Var köper man modulära kablar till XFX-nätagg?

Permalänk
Medlem

Var köper man modulära kablar till XFX-nätagg?

Hej!

Jag har lyckats slarva bort några modulära kablar till mitt XFX 1250w Black som sätter lite käppar i julet för mitt planerade datorbygge nu under julen.

Är främst ute efter de kablarna som har 6-pin till Molex/SATA, då dessa verkar vara helt omöjliga att hitta i lösvariant i någon form(har försökt med Deltaco-prylar men det gillar inte nätagget).

Om någon har några andra idéer om vad som kan fungera så är tips högst välkommet också!

§ 9
Permalänk
Avstängd

Hör med komplett/inet/webhallen

Lägg även ut en köpesannons här med tydlig rubrik

Permalänk
Medlem

Har varit och pratat med inet och webhallen, men ingen nytta där. Blev dock lurad att köpa en massa kablar jag inte behövde... :/

Permalänk
Medlem

Lösningen blev att registrera Nätagget på XFX.com och skicka in en support ticket. Fick då kablarna gratis skickade hem!! Suverän support från XFX sida måste jag säga, jag är sjukt imponerad.

Permalänk
Moderator
Moderator

*Tråd redigerad.*

Citat:

§ 9
Marknadsföring och annonsering

Forumet får inte användas för annonsering eller marknadsföring av egen eller andras verksamhet. Privatpersoner ska använda Marknad för all slags handel. Det räknas alltid som marknadsföring att sprida länkar som är utformade så att någon tjänar pengar, får poäng eller liknande när de används. Ett annat exempel är platsannonser. För sådana hänvisar vi till vår särskilda jobbavdelning.

http://www.sweclockers.com/forum/regler

I övrigt kul att det löste sig.

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.