Permalänk
Melding Plague

Catalyst 2.4

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">Catalyst 2.4</b> <small class="small">Skrivet Fredag, 15 November, 2002 av <a href="mailto:pixie@sweclockers.com">Johan</a><br /></small>
ATi släppte igår beta-drivrutiner för DirectX 9 (Release Candidate). Idag släpper de drivrutiner för hela Radeonserien (DirectX 8). De nya drivrutinerna Catalyst 2.4 finns att hämta hem för Windows XP/2000/ME/98. Enligt ATi skall en del buggar vara borta samt att vissa spel skall få bättre prestanda.<br><br>Läs mer om Catalyst 2.4 <a href="http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/CATALYST-02..." target="_blank" >här</a> eller hämta hem Catalyst 2.4 hos <a href="http://mirror.ati.com/support/driver.html" target="_blank" >ATi</a>.<p>

<p align="right"><a href="http://forum.sweclockers.com/showthread.php?threadid=103716">Kommentarer ()<br></a></p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Nån som har koll på hurvida dessa drivrutiner är kompatibla med Mobility-serien? Och finns det isåfall PowerPlay (för att spara batteri)?

Permalänk
Medlem

Jaha körde ett litet snabtest av dom nya drivisarna.
I 3DMark2001se fick jag ca 200 poäng mindre (körde bara dom fyra spel testen) och i CodeCreatures låg jag på nästan samma (lite mindre t.o.m.) alltså ingen 20% boost där inte ("CodeCreatures score is improved by 20% at 4X AA for 9700 series products" som det stog i ATIs info).

Testade på en PIV 2.4@2.7 med 9700PRO @351/662 i WinXP PRO

Kanzetsu - Verkar som om dom bara funka till Radeon serien (Radeon 7000-9700 modellerna enligt ATI)

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kryll
Kanzetsu - Verkar som om dom bara funka till Radeon serien (Radeon 7000-9700 modellerna enligt ATI)

Har ett ATI Radeon Mobility 7500C (M7C) 32 MB i min laptop, så jag undrar om det funkar till det. Har inte hittat nånstans där det står att Mobility-modellerna av Radeon inte stöds.

Permalänk
Medlem

OK har nyligen lånat ett ati 9000 kan jag käna på att byta till de nya. har de som låg på deras sida i måndags?

Visa signatur

Mycket ström är det!

Permalänk
Medlem

Har inte testad om det är någon prestandaskillnad ännu med mitt 8500 original, min mouserate ökade i windows av någon konstig anledning när jag updata drivrutinerna!?
Skitskumt

Visa signatur

,( ,( ,( ,( ,( ,( ,( ,(
`-' `-' `-' `-' `-' `-' `-' `-'

Permalänk
Medlem

jag fick 0.5% mer poäng i 3DMark... inget speciellt alltså. jag som hoppades på att ATI skulle ha hittat nån bug som dom löst så att mitt r8500 krossar ett gf4 4600:( jag får väl fortsätta hoppas

Kryll, du glömde inte att snäppa på AA? det är ju bara i 4xAA som man får 20% bättre än förut.

Visa signatur

Have you witnessed the power of the Twisted Rune?
Linux är bara gratis om din tid är värdelös.

Permalänk
Medlem

Kiyoko
Haha LOL jag väntar på samma sak.
"Unleash the true power of the beast"

Visa signatur

,( ,( ,( ,( ,( ,( ,( ,(
`-' `-' `-' `-' `-' `-' `-' `-'