Fredagspanelen 26: Intel Ivy Bridge, Geforce GTX 560 Ti 448 och veckans pryl

Permalänk
Medlem

Klockren fredagspanel som vanligt, Keep up the good work!.
Älskar Emils otroligt "engagerade" blick när Jonas maler på om mekaniska brytare @ 52:55 xD

Visa signatur

GameMachine |Intel I7-3770K 3.5GHz @ 4.8GHz | Corsair H80 | Corsair Vengeance 1600Mhz 16gb| EVGA Nvidia GTX980 | ASUS P8Z77-V | OS HDD: 2x SSD 840|

Permalänk
Medlem

Tummen upp för veckans fredagspanel Mycket underhållande.

Permalänk
Medlem

bra panel som vanligt pojkar! +1

Visa signatur

- Det var inte bättre förr, det var bara roligare.

Permalänk
Medlem

Med risk för att bli enformig: Riktigt underhållande!
Gjorde min (söndags)kväll!

Visa signatur
Permalänk

Ett ganska bra benchmark-spel är Company of Heroes, strategi spel med mycket som händer samtidigt, dock är det DX9... =/
Bra fredagspanel, som vanligt!

Visa signatur

Tafelwasser

, CITERA FÖR SVAR

Pimpim666 : Skaffa flickvän så minskar risken för att ni går in på sidor med virus.
Nivity: Tror nog det ökar med flera tusen % istället, tjejer klickar ju på vad fan som helst som ploppar upp på skärmen.

Permalänk
Medlem

Ni nämnde att ni kommer ha med högre upplösningar vi framtida grafikkortstester där high-end är med.
Betyder dett att ni kommer ha med eyefinity riggen ni nyligen köpt in? 5760*1080 (inkl bezeladjust)?

Vill bara fråga så det inte baraär muskelskärmar på 27" med 2560*1440. Tror ändå 3x 1080p är det vanligaste.

Mycket uppskattat att ni kommer ta med det i framtiden. Blir säkerligen enormt mycket mer jobb så ni skall ha stort tack

Visa signatur

MediaCen= Playstation 4, Playstation 3, Xbox 360, Proj= Epson TW700, Projduk= Grandview Cyber 100" tab-tension, Receiver= Marantz SR-6005, Front= Jamo S708, Cen= Jamo D8CEN, Surr= Jamo D8SUR, Surr bak= Jamo D8SUR, Sub= REL T3 + Audiovector K-Sub Signature, Köpta filmer= 1000++ och stiger stadigt

Permalänk
Medlem

Det första ja gjorde när jag fått min Sandybridgeburk var att installera Ufo: Terror from the deep. Fick besök av en vän lite senare som frågade mig varför jag köper ny dator när ja ändå bara sitter och spelar gamla spel. Men som tur var så kom ju Skyrim så nu har man en bra anledning om han frågar igen.

Permalänk
Avstängd

Jag tycker fredagspanelen är för kort ibland. Händer det mycket kunde de hålla på i minst 2-3 timmar och krydda med gästtyckare. Är det nyhetstorka kanske en halvtimma.

- Nog om detta.

Panelen tog upp Steams gigantiska försäljning av PC-spel i Ryssland. Själv hör jag till den gruppen som köper spelt från Ryssland då de ligger på mindre än halva priset. Ibland får man aktivera med VPN men tog en 300 kr tjänst i ett år och kan samtidigt se Live TV från England och USA utan att bli blockerad av TV-bolagen. Jag tror att jag har 11 länder att välja på just nu i min VPN-lista.

Den enorma Rysslandsförsäljningen beror nog på att övriga världen köper därifrån så om de sänker priserna globalt stiger föärsälningen över hela spannet. Man undrar hur många bevis spelindustrin behöver för att ändra sin högpris-policy de lärt sig av ekonomie författaren Philip Kotler.

Hörde även orden spelprogrammerare och Avalanche i samma mening. Undra när de kommer knysta om fenomenet att maniska spelare som lägger ner 200 timmar på att försöka nå 100% i Just Cause 2 bara kan nå 99.8 % på grund av ett antal buggar (gäller alla 3 formaten). Hittills har de försökt tiga ihjäl problemet. Har Sweclockers lite känningar i företaget kunde de bli världsförst men ett erkännande från Avalanche.

Visa signatur

Är absolut emot reklam för Online Kasino på Swecklockers