Bilda ett lag?? LOL

Permalänk
Inaktiv

Bilda ett lag?? LOL

Hej!
Detta kanske anses som jätte konstigt eller att jag är helt bakom flötet eller något liknande. Men jag gör en chansning, håller tummarna och man kan inte få mera än ett nej.

Jag är en 20årig tjej som för ca 3 år sen träffade en kille som var spelare. Jag började också spela, framför allt lol. Det tog slut mellan oss för 1,5år sen och då slutade jag även att spela. Trodde väl egentligen inte att jag har haft något intresse för spelet men jag har kollat på live streamade turneringar på tex Aftonbladet och för någon vecka sen vart jag väldigt spelsugen och tog upp spelandet igen. När jag har spelat så har jag spelat med exet och hans kompisar. Nu när jag inte har dom och spela med så har jag spelat med och mot botar.

Nu till min fråga, finns det någon (gärna tjejer) som skulle vilja göra bilda ett lag? Jag skulle kalla mig själv nybörjare, men finns det någon som är villiga att lära mig spelet och allt sånt så kan jag den dagen, om den kommer, fixa med sponsorer och allt sånt "administrativt".

Jag kan lägga ner många timmar per dag på spelet, alla dagar i veckan.

Så är det någon som nappar, får man jätte gärna skriva!

Permalänk
Medlem

Du kan få spela med oss om du vill! Jag brukar spela med min pojkvän, min syster och hennes pojkvän. Och så random folk som vi blivit vänner med via LoL. Jag och min pojkvän har inte börjat köra rankat än, men är lvl 30 och helt okej bra; för det mesta.

Heter iallafall batgurrl om du vill lägga till mig och spela! Har dåligt med kvinnliga vänner som spelar så det vore kul!