Permalänk
Inaktiv

Msi z77Ma g45, sli eller inte?

Hej! Jag kollade runt lite på mAtx moderkort och hittade det här https://www.inet.se/produkt/1902196/msi-z77ma-g45-matx det står tydligt i beskrivningen att den inte har SLI men kolla på bilden, där sitter Sli loggan tydligt på brädan, samma på Msi:s hemsida! Newegg verkar vara den enda sidan det står att den har SLI stöd, men har det eller inte?

Permalänk
Medlem

vilka tror du mest på, Inet eller MSI? För mig är det ju självklart att det finns SLI-stöd om MSI själva säger så.

Visa signatur

Ryzen 5 1600, Gigabyte 1070, MSI B350M MORTAR, Crucial 16GB, Samsung EVO 500GB, Define Mini C, Corsair RM550x (╯°□°)╯​︵ ┻━┻

Permalänk
Inaktiv

Det står att den INTE har Sli på msi:s sida, det jag menade var att den har SLI loggan på båda Sidornas bilder, men båda säger att den inte har!

Permalänk
Medlem

Då är inte SLI aktiverat på det kortet helt enkelt. Står det att den inte har SLI så har den inte SLI. Angående bilden så delas den med stor sannolikhet med en variant som har SLI. Det är samma fysiska kort, fast de med SLI aktiverat är lite dyrare på grund av licensavgift till nVidia. Det kan också vara så att de valt bort SLI efter att bilden tagits och inte bemödat sig. Lita aldrig på bilderna helt enkelt, flänsar och dekaler kan skilja.

Permalänk
Inaktiv

ok, tack!