Permalänk
Melding Plague

Problem med HT

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">Problem med HT</b> <small class="small">Skrivet Söndag, 24 November, 2002 av <a href="mailto:herman@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
<a href="http://www.theinquirer.net/?article=6303">The Inquirer</a> rapporterar att det kan bli problem ifall man har ett Creative Audigy eller Audigy2-ljudkort och kör Intels senaste processor med HyperThreading på. Som ni kanske vet har det ryktats om problem med moderkort som stödjer AGPx8 och Intels senaste processor med HyperThreading. Kommer det dyka upp fler problem med HyperThreading tro? Vi får hoppas att Intel tar tag i det och löser problemet med mjukvarulösningar eller bios-uppdateringar.<br><br>Läs mer hos <a href="http://www.theinquirer.net/?article=6303">The Inquirer.</a> <p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

fan, det låter ju inte så bra det.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Sådärja, nu är det Intels tur att drabbas av Creatives ondska ...

Visa signatur

Var snälla mot varandra och snåla inte på nätaggregatet.

Permalänk
Medlem

Intel tar tag i det? Har inte Creative Audigy1 o2 problem med dual-moderkort också? Så då är väl det inte Intels problem utan Creative's?

Eller har jag fel?

Permalänk
Medlem

Problem är till för att lösas. Bara inte alla skyller på alla andra.

Permalänk

Nu kanske creative får tummen ur röven o skriver riktiga drivrutiner och inte ignorerar SMP snubbar längre. HT kommer båda gott för SMPs framfart. Eftersom SMP problem nu kommer till alla Och då måste företagen skriva fungerande drivare o inte släppa en massa buggiga icketrådsäkra drivare...

Visa signatur

/Exq

Permalänk
Medlem

Creative != bra drivrutiner
Creative != villiga att erkänna problem

Visa signatur

[ Adopt, Adapt and Apply ]

Permalänk

Hmm jo det låter ju lite som Creatives problem.. kanske..? ^^

Visa signatur

Vad???????

Permalänk
Medlem

Som vanligt, Creatives drivrutiner fungerar bara med gammal hårdvara... Minns när intel gick över till coppermine. Live!-korten gillade inte det.
Blåskärm så fort ljud skulle spelas upp. Dröjde några månader innan det fanns fungerande drivrutiner, och ett år innan driverskivan uppdaterades.

Permalänk
Medlem

Hoppas inte för mycket på Creative, de släpper drivers väldigt sällan, och de som släpptes för Live! i juli månad är fortfarande långt från buggfria.

Permalänk
Avstängd

Sluta köpa Creative. Dom strular ju med allt.