Klarar mitt nätaggregat detta grafikkort?

Permalänk
Medlem

Klarar mitt nätaggregat detta grafikkort?

Hej. Jag har nyligen byggt ihop en dator och fick otroligt mycket hjälp från många olika personer här på sweclockers. Jag fick tipset att köpa ett
grafikkort: PowerColor Radeon HD5770 1GB PCS++ - Inet.se

och ett nätagg 400W FSP 400-60APN Bulk - Inet.se

Men nu fick jag en kommentar angående min dator som frågade om det verkligen räcker med 400w på nätagget, det står ju på grafikkortet att de rekomenderade för det är 450w.

Datorn tycks fungera bra men kan den öka i prestanda genom att förbättra nätagget? eller kan jag få problem om jag helt enkelt inte byter ut det i tid?

Tack på förhand, Adam Nilsson

Permalänk
Medlem

Om nätagget håller sig på en normal ljudnivå bör det vara lugnt.

Permalänk
Medlem

det fungerar nog bra. Nätaggregatet kan eventuellt få jobba lite hårdare så kanske inte kommer hålla lika länge som det skulle, men det hör du oftast på ljudnivån hos nätaggregatet.

Visa signatur

In science we trust!

Permalänk

Ja det kommer garanterat funka.

Permalänk
Medlem

jo datorn låter ganska mycket, jag trodde det var den inbyggda fläkten som följde med chassit Cooler Master Elite 333 Svart, Utan nätagg - Inet.se men kan det vara nätagget som för så mycket liv?

Permalänk
Medlem

försök att lyssna vad som låter mest. ha datorn öppen och stoppa den inbyggda fläkten försiktigt genom att trycka fingret i mitten på fläkten. processorfläkten har ofta en tendens att låta en hel del också..

Visa signatur

HTPC