Permalänk
Medlem

Intel i5 kylnings problem..

Köpte mig väl en sån där intel i5, Byggde ihop datorn osv, starta upp den och installera OS, Sen tänkte jag titta hur det låg till med kylning osv, tanka hem speedfan, CPU så markerar den 80+, Tänkte kan ju inte stämma? Tanka hem HWmonitor, Den gör samma sak, Då börjar jag bli orolig, För det är 80 pluss IDLE, inte när jag spelar, Jag koppla allt rätt, Vad jag vet? går ju inte att koppla så mycket fel, Så körde jag igång ett asus program jag fick med. Och den visar att min CPU bara ligger på 30 grader? vilket ska jag tro på? och finns det nå annat säkert program där ute? eller vad kan vara felet.

Då bild inte gick att lägga in som jag villa så har ni länk här! : http://imageshack.us/photo/my-images/268/unledrtl.png/

Glömde bild!
Permalänk
Medlem

1.3 vcore?

Permalänk
Medlem

Speedfan buggar för många, inklusive mig. Jag tror mer på det programet asus skicka med, testa med Core temp också, den visar rätt för mig, kolla även i bios.

Visa signatur

CPU: Intel i9 13900K 5.6Ghz, GPU: MSI 4090 SUPRIM X, MB: Gigabyte z790 Aorus Elite, Minne: 32Gb Corsair Vengance 6000mhz, Chassi: Fractal Design 7 Compact, Disk: Kingston kc3000 2tb.

Permalänk
Medlem

Vcore 1.3? är det nå farligt? Jaa jag har testat i ett par program nu, Vissa är identiska med speedfan andra inte, Titta även i bios med, Där ligger den på 45 IDLE. Så jag vet inte ja