Experts utförsäljning kritiseras av kunderna

Permalänk
Medlem

Jag fyndade ipad-tillbehör till frugan, bt-tangentbord samt apples egna skärmskydd vad dom nu heter... sån där med magnet.
Min plan var att fokusera på de prylar som var mest nedsatta, dessa grejjer var det 50% på så det blev totalt ~450:- inte superbilligt men billigare än normalt

Visa signatur

weeeee

Permalänk
Medlem

Jag stod i Barkarby vid öppning, va där galet tidigt för att få komma in.
Visst va det inte tokmycket där men det va inte tomt heller och priserna låg max 500kr över konkurenterna.
Och hur kan jag påstå detta? jo, för att ajg köpte mig en TV (Philips 46PFL5537T) där som hade ordinarie webpris på 8500, butikens pris var 8990 (samma som Mediamarkt och Elgiganten på samma dag) och sen fick jag 25% rabatt och att dom sänkte ordinare till 8500 för att matcha webpriser. Slutade på strax över 6300kr.

summa sumarum;
Det känns som att många här hackar på Rean för att sedan själva gå dit o köpa något till ett bra pris.

Visa signatur

AMD Ryzen 5 1600 @3.7Ghz
Vengence LPX 4x8gb @3000Mhz
Asus RTX3070
Lagring: Samsung 860 2TB SSD

Permalänk
Medlem

Expert's primära problem (förutom priserna) har alltid varit bemötandet.
Köper AV upp alla butiker utan att korrigera och utbilda sin personal så kommer det nog bli samma rykte om AV som det var om Expert, dvs viskningar om "inkompetens" osv osv ..

Visa signatur

SNÄLLA CITERA MIG OM NI VILL ATT JAG SKA HITTA TILLBAKS TILL TRÅDEN

Permalänk
Medlem
Skrivet av tatus_se:

om man har inget jobb så ska man köa på jobbcenter typ och söka jobb och inte fynda elektronik!

Ja för man köar till arbeten om man inte har något och får ett tilldelat... Ni får nog sluta döma folk efter era fördomar eller tro att det bara är arbetslösa som kan köa en vardag. Köar du till arbetsförmedlingen så får du inte mycket hjälp där, det är ditt eget ansvar att söka jobb, de utför mest kontroll åt A-kassan och andra myndigheter. Behöver du inte hjälp med att få dina bidrag och kan skriva ett CV själv är du inte välkommen dit i praktiken. Söka arbeten är inget man gör 7-16, 9-17 eller liknande för den delen. Söker du och söker du hundratals arbeten så kommer du heller aldrig få något, det gäller att inte bli stämplad som långtidsarbetslös och hamna utanför arbetsmarknaden till att börja med. Finns för den delen mängder som försörjer sig själva, men inte har heltidsjobb och väljer inte själva när de hoppar på skift/timmar. Men de ska väl sitta hemma och grina istället för att jobbet inte ville ha dom den dagen. Du kan inte gå till något ställe och jobba som daglönare heller, så ser det inte ut idag.

Köpcenter har mängder med kunder vardagar. Om det är nyöppningar eller konkursutförsäljning så kommer det bli en hel del som väljer att stå i köer. Folk vill se skiten. Det är ingen som sparar massor pengar. De slösar inte mer pengar än om de åker till Ullared heller.

Skrivet av ThomaZ84:

Fungerande butik ? därför dom gör 82miljoner förlust 2011?

Nej ta och vakna, siba och netonnet är ute på lika hal is som Expert är.

2013 skulle jag gissa blir deras sista år.

Onoffs och Sibas ägarfamiljer äger även Resurs bank, Solid försäkringar, och en stor distributör till kedjorna. Familjen Westin tyckte bara att de kunde fortsätta tjäna pengar på deras andra företagsinnehav och kunder de får från Siba och Netonnet istället för att driva Onoff. De är inga som går eller gått i förlust. Expert Sverige däremot hade förluster och tjänade inga pengar på finansiering och försäkringar alls. Experts distributörsbolag hade dock lagts i ett separat bolag så det är räddat från konkursen. Konkurser används för att slippa ansvar och för att slippa avveckla och betala för sig själv. Expert AS mår inte heller bra utan gör förluster trotts sina 7000 anslutna butiker. Expertkoncernen gjorde en miljard NOK i förlust 2011.

Kan bara hoppas att de fristående Expertbutikerna skapar någon egen kedja, aldrig gillat A/V och de har haft sina problem också. Det nya behöver se till att skaffa bra webbsida, som är en riktig resurs för butikerna, bra interna system, de behöver bredare utbud och kunna köra hämtleveranser i butikerna. Är det ett bra stöd och ett varumärke som kan byggas upp så kan det bli bra. Sen får vi väl se vilka kedjor som tar över en del av de gamla Stormarknadsbutikerna. SIBA, A/V, och MediaMarkt har ganska dålig närvaro på flera håll i landet. Enda som finns i hela länet nu av de stora kedjorna med egna butiker är faktiskt elgiganten. MM ligger på ca 90 km avstånd trotts att man inte bor i inlandet utan mitt i mellansverige, i Svealand, Mälardalen. MM behöver bättra sig på många punkter, man vet faktiskt vad man vill ha innan man beger sig till en butik och behöver veta erbjudanden och utbud i förväg på smidigare sätt än deras icke-erbjudanden och reklamblad som inte reflekterar utbud. Butikerna känns inte som de tillför något där.

Permalänk
Medlem

Vad har hänt med sweclockers? Denna tråd har ju väldigt många korkade inlägg.

Experts anställda är det synd om ja, ingen har sagt något annant. Det vissa anmärker på är att det är inte konstigt att de går i konkurs med de priser de haft. Att någon gottar sig åt detta kan man kanske förstå men konkurrens är alltid bra för oss konsumenter. Expert har inte, som någon sa här i tråden, toppat prisjakt i lägsta pris någon gång vad jag heller sett. Siba, netonnet AudioVideo m.fl. däremot har jag sett flera gånger ligga i topp så varför dessa "borde" gå i konkurs är oförståeligt. Att de har det jobbigt är en annan femma men för oss konsumenter så är det inte bra om de går i konkurs.

Att folk gnäller på utförsäljningspriserna är inte konstigt när expert gått ut och sagt att det kommer bli många "fynd". Klart man blir irriterad om man stått i kö för detta och kommer in och ser att... -"Fan, det är billigare på nätet"

Om man är arbetslös och vill fynda i sådana här lägen anser jag är sunt. Så länge man har gjort det man ska på arbetsförmedlingen, sökt sina jobb etc. Ofta så finns det många timmar över varje dag. Jag var själv arbetslös en period och det tog inte många timmar att gå igenom olika platsbanker, annonseringssidor etc. som man gör varje dag. Om de vill stå i kö för att ha råd med något de normalt inte skulle ha så gärna för min del. Så länge de sköter sina måsten mot samhället.

Vad var det för mer dumt jag såg i denna tråd? Detta har fallit bort just nu... Humor om man orkar läsa alla sidor.

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk
Medlem

Var en ute sväng till Överby igår och du milde tid hur folk kör för att komma fram. Gick vägen om Expert innan vi skulle hem men inte lönt att ställa sig i kö för att se vad de hade för filmer och spel. Dock två snygga vakttjejer som stod utanför butiken.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ekner:

Jag undrar om man kan pruta...

Träffade en kompis kompis förut som jobbade på expert Hötorget. Detta var för ett år sen eller så. Han sa att det tydligen går att pruta i butiken. Första gången någon försökte, skrattade han bara - men visade sig att det tydligen var möjligt på bl.a. TV etc. Tror man kan pruta som mest om man slänger med ett abonnemang eller försäkring, som de tjänar bra på.

Permalänk
Medlem

Det är ju konkurs ! klart butikerna inte är fulla med varor, vad tror ni liksom. Dock kunde expert varit smarta och inte öppnat vissa butiker och flyttat dem varorna till andra så det blivit mer varor i lite färre antal butiker. men att klaga att det inte finns varor är lite löjligt dem har säkerligen haft problem med leveranser länge....

konkurs betyder att det går dåligt inte att man fyller upp butikerna med grejer o sen rear ut dem :).

Permalänk
Medlem
Skrivet av Klumpeduns:

Tvivlar starkt på att expert hade enbart gamla modeller. Och det har alla butiker för en del vill inte betala mer än ett par tusen för en tv. Med tanke på allt annat du garanterat slösar bort din tid på till ingen nytta så är det nog sak samma om du står i kö en stund för att få köpa saker till 50% rabatt.

Jag kan ju inte svara för vad andra har för låga krav. Jag anser bara att ska man köpa något nytt så vill man ha just det nytt.
Vill jag ha rabatt på något så snackar jag med chefen istället för att stå i en dryg kö och komma till en tom butik och sen gnälla på att man var korkad nog att gå på skiten.

Det senaste säljs alltid ut först, Samt kan även skickas runt till olika butiker så oftast är det bara gammalt som är kvar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av darknessviking:

onoff gick i graven pga att dom var för dyra --> expert tog över ---> gick i graven för att dom är för dyra.
företagen måste lära sig att det funkar inte med elitistisk prissättning i dagens tider,när netonnet och mediamarkt har mycket lägre priser,för att inte tala om alla nätbutiker.

synd för dom som loosar jobben.snopet för direktörerna som det säkert inte går någon nöd på.

Anledningen till att svenska företag inte kan konkurrera på marknaden är för att mediamarkt och elgiganten har för mycket kapital bakom sig (Metro AG för mediamarkt och DSG International för elgiganten) och kan därför göra prisdumpningar för att konkurrera ut de mindre företagen på marknaden. Det hade inte spelat någon roll om expert och onoff hade sänkt priserna eftersom försäljningspriset på varorna hade understigit inköpspriset. Det kommer antagligen inte dröja många månader innan siba går i konkurs också...

Permalänk
Medlem

Angående Experts priser så har ja handlat via deras nätbutik och fått samma pris som andra nätbutiker.Fraktfritt till närmaste Expertbutik för avhämtning

Visa signatur

R-SON

Permalänk
Medlem
Skrivet av Petterk:

Onoffs och Sibas ägarfamiljer äger även Resurs bank, Solid försäkringar, och en stor distributör till kedjorna. Familjen Westin tyckte bara att de kunde fortsätta tjäna pengar på deras andra företagsinnehav och kunder de får från Siba och Netonnet istället för att driva Onoff. De är inga som går eller gått i förlust. Expert Sverige däremot hade förluster och tjänade inga pengar på finansiering och försäkringar alls. Experts distributörsbolag hade dock lagts i ett separat bolag så det är räddat från konkursen. Konkurser används för att slippa ansvar och för att slippa avveckla och betala för sig själv. Expert AS mår inte heller bra utan gör förluster trotts sina 7000 anslutna butiker. Expertkoncernen gjorde en miljard NOK i förlust 2011.

Du kan ju knappats ha tagit i beräkning att Solid och Resurs tappar otroligt mycket nu efter konkursen av onoff samt den minskade omsättningen på övriga bolag. Jag har kollat alla bolag som ingår i denna koncern och om man tar siffror från 5 år och bakåt.
Siba minskar även från 4,5miljarder till 2,6miljarder över denna period. (Och undra hur 2012 ser ut med 10 stängda butiker extra?)
Medan netonnet köper sig omsättning genom nya butiker, från 1,2 till 2,3miljarder

Siba har det varit helt tyst ifrån på reklamsidan sedan deras "förlåt Fabian" efter vinter reklamen som var.
Först nu såg jag en reklam på TV, det betyder att dom dragit in hårt på reklam budgeten, för att nu när expert stängde, försöka få lite reklam tid och kunna ta lite kunder.

Jag orkar inte dra alla siffror jag har men det ser ju inte ljust ut direkt.

Visa signatur

c:\spel

Permalänk
Medlem

Pinsamt hur folk orkar köa i timmar för att köpa nån sket vara lite billigare, är ni så snåla eller? man kunde tro det är nåt krig eller nåt och alla bara rusar till matbutikerna för att hamstra mat osv..

Permalänk
Medlem

Kameror

Hur är det med rabbat på kameror?
Någon som handlat kamera på expert nu under rean?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sedzik:

Hur är det med rabbat på kameror?
Någon som handlat kamera på expert nu under rean?

25% men frågan är om det är något kvar idag...

Visa signatur

RTS :D

Permalänk
Medlem

Expert finns ju inte bara i sverige, det är ju butiker i resten av norden som kommer finnas kvar efter konkursen. Antagligen har det mesta av värde flyttats tills dess butiker istället. Det som inte varit värt att flytta har man sen reat ut.

Vet inte om nån nämnt det tidigare. Läste inte hela tråden.

http://en.wikipedia.org/wiki/Expert_(company)

Permalänk
Medlem
Skrivet av HazZarD:

Pinsamt hur folk orkar köa i timmar för att köpa nån sket vara lite billigare, är ni så snåla eller? man kunde tro det är nåt krig eller nåt och alla bara rusar till matbutikerna för att hamstra mat osv..

Du verkar vara en riktig liten "Pappa betalar" unge... Möjligtvis kommer du lära dig när du växer upp att vissa människor inte har samma ekonomi som andra. Dvs dem har inte råd att lägga pengar på någon elektronikpryl pga att deras ekonomi inte håller men om det är rea så självklart måste dem passa på.

Hoppas att du förstår vilken situation vissa människor lever som inte har haft samma tur som andra ekonomiskt sett. (Och nu handlar detta enbart om Sverige möjligtvis kommer du öppna ögonen och se hur det ser ut runtom i världen för människor)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Infinity_90:

Expert finns ju inte bara i sverige, det är ju butiker i resten av norden som kommer finnas kvar efter konkursen. Antagligen har det mesta av värde flyttats tills dess butiker istället. Det som inte varit värt att flytta har man sen reat ut.

Vet inte om nån nämnt det tidigare. Läste inte hela tråden.

http://en.wikipedia.org/wiki/Expert_(company)

Nej, de kan inte flytta varor till annat bolag vid konkurs.

Permalänk
Medlem
Skrivet av HazZarD:

Pinsamt hur folk orkar köa i timmar för att köpa nån sket vara lite billigare, är ni så snåla eller? man kunde tro det är nåt krig eller nåt och alla bara rusar till matbutikerna för att hamstra mat osv..

Alla är inte rika som troll och får ta tillfället i akt när sådant här sker. Det pinsamma är att du dömmer människor med, antagligen, mindre pengar än dig.

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk
Medlem
Skrivet av HazZarD:

Pinsamt hur folk orkar köa i timmar för att köpa nån sket vara lite billigare, är ni så snåla eller? man kunde tro det är nåt krig eller nåt och alla bara rusar till matbutikerna för att hamstra mat osv..

Hej, jag är en ganska fattig högskolestudent.
Jag hade dock ett väldigt stort behov av en ny TV, så jag gick på experts utförsäljning.
Jag gick även dit med två personer som jag gärna tillbringar tid med (min far och svåger), så för mig var det lite av en kul "utflykt".
Tack vare "rabatten" på utförsäljningen så fick en ny TV plats i min budget, och de 700:- jag sparade kan jag använda på annat.
Du verkar inte ha så stor koll, så jag ska berätta att för mig som student så är 700:- ganska mycket.

Bör jag skämmas för att jag stod och köade i en timme? Tyckte jag det var pinsamt? Nej, verkligen inte.
Det enda pinsamma här är ditt ogenomtänkta uttalande. Så snälla, gör alla här på SweC en tjänst, och tänk lite innan du skriver nästa gång.
Alla har det inte så bra ställt som du, som tydligen har så mycket pengar att du hellre betalar 700:- extra än att stå i en kö i en timme.

Och innan ni dömer ut min far och svåger (för jag har märkt att rätt många på detta forumet gärna dömer ut andra människor utan att de vet någonting om dom, sorgligt är vad det är, och det gör mig ganska irriterad. Skäms på er säger jag bara!), så ska jag förtydliga att min far är pensionär och min svåger inte jobbade i fredags, och därför kunde följa med på utförsäljningen.
Alla jobbar inte 8-17, 5 dagar i veckan.

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SUMITOMO:

Nej, de kan inte flytta varor till annat bolag vid konkurs.

Nej, men konkursen kan ju knappast ha kommit som någon överraskning och en del varor kanske skeppats tillbaka till distributören innan konkursen var ett faktum? Ren spekulation från min sida naturligtvis.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Minsc S2:

Hej, jag är en ganska fattig högskolestudent.
Jag hade dock ett väldigt stort behov av en ny TV, så jag gick på experts utförsäljning.
Jag gick även dit med två personer som jag gärna tillbringar tid med (min far och svåger), så för mig var det lite av en kul "utflykt".
Tack vare "rabatten" på utförsäljningen så fick en ny TV plats i min budget, och de 700:- jag sparade kan jag använda på annat.
Du verkar inte ha så stor koll, så jag ska berätta att för mig som student så är 700:- ganska mycket.

Bör jag skämmas för att jag stod och köade i en timme? Tyckte jag det var pinsamt? Nej, verkligen inte.
Det enda pinsamma här är ditt ogenomtänkta uttalande. Så snälla, gör alla här på SweC en tjänst, och tänk lite innan du skriver nästa gång.
Alla har det inte så bra ställt som du, som tydligen har så mycket pengar att du hellre betalar 700:- extra än att stå i en kö i en timme.

Och innan ni dömer ut min far och svåger (för jag har märkt att rätt många på detta forumet gärna dömer ut andra människor utan att de vet någonting om dom, sorgligt är vad det är, och det gör mig ganska irriterad. Skäms på er säger jag bara!), så ska jag förtydliga att min far är pensionär och min svåger inte jobbade i fredags, och därför kunde följa med på utförsäljningen.
Alla jobbar inte 8-17, 5 dagar i veckan.

Håller absolut med om det du skriver, men för att ge ett annat perspektiv över denna "REA"; Jag var in på expert bara dagar innan konkursen och spanade in priser på TV, högtalare och en Logitech Harmony One eftersom allt ligger på min shoppinglista. När jag fick reda på konkurs åkte vi naturligtvis rakt in i god tid innan öppning och var riktigt taggade på att handla. När vi sedan kommer in så upptäcker vi dock att priserna har höjts med enorma marginaler, för att sedan sätts ner med procentssats. Harmony one hade pris 999kr, komplett med prislapp som inte var ändrad efter konkurs, men när vi kommer till kassan så tar de plötsligt 1499 innan rabatt. Tv'n var höjd med närmare 3500kr och högtalarna med dryga tusenlappen. Såg dessutom priser över 700kr för minneskort som bl.a Kjell & Co tar 349kr för.

Naturligtvis slutade detta med att jag gick ut utan att ha köpt en enda produkt.
Det är inte svårt att ha rea med sådana taktiker, och efter denna upplevelse är jag glad att de är borta.

Permalänk
Skrivet av HazZarD:

Pinsamt hur folk orkar köa i timmar för att köpa nån sket vara lite billigare, är ni så snåla eller? man kunde tro det är nåt krig eller nåt och alla bara rusar till matbutikerna för att hamstra mat osv..

Haha... bortskämt värre. Jag har pengar att betala fullpris, men jag hade också stannat i kön för 700 kronor en timme.. Och du... pssst... qui tollis peccata mundi.
Sluta skriva strunt nu bara föra att du inte har senaste iPhone.

