Verktyg Visningsval
2011-06-18, 12:31   #1

Gaaara

Medlem

Registrerad: okt 2005

League Of Legends Grafik Problem


Hej.

Har problem med spelet League of legends, grafiken beter sig väldigt underligt.
Det blir som långa utdragna linjer från olika saker.

Ibland skickas jag ut ur spelet och får något slaggs tips där det står att jag ska uppdatera drivrutinerna, vilket jag provat.

Sitter på ett Gigabyte GTX 580, kortet ligger på 58 grader när jag lirar LoL.
Har provat 2st drivrutiner, 275,33 och 270,61.

http://data.fuskbugg.se/skalman02/4d...roblemLOL2.jpg
Gaaara är inte uppkopplad
2011-06-18, 12:42   #2

Oldvikingschool

Medlem

Plats: Stockholm

Registrerad: maj 2011

1. Gå in på nVidias kontrollpanel, 3d applications och sök efter LoL.exe sedan stäng av alla tillägg från denna sida.
2. Har du vSync igång? Ha den på.
3. Testa köra i windowed mode ifall det funkar bättre.
__________________
Fri frakt från Inet SweC's CDON sida
Oldvikingschool är inte uppkopplad
2011-07-04, 19:22   #3

Gomer

Medlem

Gomers avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: feb 2002

Har exakt samma problem med mitt Asus 580 GTX
http://www.sweclockers.com/forum/125...radeon-6990-a/

Har skickat in kortet till komplett men dom hittade inga fel.
Så jag kommer få kortet igen imorgon och ska testa igen.
Som du säger så blir stänger även mitt spel av sig och sedan körs alla fläktarna på max en stund (som om att du startar om datorn)
Sedan talar den om för mig att jag måste uppgradera drivrutinerna.

Detta händer också under WoW och Crysis 2.
__________________
HAF X, Intel i7 Quad i7-960, ASUS SABERTOOTH X58, Corsair H70, ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II, RevoDrive 3 120gb
Gomer är inte uppkopplad
2011-12-29, 21:18   #4

gragas13

Medlem

Plats: Lund

Registrerad: sep 2011

Vet att det är länge sen denna tråden var igång, men är det någon som har löst problemet?
gragas13 är inte uppkopplad
2011-12-29, 21:54   #5

Gomer

Medlem

Gomers avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: feb 2002

Kul att du tar upp tråden igen.
Jag hittade ett potentiellt fix till detta igår, men har ännu inte hunnit spela för att se om det verkligen funkar.

Men det är värt ett försök.
Tala gärna om ifall detta fixar.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=219446
__________________
HAF X, Intel i7 Quad i7-960, ASUS SABERTOOTH X58, Corsair H70, ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II, RevoDrive 3 120gb
Gomer är inte uppkopplad
2011-12-29, 22:40   #6

gragas13

Medlem

Plats: Lund

Registrerad: sep 2011

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Gomer Visa inlägg
Kul att du tar upp tråden igen.
Jag hittade ett potentiellt fix till detta igår, men har ännu inte hunnit spela för att se om det verkligen funkar.

Men det är värt ett försök.
Tala gärna om ifall detta fixar.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=219446
Det löste sig för mig innan du hann svara, det jag gjorde var att avinstallera alla drivrutiner (har ett gtx560 ti) och sedan installera den nyaste, har funkat ett game iallafall.

EDIT: Verkar ha fungerat har lirat i 3h nu och funkar fortfarande

Senast redigerad av gragas13 2011-12-29 klockan 23:59.
gragas13 är inte uppkopplad
2011-12-30, 04:14   #7

Gomer

Medlem

Gomers avatar

Plats: Göteborg

Registrerad: feb 2002

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Gomer Visa inlägg
Kul att du tar upp tråden igen.
Jag hittade ett potentiellt fix till detta igår, men har ännu inte hunnit spela för att se om det verkligen funkar.

Men det är värt ett försök.
Tala gärna om ifall detta fixar.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=219446
Detta funkade inte för mig.
Inte heller att lägga in gamla drivisar 280.26 som dom säger att det borde avhjälpa felet.
suck...
__________________
HAF X, Intel i7 Quad i7-960, ASUS SABERTOOTH X58, Corsair H70, ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II, RevoDrive 3 120gb
Gomer är inte uppkopplad
2011-12-30, 08:38   #8

Bossebrutalus

Medlem

Bossebrutaluss avatar

Plats: Norrköping

Registrerad: maj 2011

Jag hade samma problem för ett tag sedan, när det var 275 drivers tror jag. Jag TROR att det hände för att jag pillade med överklockning & volten osv på mitt Gigabyte GTX 580 OC.

Detta hände då också i andra spel under samma tid, TF2 osv. Det löste sig för mig med tiden tror jag. Jag kan tyvärr inte berätta hur jag fixade det för att jag inte visste vad jag gjorde direkt, men jag hoppas att det löser sig för er som har detta problem!
__________________
|Asus P8P67 PRO REV B3 | i5 2500K @ 3,3GHz | Noctua NH-U9B SE2 | Gigabyte GeForce GTX 580 1536MB | 16 GB Corsair XMS3 | Corsair SSD Force Series 120GB | 1TB Western Digital Caviar Black | Cooler Master HAF X |
Bossebrutalus är inte uppkopplad
2011-12-30, 09:01   #9

thorsama

Medlem

thorsamas avatar

Plats: Ljungby

Registrerad: jul 2009

Om det händer i andra spel så tror jag att det är artefakter, dvs ni har klockat era kort för hårt.
__________________
Mobo: Asus | CPU: Intel | RAM: Corsair | PSU: XFX | GPU: Evga | Chassi: Silverstone
thorsama är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker