Sista koll max 13kkr tack på förhand

Permalänk
Medlem

Sista koll max 13kkr tack på förhand

inte high alls någa funderingar?
http://www.inet.se/kundvagn/visa/1782416/2012-05-10

Permalänk
Medlem

Köp en z77 moderkort för max kompatibilitet med ivy bridge. Det kan hända att du måste uppgradera bios för att få stöd på p67,z68. Och det blir svårt om du inte har en sandy bridge cpu

Visa signatur

Bosna u <3

I7-6700K :-: 16gb DDR4 :-: ASUS 1080TI :-: MSI Gaming Carbon :-: NH-U14S :-: FD R5 :-: Seasonic X 760W

Permalänk
Medlem

OK tack för svaret.

Här är min updaterade lista med CD-rom samt nytt mobo

http://www.inet.se/kundvagn/visa/1791564/2012-05-11

Permalänk
Medlem

Kan också tillägga att jag inte behöver OS och montering.

Permalänk
Hedersmedlem

*tråd låst*

Trots att du tidigare uppmärksammats på att det är förbjudet att skapa mer än en tråd om samma sak har du nu brutit mot regeln igen, den här gången genom att skapa ytterligare trådar om ditt datorinköp. Att vi har den här regeln beror på att vi tycker att det är viktigt att alla får samma chans att få sina trådar uppmärksammade. Om någon skapar mer än en tråd, trycks andras trådar undan snabbare, vilket blir orättvist.

I och med att du trots tidigare tillsägelser brutit mot regeln igen, är jag rädd att jag nu måste låsa alla dina trådar om ditt datorinköp. Du får inte lov att skapa fler trådar om det efter att de här har låsts, så tyvärr har du förlorat din möjlighet att få hjälp med ditt datorinköp. Jag beklagar verkligen att det behöver bli så här, men tyvärr kan jag inte se någon annan utväg i det här fallet. Jag hoppas att du har förståelse för mitt agerande, även om det drabbar dig negativt.