Permalänk

Vattenkylnings köpråd

Hejsan. Har funderat starkt på att starta ett projekt. Som kommer att ta sin lilla tid. Eftersom man inte är ekonomiskt oberoende.
Men har funderat lite och räknat och så vidare på detta. All hårdvara är redan klar, och finns hemma just nu. Men så kommer vi till vattenkylningen.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1626849/2012-03-25
Detta är vad jag hade tänkt att skaffa för att till börja kyla endast CPU. Kommer så klart fixa ett nyare grafikkort eller kanske 2 med som ska vattenkylas.
Kommer detta vattenkylningspaketet att funka? Inget som behövs bytas? Är allt kompatibelt med varandra osv?
En annan sak, eftersom jag kommer riva ner Hårddiskburen totalt. Kommer jag behöva fixa som 1 HDD+ 1SSD får plats i 5,25 platserna, finns det färdiga hållare för detta? Typ som det finns för SSD som ska sitta i HDD buren om ni förstår vad jag menar

Fläktar vet jag inte direkt vad jag vill ha. Vill helst ha några som har hög CFR (Eller vad det nu heter) med så låg ljudnivå som möjligt. Några som ni kan rekommendera. Om det finns i LED varianter hade jag uppskattat det. Färg tema ännu är inte riktigt bestämt. Men tror det blir Blått, svart och vit eller Rött och Svart och vit.

Visa signatur

Deadsith: Disc/Holy Priest | Haikeiki: MM/BM Hunter | Garridel: Frost/Arcane mage (Main) | Turák: Resto Druid

Permalänk

Ingen som har lite tips eller så?

Visa signatur

Deadsith: Disc/Holy Priest | Haikeiki: MM/BM Hunter | Garridel: Frost/Arcane mage (Main) | Turák: Resto Druid