Samsung S5, Problem med Hörlurar! Hjälp!!!

Permalänk

Samsung S5, Problem med Hörlurar! Hjälp!!!

Hej!

Jag beställde min S5 via mecenat/tele2, fick hem det några dagar senare, installerade allt som behövdes, och satte in hörlurarna och det kommer bara ljud från vänstra sidan fast allt är på stereo och ljudbalansen är i mitten..Vad kan problemet vara?

Jag har prövat massa olika fungerande hörlurar och det är samma problem med alla med denna Mobilen. Detta är så jävla glädjedödande. Jag skickade in mobilen på DOA, som alla rekommenderade i en lite äldre tråd. Och Aporna där hittade inte ett enda problem och sa att ljudet fungerar som det ska, och att dom har testat med olika hörlurar.

Sen när jag hämtade hem mobilen så funkade ljudet första gången jag kopplade i det. Blev jätte glad! Men efter mobilen laddats fullt så återkom ljud problemet till vänstra sidan igen och nu stannar det där. Oavsett vilka hörlurar jag pluggar in så hårt som det går.

Nu måste jag betala 390 kr för ett fel som verkligen inte är mitt (Samsungs), och är också utan sim kort, kan ej ringa eller Smsa, plus att två veckor nu har gått åt helvete utan någon fix. Det här gör mig vansinnig!! Vad kan jag göra åt detta? Kan ni hjälpa mig med det här snälla? Jag har fan i mig rätt till en helt ny fungerande mobil, annars ringer jag konsumentverket om inget kan göras för att fixa det här problemet utan modifiering i mobilen.

Här är min andra tråd som inte hjälpte ett dugg.

#14811892

Dom här har också exakt samma problem som mig, men INGEN fix!!

http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-s-iii/230542-...

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s5/389248-s5-...

Permalänk
Hedersmedlem

#Tråd låst#

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

Det räcker med en tråd och då detta inte är en chatt så får man vänta på svar.

/Moderatorn

Visa signatur

Stalin var så gammal att de fick Len´in. ;)