Razer Blade är "den första riktiga bärbara datorn för gamers"

Permalänk
Skrivet av LeVvE:

Jag hade varit med intresserad om det varit 7" datorn som de visade på CES :/

Du, det var inte samma produkt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tommy_h:

Okaj.. Ställ då in laptopen på det?

Mmm, men då blir det inte nativ upplösning. Jag har haft både 15,6" fullHD, 17,3" fullHD och 17,3" 1600x900 och trivs bäst med den senare. Är nog bara en smaksak (och väldigt offtopic).

Visa signatur

"What doesn't kill you makes you smaller" - Super Mario

Permalänk
Medlem
Skrivet av tompa1122:

Du, det var inte samma produkt.

Nej, men om du visste hur dom "lanserade" den här produkten så hade du kollat på Facebook och hade vetat varför många trodde att det skulle va just Switchblade, som dom redan hade visat upp prototyper av.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dispersion:

Uhm, halv"kass" hårdvara och nå flashigt tangentbord? Frågan är... Vilken gamer kollar på tangentbordet när dom sitter och spelar...?

Rätt många om vi ska titta på dagens "gaming"-tgb som har flashiga keycaps med LED-belysning?

Permalänk
Medlem
Skrivet av TheJerk:

Problemet är dock ganska svårt att komma runt nämligen fysikens lagar. Högpresterande komponenter alstrar värme som möste kylas och då tar kylarna plats. Man kan komma runt det med peltier-element men då blir det batteriet som blir lidande ändå och då blir det ännu kortare batteritid om man inte ska göra den klumpig av den anledningen. Så jag tror du har fel faktiskt. Däremot kommer säkert segmentet med "gamingultrabooks" eller vad man nu ska kalla dom säkert öka. Och även denna skulle säkert sälja om prislappen var sisådär ~16k.

Jasså du.. Den som lever får se. När de väl sänker priset tror jag att det är många som kan tänka sig att skaffa en sån här. Efterfrågan blir då stor och ja, resten kan du väl räkna ut själv.

Visa signatur

Vortex Poker 3 (ISO) MX Clears säljes. Bud på PM!

Permalänk
Skrivet av tompa1122:

Du, det var inte samma produkt.

jo