Verktyg Visningsval
2012-04-27, 23:58   #1

hytin

Medlem

hytins avatar

Plats: Gemla

Registrerad: jan 2012

Skyrim låser sig


Mitt skyrim går inte att spela längre det hänger hela datorn går spela en liten stund om man väljer att play new sen är det reset som gäller
har spelat detta i många timmar innan utan problem och BF3 och allt annan fungerar fint.
har instalerat om det ett par gånger men utan resultat
några ider

// Tobbe
__________________
CPU: i7 5820K @ 4.4GHz MB: GIGABYTE X99 UD3 RAM: CRUCIAL DDR4 @ 2666MHZ 16GB SSD: CORSAIR FORCE 3 120GB,SPD 128GB HD: SEAGATE 2TB GPU: 2X RADEON R9 290X - X-FIRE PSU: CM SILENT PRO GOLD 1200W CHASSI: CM STORM TROOPER SKÄRM: ASUS PB278Q 27" VATTENKYLNING: CUSTOMLOOP 2X 360
http://www.sweclockers.com/forum/143...water-trooper/
hytin är inte uppkopplad
2012-04-28, 00:14   #2

Relish

Medlem

Plats: Enköping

Registrerad: maj 2003

Uppdaterat grafikdrivrutin nyligen? Enda stabila drivrutin som fungera för mig var 12.1 men nu även den nyaste 12.4...Jag förutsätter att du har AMD som det står i din signatur
__________________
RiGG 1 CPU:: Amd FX-8350 Corsair H100 - Moderkort: Asus Crosshair V - RAM: G-Skill 8gb 1333mhz - Grafikkort:Sapphire 7970 - Chassie: Corsair Obsidian 800D - Nätagg: Corsair AX850 - Hårddisk: Intel ssd 520 120gb + OCZ Agility3 128gb + 3tb hdd
Rigg 2 CPU: Intel Core i7 3930K - Moderkort: Asus Rampage IV - RAM: Corsair 16gb 1600mhz - Grafikkort: xFx 7970 - Hårddisk OCZ 120gb SSD + Corsair Force 3 120gb + 1tb HDD
Relish är inte uppkopplad
2012-04-28, 00:17   #3

hytin

Medlem

hytins avatar

Plats: Gemla

Registrerad: jan 2012

Citat:
Ursprungligen inskrivet av Relish Visa inlägg
Uppdaterat grafikdrivrutin nyligen? Enda stabila drivrutin som fungera för mig var 12.1 men nu även den nyaste 12.4...Jag förutsätter att du har AMD som det står i din signatur
Japp precis till 12.4 kan nog vara det då men det stod i spec till dom drivisarna att dom hadde löst Skyrim on single gpu hang
har jag ju för visso Crossfire men det funkade ju innan skall tästa 12.1 igen
__________________
CPU: i7 5820K @ 4.4GHz MB: GIGABYTE X99 UD3 RAM: CRUCIAL DDR4 @ 2666MHZ 16GB SSD: CORSAIR FORCE 3 120GB,SPD 128GB HD: SEAGATE 2TB GPU: 2X RADEON R9 290X - X-FIRE PSU: CM SILENT PRO GOLD 1200W CHASSI: CM STORM TROOPER SKÄRM: ASUS PB278Q 27" VATTENKYLNING: CUSTOMLOOP 2X 360
http://www.sweclockers.com/forum/143...water-trooper/
hytin är inte uppkopplad
2012-04-28, 00:45   #4

hytin

Medlem

hytins avatar

Plats: Gemla

Registrerad: jan 2012

samma sak med 12.1 drivers kan det var för crossfire kanske för när man spelade det som mäst hadde jag bara ett 6870 i burken men jag vet vet att jag har spelat det innan med 2 kort i
__________________
CPU: i7 5820K @ 4.4GHz MB: GIGABYTE X99 UD3 RAM: CRUCIAL DDR4 @ 2666MHZ 16GB SSD: CORSAIR FORCE 3 120GB,SPD 128GB HD: SEAGATE 2TB GPU: 2X RADEON R9 290X - X-FIRE PSU: CM SILENT PRO GOLD 1200W CHASSI: CM STORM TROOPER SKÄRM: ASUS PB278Q 27" VATTENKYLNING: CUSTOMLOOP 2X 360
http://www.sweclockers.com/forum/143...water-trooper/
hytin är inte uppkopplad
2012-04-28, 12:39   #5

hytin

Medlem

hytins avatar

Plats: Gemla

Registrerad: jan 2012

kan ha hittat felet nu verkade som mina save games var lite konstiga ladde ett save tillbaka och då funkade det med 12.1 och nu ser det uat att funka på 12.4 med har testat utan problem
jag vet att jag var och tomde lite i save mappen för den låg på över 5 gig och sparade bara dom sista sen har den varigt konstig efter det men ladda som sagt ett annat save och då funkar det bättre
__________________
CPU: i7 5820K @ 4.4GHz MB: GIGABYTE X99 UD3 RAM: CRUCIAL DDR4 @ 2666MHZ 16GB SSD: CORSAIR FORCE 3 120GB,SPD 128GB HD: SEAGATE 2TB GPU: 2X RADEON R9 290X - X-FIRE PSU: CM SILENT PRO GOLD 1200W CHASSI: CM STORM TROOPER SKÄRM: ASUS PB278Q 27" VATTENKYLNING: CUSTOMLOOP 2X 360
http://www.sweclockers.com/forum/143...water-trooper/
hytin är inte uppkopplad
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker