Permalänk
Medlem

Kylning / nyköp

Tjenare sitter här med mitt GTX 480 kort som, vad jag anser fungerar hur bra som helst. Fast jag har ett problem, kortet låter som en jet motor, nästan så det är svårt att höra musik / vad folk säger på skype/mumble. Har nu haft detta kort sedan det var relativt nytt och redan från början tyckte jag att det levde om rejält mycket. Men nu har jag fått nog, funderar på att köpa nytt kort eller kylning till det befintliga.
Jag är långt ifrån någon dator expert och har aldrig köpt någon kylning till min dator förut, eller vet hur sådan kylning ska installeras.

Är det värt för mig att köpa nytt kort + kylning eller att bara köpa kylning till det kort jag har nu? och vad isf ska jag köpa för att få typ på oljudet från grafik kortet. Kan lägga ut ca 3-4000 på kylning/kort (det behöver inte vara något SUPER kort, men så att det klarar att köra på bra grafik och samtidigt vara tyst..)

Permalänk
Medlem

Köp ett Asus GTX 660ti DirectCU II Top. Det är inte super kort hamnar under din budget på 3-4000 kr och är tyst.

Så klart det beror också på vad du spelar.
Tycker nog inte det är värt att spendera pengar på att kyla ditt 480. Men har du gott om plats i datorn så kan du kyla det med en Arctic cooling Accelero xtreme modell som passar 480. Kostar så där 500-700 kr och är lite arbete och som sagt det är en stor kylare, det tar 3 slotar så se till att du har plats innan du köper ett sådant.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur