ClickOk.se stämde mig i Tingsrätten för ett köp hos dem

Permalänk
Skrivet av Marcuswb:

http://puu.sh/2rarb

Till TS: Kul att höra att du har kommit ut vinnande mot detta gräsliga företag. Har en lärare i elektromekanik som köpte en surfplatta just ifrån ClickOK strax efter jul. Jag sa redan då när han berättade att han beställde ifrån ClickOK "nej nej nej nej NEJ!!". Ska länka denna tråd till honom så att han fullt ut förstår vilket skitföretag detta är.

FYI: Surfplattan fick han nu (efter cirka 3 månader) även fast den har varit 'i lager'.

Du som tipsade Aftonbladet, en på deras redaktion har kontaktat mig. De har pratat med mig i telefon.
Jag har skickat över dokument till dem som styrker att ClickOk åtalat mig i Göteborgs Tingsrätt, Orderbekräftelsen, som ClickOk påstår inte finns, meddelandet om leverantörens prishöjning samt domslutet i Tingsrätten.

Aftonbladet har idag publicerat en artikel om händelsen.

http://www.aftonbladet.se/minekonomi/article16518663.ab

Skrivet av Slinger:

Är det verkligen lagligt att höja priset på en vara efter att kunden betalat den?

Hur detta regleras återfinns i Avtalslagen 32§.

Skrivet av Allexz:

Starkt jobbat TS, jag kan tänka mig att skänka en hundring till dig för att täcka en liten del av dina kostnader i tvisten!

Jag tackar såväl dig som andra som erbjudit mig samma vänliga hjälp. Mina kostnader har inte varit så höga och jag kan bära dem själv. Tack ändå så hjärtligt för erbjudandet.
All tid som gått åt är dock oersättlig.

Skrivet av sj6:

Mailade clickok.se, deras kundtjänst, detta är deras svar:

Hej ,

Tack för ditt mejl,

Vi stämmer inga kunder och jobbar enbart inom distansförsäljningslag regler.

Ett officiellt svar på detta kommer att göras under närmaste dagar.

Vi hoppas att vi har besvarat din fråga på ett tillfrädställande sätt. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar!

Du är även välkommen att ringa till oss: 08 50 21 63 63

Med vänliga hälsningar

ClickOK Kundtjänst

Enligt Göteborgs Tingsrätt lämnades det in en stämningsansökan mot mig den 7 november 2012.
Om ClickOk inte vill kalla det för åtal är upp till dem. Enligt Göteborgs Tingsrätt är ansökan en åtalsstämning.

Skrivet av Aresz:

Kungligt av dig Marathonkillen (OP för dom som inte orkat läsa första sidan, så hoppa tillbaks och läs från början)

Hursomhelst, riktigt suveränt bra jobbat att du orkade med alltsammans, riktigt bra! Mäktigt att du även håller ett sakligt lugn i tråden även om jag förstår att din ilska måste ha kokat

Mitt mål är att vara saklig. Det är det bästa sättet att bibehålla trovärdigheten.
Visst har jag kokat av ilska. Det gör jag även nu när jag läser ClickOks svar på Sweclockers, där de fortsätter att framföra lögner.

Skrivet av sirnicke:

Till TS: Har du någon länk till domen? Kan tänka mig att det skulle vara mycket intressant läsning.

Jag har ingen länk till domen. Med tanke på mångas tvivel på riktigheten i detta ärende skall jag se vad jag kan göra för att få upp lite dokument så de går att ta del av.

Skrivet av petterg:

Okej, då har vi det svart på vitt. TS hade inte helt rent mjöl i påsen.

Jag kan inte se att jag handlat fel eller oärligt. Om i princip samtliga modeller hårddiskar av fabrikatet Hitachi kan handlas till ett lägre pris i ett 15-tal butiker, finns det anledning för mig att ifrågasätta priset?
Om jag lägger en beställning, butiken uppger själva att de alltid kontrollerar pris och lagersaldo innan de belastar ett konto och levererar (ClickOk anger detta innan jag gjorde mitt köp hos dem) och jag får varorna. Skall jag då ställas till svars för att "inte ha rent mjöl i påsen"?
Vad gjorde jag för fel, förutom att beställa från ClickOk och sedan bli stämd i Tingsrätten?

Skrivet av petterg:

Måste bara flika in med att jag tycker det är beklagligt att folk går in på prisjakt och smutskastar ClickOk enbart pga. denna tråd, helt utan personliga erfarenheter. Huruvida trådskaparen är sanningsenlig eller ej kan jag självklart inte svara på men det förefaller möjligt att hen kan ha varit medveten om prisfelet (inte för att detta på något sätt rättfärdigar ClickOks agerande). Det finns alltid minst två versioner vid en tvist som denna och här får vi bara ta del av ena.

Inlägget från mig var inte tänkt att smutskasta ClickOk. Det var för att upplysa andra konsumenter om vad som kan ske vid ett köp av varor. ClickOk är inblandad i ärendet.
Jag är en han och heter Åge.
Vad jag lärt mig av detta är att aldrig lita på priser. Efter händelsen med ClickOk frågar jag butiken innan jag köper, om det är just den vara som finns och till det pris som anges, innan jag köper.
Min misstänksamhet om att de priser som anges inte stämmer är enormt stor idag. Därmed tar jag det säkra före det osäkra och frågar innan jag köper.

Skrivet av Veni:

För resten, kan vi få lov att se den där ökända orderbekräftelsen? Säker på att det inte är en beställningsbekräftelse? Är nämligen då två helt olika saker.

Jag skall, som skrivet lite längre upp, se vad jag kan göra för att ni skall få se orderbekräftelsen, den som enligt ClickOk inte existerar.
Jag har fått både beställningsbekräftelse och orderbekräftelse. Skall se om jag få till någon länk så ni kan se båda.

Skrivet av Gauz:

på clickOKs facebook skriver de:

De verkar som att de ljuger åter igen, om nu inte TS information är felaktig vilket jag tvivlar starkt på då han faktiskt vann målet.

Nej, min information är korrekt och jag kan bevisa allt utom ej emottaget samtal.

Skrivet av SysGhost:

Jag har hört mycket, men detta tar priset. Frågan är, om företaget skapades enbart i syfte att "skrämma pengar ur kunder". Det vill säga bedrägeri.
Då kommer vi automatiskt till frågan: Hur många andra "kunder" har fått betala en extremt saltad faktura bara för att slippa "kronofogden".

Jag tycker att TS skall polisanmäla detta, trots att tvisten är över. Den här typen av bedragar-företag skall inte få existera, och högst troligt är TS långt ifrån ensam.

Jag kontaktade polisen när jag fick fakturan. Enligt polisen kan de inte ta emot en anmälan om bedrägeri vid tillfället eftersom det fanns ett bekräftat köp.

Jag försöker bemöta så många av era inlägg som jag bara kan. Jag hinner dock inte med alla för det kommer in nya inlägg i en rasande fart.
Beklagar att alla ni som kanske önskar respons från mig inte får det. Jag hoppas att de jag valt ut kan ge lite ljus på ämnet.

Jag håller på att skriva ett bemötande av ClickOks respons i tråden. Den kommer snart.

Åge

Permalänk
Medlem

Gjorde en snabb googling av "clickok" och gissa vad, denna tråd är nu på fjärdeplats i resultat listan, det gick väldigt snabbt för denna tråd och klättra. ClickOk gräver sin egen grav:

http://goo.gl/D8QeM

Visa signatur

"Wise men say, 'Forgiveness is divine, but never pay full price for a late pizza'."

Permalänk
Medlem

Återstår att se om GöteborgsPosten tar upp bollen i veckan då...

Visa signatur

i7-4790K - ASUS Z97-PRO GAMER - EVGA 3080 Ti- Corsair RM850w - 32GB Corsair 2133MH - Corsair Hydro H100i - Define R5 - Acer XB321HK - Logitech G402 - Roccat Aimo

Permalänk

Svaromål till ClickOks inlägg, med nummer 340 i denna tråd.

#13386252

Den 31 juli 2012 beställer jag 2 stycken Hitachi 2,5" hårddiskar på 500GB för 117 kronor.
Jag beställer även 8 stycken Hitachi 3,5" hårddiskar på 1TB för 161 kronor.
Prisnivån för nästan samtliga hårddiskar av fabrikatet Hitachi låg kring dessa priser hos ett 15-tal butiker samtidigt. Vetskapen om att Western Digital köpt upp Hitachi gjorde att jag tänkte att man nu säljer ut Hitachis diskar.
Av det skälet såg jag ingen anledning till att betvivla priserna.

ClickOk påstår på nytt att ingen orderbekräftelse på beställningen skickats till mig, trots att jag fått den. Den har jag i min tur skickat till Konsumentvägledaren, ARN, Götebogrs-Posten, Råd & Rön, Kronofogden och Tingsrätten.
Nu har även Aftonbladet fått en kopia på orderbekräftelsen.

ClickOk påstår att de försökt nå mig via telefon. Påstående kom först i Råd & Rön samt senare i Tingsrätten. Detta påstående är falskt. När jag först fick läsa detta kontaktade jag min mobiloperatör. De kan inte lämna ut en sådan lista utan en polisanmälan.
Jag kontaktar Polisen och blir kopplad till brottsmål. Jag har en lång dialog med en kvinna om detta. Hon kan inte hjälpa mig med en lista då det inte rör sig om ett brott utan en tvist. Dessutom ifrågasätter hon varför jag skall bevisa i Tingsrätten att ClickOk INTE ringt. Hon menar på att det måste vara ClickOk som skall bevisa att de ringt mig. Något sådan bevis har ClickOk aldrig fört fram.

Den 2 augusti får jag först ett epostmeddelande om att de gjort en felleverans och ber mig att inte hämta ut varorna. När felleverans inte kan bekräftas meddelar de mig den 2 augusti att deras leverantör höjt priset den 2 augusti, samma dag som varorna levererades till mig. Enligt ClickOks epostmeddelande:

"Dagens pris för varorna är: 826,76 ink. moms/st respektive 790,19 ink. moms/st"
"Tyvärr har leverantören ändrat priset vid leverans utan att meddela oss"

Jag får beskedet att jag skall meddela ClickOk om jag accepterar det nya priset eller ej. Om jag inte accepterar det nya priset skall jag returnera varorna på deras bekostnad. Något löfte om kompensation utges inte i detta läget.

Jag avvisar ClickOks begäran om mer betalt och jag avvisar även retur av varorna.
ClickOk begär på nytt retur av varorna. Först nu erbjuder det "rimlig kompensation" utan att ange vad.
Det är nu jag tar kontakt med Konsumentvägledaren i min kommun.
Dialogen mellan ClickOk och mig förs enbart via epost. ClickOk håller fast vid att leverantören höjt priset fram till den 8 augusti.
Den 6 augusti avvisade jag ClickOks krav med hänvisning till Avtalslagen 32§.
Först den 8 augusti, nästan en vecka senare, kommer ClickOks första besked om förklaringsmisstag. Fram tills dess är det enbart hänvisning till leverantörspriset som gäller!

ClickOk påstår att de erbjudit mig varorna till deras inköpspris. "Dagens pris" den 2 augusti blir till "inköpspris" i fakturan och beloppen

1033,45 kronor inkl. moms respektive 987,74 kronor inkl. moms.

När ärendet hamnar hos ARN, Allmänna Reklamationsnämnden, påstår ClickOk att marknadspriset vid köpet var 1600 kronor per styck.

Hur "Dagens pris" den 2 augusti blir till "inköpspris" och 25% högre när fakturan kommer och marknadspriset 1600 kronor när ARN får anmälan är inget jag kan förklara.

ClickOk hävdar att de fakturerat mellanskillnaden. Någon mellanskillnad återfinns inte i fakturan, enbart ett nytt betydligt högre belopp.

ClickOk påstår att de inte stämt mig i Göteborgs Tingsrätt. Göteborgs Tingsrätt har diariefört anmälan om stämning från ClickOk den 7 november 2012.

I Göteborgs Tingsrätt prövades ärendet. ClickOk förde fram att ett förklaringsmisstag förelåg och att Avtalslag 32§ skulle tillämpas.
Göteborgs Tingsrätt prövade saken och kom fram till att Förklaringsmisstag i enlighet med Avtalslag 32§ inte kan tillämpas.
Skälet till detta är att ClickOk INTE kan bevisa att det förelåg ett prisfel vid den aktuella tidpunkten för köpet.
All annan bevisning i Tingsrätten föll och behövde inte användas. Tingsrätten konstaterade att ett prisfel inte förelåg och ClickOk hade inte fog att stämma mig med hänvisning till Avtalslag 32§.

ClickOk påstår att de skickat en offentlig ursäkt och förklaring till mig i dagarna.
Påstående är falskt!
Sedan rättegången hölls den 11 februari 2013 har jag inte hört ett knyst från ClickOk!

ClickOk påstår att de alltid följer rekommendationer från ARN och domstolen. Beträffande domstol är de tvingade att följa sådana beslut. I detta målet kunde de välja att begära prövningstillstånd i Hovrätten men ett beslut där är tvingande och ClickOk kan inte välja att antingen följa beslutet eller ej.
Beträffande ARN finns det dokumentation som visar att ClickOk inte alls följt alla beslut som ARN tagit. ClickOk har gått emot ARNs beslut i vissa fall.

ClickOk hävdar vidare att ärendet är unikt då prisskillnaden är 10 gånger jämfört med ordinarie pris.
ClickOks mattematik är något besynnerlig.
Om vi tar 1TB-diskarna så köpte jag dem för 161 kronor inkl. moms per styck den 31 juli 2012.
"Dagen pris" den 2 augusti 2012 är 826,76 kronor inkl. moms.
När fakturan kommer är priset 1033,45 kronor per styck.
Då ARN får anmälan av mig är "marknadspriset" enligt ClickOk 1610 kronor och det fakturerade priset från ClickOk "varukostnad utan våra påslag".

ClickOk påstår att "Vi är jätteledsna att det här ärendet gick så långt".
Jag ställer mig då frågande till varför ClickOk krävde att ARN skulle lägga ned ärendet. Varför fick ARN inte pröva ärendet? Då hade det inte behövt gå så långt.

ClickOk fortsätter att framföra falska påståenden. Jag kan bevisa allt utom telefonsamtalet. Tyvärr får jag ingen hjälp av varken mobiloperatör eller polis för att bevisa att ClickOks påstående om att de ringt mig är falskt.

Skälet till mitt inlägg på Sweclockers Forum var i första hand att upplysa om vad som kan hända när man genomför ett köp av varor.
Skälet till att jag utelämnat vilka varor det handlat om och vilket pris det rört sig om är att få koncentrationen på själva händelseförloppet.

Jag ville också belysa vad som kan hända och vilka rättigheter samt skyldigheter vi har som konsumenter. Tanken var att påvisa att ett köp inte alltid innebär en lätt sak.
Tvisten startade den 2 augusti 2012 och rättegången hölls den 11 februari 2013. Det har varit en tuff tid. Att lära sig förstå juridiskt språk samt samla dokument för att bevisa att ClickOk framför falska påståenden har tagit både tid och ork.

ClickOk fortsätter att framföra falska påståenden och jag skulle kunna tro det var ett aprilskämt om jag inte själv var inblandad i det.
Självklart vinklas saker och ting men jag försöker så långt jag kan hålla mig till fakta.
I motsatts till ClickOk kan jag lägga fram dokument som bevisar motsatsen till ClickOks påståenden. Trots detta vidhåller ClickOk sina påståenden.

Jag skall se vad jag kan göra för att lägga fram de dokument som efterfrågas av er på Forum. Det som efterfrågas mest är Orderbekräftelsen, som ClickOk stenhårt vidhåller inte existerar.

Åge

Permalänk
Medlem
Skrivet av ClickOK:

Vi är jätteledsna att det här ärendet gick så långt och väckte upp diskussioner i massmedia samt på olika forum.

Måste bara påpeka;
1. Ni drog det så långt?
2. Ert agerande i ärendet är anledningen till att det spridits i media och på forum.
3. Borde inte ett seriöst företag istället iaf försöka vara positiva till att de nu vet hur de ska hantera liknande ärenden istället för att "vara ledsna" över att information över hur de hanterar sina kunder sprids?

Visa signatur

"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Permalänk
Medlem
Skrivet av Marathonkillen:

Enligt Göteborgs Tingsrätt lämnades det in en stämningsansökan mot mig den 7 november 2012.
Om ClickOk inte vill kalla det för åtal är upp till dem. Enligt Göteborgs Tingsrätt är ansökan en åtalsstämning.

Åge

Oj, ursäkta! Var lite otydlig ville inte sprida misstanke om att du ljög, jag var bara ute efter deras svar och det jag menade var att de ljuger potentiella kunder rakt upp i ansiktet. De ljuger i sitt svar.

Så jag ber om ursäkt igen om jag var så pass otydlig.

Visa signatur

System: Aerocool DS Cube|| i5 4690K @ Stock || Phanteks PH-TC12DX || MSI Z97M-G43 || G.Skill Ripjaws 8-9-9-24 1866 MHz 8 GB || Gigabyte GTX460 1GB OC || PNY Optima SSD 480GB || Crucial C300 128 GB || Samsung Spinpoint F3 1TB || Fractal Design Edison M 750W 80+ Gold

Permalänk
Medlem
Skrivet av Marathonkillen:

Du som tipsade Aftonbladet, en på deras redaktion har kontaktat mig. De har pratat med mig i telefon.
Jag har skickat över dokument till dem som styrker att ClickOk åtalat mig i Göteborgs Tingsrätt, Orderbekräftelsen, som ClickOk påstår inte finns, meddelandet om leverantörens prishöjning samt domslutet i Tingsrätten.

Aftonbladet har idag publicerat en artikel om händelsen.

http://www.aftonbladet.se/minekonomi/article16518663.ab

Synd bara att aftonblaskan inte skrev något om att ClickOK ljög i tingsrätten om att produkterna var ny i sortimentet, eller deras "förfalskade" IP-adresser som var postens kollinummer.

Permalänk

Känns iaf roligt att Tingsrätten dömde till din fördel, annars hade man börjat tvivla på detta rättssystemet.
Samt alla rättegångskostnader och övriga kostnader till kronofogden osv clickok själva fått ta
lär inte vara gratis dom heller, vilket dom gott kan ha dom J*vlarna.

Visa signatur

Legion 5 Pro" Ryzen 5800H / 32GB ram / 2TB+1TB nvme / RTX 3070 8GB 140w

Permalänk
Medlem

Tycker lite synd om ClickOK även om dom gjorde fel.

Hade jag drivit ett företag och det råkat uppstå ett fel i systemet så att folk kan köpa 1TB HDDs för 161kr skulle jag blivit riktigt besviken. Man går ju väl själv i back för det.

Men jag ska inte påstå eller säga mer än så, har inte hunnit läsa igenom allt. Vanligtvis brukar företaget makulera ordern innan varan skickas om sådant fel uppstår.

Visa signatur

Ljud                        Till salu
Sound Blaster ZxR → Philips Fidelio X1 / Sennheiser IE 80

Permalänk
Medlem

Hahahahah nu sitter allt ClickOk i skiten!

Visa signatur

Alla mina leksaker får inte plats här, så här jag listar istället mina favoritinlägg:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Utelåst hobbymoderator

Permalänk
Medlem
Skrivet av Estatus:

Tycker lite synd om ClickOK även om dom gjorde fel.

Hade jag drivit ett företag och det råkat uppstå ett fel i systemet så att folk kan köpa 1TB HDDs för 161kr skulle jag blivit riktigt besviken. Man går ju väl själv i back för det.

Men jag ska inte påstå eller säga mer än så, har inte hunnit läsa igenom allt. Vanligtvis brukar företaget makulera ordern innan varan skickas om sådant fel uppstår.

problemet är inte att det blivit lite fel i systemet, utan att de har stämt en kund i tingsrätten för att dom haft fel i systemet och att de konstant ljuger om vad som har hänt.

Visa signatur

Dator || H440 Black Edition || Asus ROG MaximusVII || i7 4790K @ 4.5GHz, Noctua NH-D15 Kylare || MSI GTX 980ti Gaming 6GB || 16GB G-Skill 1866 1.5v || Corsair RM 850W || Samsung EVO 256GB, Crucial M4 256GB ||

Permalänk
Hedersmedlem

Lite offtopic men Aftonbladets fotograf Henrik Brunnsgård, borde ju ha ett "roundhouse kick to face" av Chuck Norris.

Från Aftonbladets artikel: http://www.aftonbladet.se/minekonomi/article16518663.ab

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk
Medlem

Ja, ingen av de två bilderna som Aftonbladet har lagt upp är vad jag skulle klassa som "professionella" direkt.

Återigen, väl kämpat Åge, du lade dig inte ner för att dö som 99% av resten av oss hade gjort.

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem

Det är större chans att jag smyger in I Nordkorea, sätter på lille Kim med ett medhavt Cooper aluminium baseballträ och sen likt James Bond förstör alla hans Weapons Of Destruction varpå jag smyger ut igen, allt på 25 minuter naturligtvis....
ÄN ATT KÖPA FRÅN DET SKITFÖRETAGET!! Skämmes tamejfan!

Permalänk
Skrivet av sj6:

Oj, ursäkta! Var lite otydlig ville inte sprida misstanke om att du ljög, jag var bara ute efter deras svar och det jag menade var att de ljuger potentiella kunder rakt upp i ansiktet. De ljuger i sitt svar.

Så jag ber om ursäkt igen om jag var så pass otydlig.

Ingen skugga faller över dig. Du var inte alls otydlig.
Jag ville bara förtydliga att ClickOk visst stämt mig, hur gärna de vill kalla det för annat.

Åge

Permalänk

haha

Snacka om att skjuta sig själv i foten, har och kommer aldrig att handla där

Kanon att det har belyst i forum och tidningar

All heder åt dig som orkade bestrida(idiotin) och att berätta om eländet

Visa signatur

Funderar på vad jag ska köpa

Permalänk
Relik 📜

*tråd redigerad*

Jag tog mig friheten att länka in relevanta inlägg redan i trådskaparens första post. Förhoppningsvis leder det till att diskussionsvilliga läser lite extra innan de kommenterar.

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S

Permalänk
Medlem

Härligt att aftonbladet drog upp artikel om det, enda sättet att nå ut till massorna, att sitta och varna "nördar" tar sig bara så långt.

Click OK's svar här är bara löjligt.

Permalänk
Medlem

Tyvärr så kan man inte kommentera i Aftonbladets artikel, däremot så kan man rekommendera artikeln via facebook. Done and done!

Såg precis att TS post har 330+ likes.
Har nog aldrig sett så många likes på ett inlägg på Sweclockers förut.

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem

Tack för informationen , jag har handlat ett par gånger på Click.se men efter läst detta så är det slut med det.
Skönt att du vann mot dem.

Visa signatur

MB MSI PRO Z790-A MAX WIFI CPU i9 14900K CPU COOLER EK-Nucleus AIO CR360
GPU ASUS GeForce RTX 3090 STRIX GAMING OC PSU ASUS ROG Strix 1000W
MEM CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 48GB DDR5 RGB 7000Mhz
MONITOR Asus PG42UQ 4K CHASSI Phanteks Eclipse P600S White
HD 1 Samsung 990 PRO 2Tb HD 2 Samsung 980 PRO 2Tb

Permalänk
Medlem

För en snabb sammanfattning en solig första April:

Permalänk
Medlem

Grattis på en grym deal, TS!

Permalänk
Medlem
Skrivet av phanto:

Grattis på en grym deal, TS!

Verkligen grym, vem hade inte velat vara i TS skor?
Hot om kronofogden? Dragen till tingsrätten? Tvingas läsa juridik hemma för att kunna försvara sig i rätten? Mer än 6 månaders oro och ångest?

Ja, "grattis" TS...

Visa signatur

CPU: i9-13900K + Cooler Master ML360L ARGB V2 || GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS.
MoBo: Asus Rog Strix Z790-F Gaming || RAM 32 GB Kingston Fury Beast CL40 DDR5 RGB 5600 MHz.
PSU: Corsair RMe 1000W 80+ Gold || Chassi: Phanteks Eclipse P500A D-RGB.
Lagring: Kingston Fury Renegade M.2 NVME 2TB + Samsung 860 QVO 1TB.
Skärmar: 27" 1440p 144 Hz IPS G-sync + 27" 1440p 155 Hz VA || OS: Win 11 Home.

Permalänk
Medlem

underbart att se att företag kan få smäll på fingrarna när de gör fel o försöker få de till att kunden skall betala för deras misstag.
all respekt för din envishet o vilja att stå på dej hela vägen åge

Visa signatur

ORD POLISER O FOLK SOM STÖR SEJ PÅ SÄTTET JAG SKRIVER HITTA ER EN VETTIG MENING ME LIVET IST FÖR SOM I MITT FALL HACKA PÅ EN MED ETT HANDIKAP. FÖR DE E BARA TRÖTTSAMT

Permalänk
Medlem
Skrivet av phanto:

Grattis på en grym deal, TS!

Du missade hela grejen med att han (+ särbo) tvingats lägga ner x antal veckors tid (och säkerligen pengar också) för att lösa problemet?

(edit: blev smurfninjad)

Permalänk
Medlem
Citat:

Verkligen grym, vem hade inte velat vara i TS skor?
Hot om kronofogden? Dragen till tingsrätten? Tvingas läsa juridik hemma för att kunna försvara sig i rätten? Mer än 6 månaders oro och ångest?

Ja, "grattis" TS...

WORD

Fy fan att ha få gått igenom ett sex månader långt helvete bara för att ett företag inte tar smällen själva och sköter ärendet proffsigt. Istället börjar man att aktivt jaga och jävlas med sina kunder. Snyggt jobbat och nu sitter de där i skiten... rejält dessutom...

Visa signatur

i7-4790K - ASUS Z97-PRO GAMER - EVGA 3080 Ti- Corsair RM850w - 32GB Corsair 2133MH - Corsair Hydro H100i - Define R5 - Acer XB321HK - Logitech G402 - Roccat Aimo

Permalänk
Medlem
Skrivet av Minsc S2:

Verkligen grym, vem hade inte velat vara i TS skor?
Hot om kronofogden? Dragen till tingsrätten? Tvingas läsa juridik hemma för att kunna försvara sig i rätten? Mer än 6 månaders oro och ångest?

Ja, "grattis" TS...

Men han segrade till slut?
Ingen som läst denna historia kommer ju att handla hos ClickOk. Han får till slut behålla HHDs, och det du skriver om ligger nu bakom honom. Han fick upprättelse. Ja, grattis till det!

Permalänk
Medlem

Om ClickOK får för sig att göra reklam efter detta ala Elgiganten: Stämning på kööööööpet

Visa signatur

AMD Ryzen 3600 || Hyper 212 Black Edition || ASUS PRIME B450M-A || Corsair Vengeance RGB PRO 32GB (2x16GB) 3200MHz || SAPPHIRE Pulse RX5700 XT || Crucial P3 Plus 1TB M.2 PCIe Gen4 NVMe || Kingston A400 960GB || Seasonic Focus GX 650W || Phanteks Eclipse P300A ||

Permalänk
  1. Kvittot på beställningen.

  2. Orderbekräftelsen, som ClickOk hävdar inte existerar.

  3. ClickOks besked om felleverans.

  4. Beskedet om att ClickOks leverantör höjt priset till ClickOk vid tidpunkten för leveransen av varorna till mig.

  5. Meddelandet från ClickOk om att ingen orderbekräftelse har erhållits.
    Jag informarerar ClickOk om min kontakt med Konsumentvägledaren.

  6. Enligt ClickOk själva kontrollerar de pris och lagersaldo innan de debiterar ett kort för betalning. Inlägget återfinns på Prisjakts hemsida.

    Är ClickOks budskap otydligt?

Åge

Sammanfogar inlägg med bilder på korrespondens.
Permalänk
Medlem
Skrivet av Minsc S2:

Verkligen grym, vem hade inte velat vara i TS skor?
Hot om kronofogden? Dragen till tingsrätten? Tvingas läsa juridik hemma för att kunna försvara sig i rätten? Mer än 6 månaders oro och ångest?

Ja, "grattis" TS...

10 diskar till priset av en och en halv? Det är fan värt att stå ut med en del bråk för, och nu vet alla precis vad som krävs så de kan göra ett medvetet val nästa gång en felmärkt vara syns på prisjakt.

Missförstå mig rätt. ClickOK har skött det här jävligt illa. Men "stackars TS" visste nog precis vad han köpte när han gjorde sitt köp.
B!

Visa signatur

Allting jag skriver är om inget annat uttrycks, min åsikt! Ingenting måste vara dagens sanning enligt din åsikt, och gör du antaganden baserade på mina åsikter hoppas jag att du övervägt mer än bara just min åsikt.