Visa signatur

Main: FD R2 - CoolerMaster Silent Pro M 700W - AsRock Z77E-ITX - Intel i5 3570K @ Stock - 4GB Corsair XMS3 1333MHz - Corsair SSD Force 3 Series 120GB - Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB - Win 7

Permalänk
Medlem
Skrivet av ThomaZ84:

Du kan ju knappats ha tagit i beräkning att Solid och Resurs tappar otroligt mycket nu efter konkursen av onoff samt den minskade omsättningen på övriga bolag. Jag har kollat alla bolag som ingår i denna koncern och om man tar siffror från 5 år och bakåt.
Siba minskar även från 4,5miljarder till 2,6miljarder över denna period. (Och undra hur 2012 ser ut med 10 stängda butiker extra?)
Medan netonnet köper sig omsättning genom nya butiker, från 1,2 till 2,3miljarder

Siba har det varit helt tyst ifrån på reklamsidan sedan deras "förlåt Fabian" efter vinter reklamen som var.
Först nu såg jag en reklam på TV, det betyder att dom dragit in hårt på reklam budgeten, för att nu när expert stängde, försöka få lite reklam tid och kunna ta lite kunder.

Jag orkar inte dra alla siffror jag har men det ser ju inte ljust ut direkt.

Du verkar inte inse att dessa bolag expanderat kraftigt utanför hemelektronikkedjorna.

Bolagen gjorde vinst 2011. Mer så än året innan Onoff-konkursen. Westin hade kunnat driva vidare Onoff. Westin påverkas inte av Bengtssons skuldsättning. Westin tog pengarna istället för att driva verksamheten. De gick plus många miljarder genom åren. Bengtsson är också stora ägare av och får en stor del av pengarna från Resursgruppen.

Siba ser ut som en katastrof och har alltid gjort, personligen skulle jag inte resa de 93-101 km till de närmast butikerna heller. Resurs som båda ägarfamiljerna är inblandade i gör dock att allt går med vinst. Netonnet bör har något utrymme att växa, men de behöver se sig för. Resurs kommer hitta andra kunder vilket som däremot. Vinsten var över flera hundra miljoner förra räkenskapsåret. Sibas ägarbolag gick också med vinst. Det finns ingen kris hos Bengtsson i dagsläget. Båda distributionsbolagen i dessa konkurshärvor är också kvar och har omfattande verksamhet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av volny:

Det stämmer för de som har jobb, för övriga kan det definitivt vara värt att stå några timmar, iaf om priserna verkligen är billigare ^^

Vilket det väldigt sällan är på dessa "reor"

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Skrivet av mounte:

Jag fyndade ipad-tillbehör till frugan, bt-tangentbord samt apples egna skärmskydd vad dom nu heter... sån där med magnet.
Min plan var att fokusera på de prylar som var mest nedsatta, dessa grejjer var det 50% på så det blev totalt ~450:- inte superbilligt men billigare än normalt

Och så drar vi av arbetskostnadsförlust och du ligger 1000 minus i vinst...

Visa signatur

I5 2500K | 16GB DDR3 "1600" | CORSAIR FORCE GT 128GB | 38TB WD | |ASUS P8P67 DELUXE REV 3 | XFX 7970 | OCZ ZX 1000W | LG 27" | 6.0 STEREO

Permalänk
Medlem
Skrivet av toxicstone:

Och så drar vi av arbetskostnadsförlust och du ligger 1000 minus i vinst...

Hur vet du att mounte tog ledigt från jobbet? Stalkar du honom?

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem
Skrivet av toxicstone:

Och så drar vi av arbetskostnadsförlust och du ligger 1000 minus i vinst...

Kanske var efter jobbet?
EDIT: ^ hann före..

Visa signatur

RTS :D

Permalänk
Medlem
Skrivet av toxicstone:

Och så drar vi av arbetskostnadsförlust och du ligger 1000 minus i vinst...

Tänkte inte igenom detta inlägg va?

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk

var bra rabatter på spel och tv apparater i motala resten var bara rent skämt

Visa signatur

Moderkort:asus prime x570 pro cpu: Amd ryzen 5600x cpucooler: corsair h70 Ramminne: 64 gb corsair vengance Gpu: AMD: rx 6800 16 gb psu: corsair RM1000i