Permalänk
Medlem

Problem med grafikkort.

Det är så att jag den senaste tiden har fått ett stort problem med min dator. Det händer endast när jag spelar matcher på Football Manager. Alltså i 3D, då helt plötsligt blir skärmen vit, grön. Olika färg varje gång i princip. Jag kan vara inne på datorn hur bra som helst utan att nåt händer med den. Men sen när jag spelar Football Manager så kan jag ibland spela några matcher men sedan så händer det jag beskrev.

Har kommit fram till att det måste vara grafikkortet. Så min fråga är nu om det är någon som har en aning om vad det är som har hänt?

Tack på förhand.

Permalänk
Moderator
Testpilot

Sitter alla kablar i ordernligt?

Fläktar samlar damm med tiden vilket innebär att kylningsförmåga succesivt blir sämre. Det kan vara överhettning av grafikkortet, ladda ner MSI Afterburner och kolla vilken värme din GPU kommer upp i. <90, inte bra.

Visa signatur

ASrock x470 Taichi Ultimate - AMD Ryzen R9 3900x - G.Skill Ripjaws@3.6GHz 16GB RAM - RTX 3080 Ti - Super Flower Leadex Gold 1000W - Phanteks Enthoo Pro - AOC AG35UCG 34" 3440x1440p@100Hz - kalaset vattenkylt

Permalänk
Medlem

http://fmfile.com/opplastninger/1320351250.png

Där har du screen så du ser. Ska även testa vad det är på när jag lirar en match på FM.

Permalänk
Medlem

Det gick från 42->82 när jag spelade en match i 3D. Vid 82 grader hände som brukar hända.. Så är det för att det är för varmt som den stängs av?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Nu har jag rensat grafikkortet på damm och nu låg maxvärmen på 62grader under en match. Så jag antar att det var det som var felet. Tackar så mycket för hjälpen iaf!