Iphone 5, kan inte aktiveras?

Permalänk

Iphone 5, kan inte aktiveras?

Hejsan! nu är det så att jag har precis återställt min telefon (iPhone5), och ska nu starta om den igen, väljer land osv, allt går bra, går in på hemmanätverket. När jag försöker aktivera den så: "Kunde inte aktivera"

"Iphone kunde inte aktiveras eftersom aktiveringsservern inte kunde nås. Försök aktivera genom att ansluta Iphone till iTunes eller försök igen om ett par minuter."

Såklart har jag försökt igen några gånger. Även försökt ansluta till Itunes, (jag tror jag vet hur man gör), bara pluggade in telefonen i datorn och då startas itunes men då står det "Ansluter till Itunes store..." och sedan kommer felmeddelandet: "Vi kunde inte utföra din iTunes-Store begäran. -Nätverksanslutningen återställdes. Kontrollera att att du är ansluten till nätverket och försök igen."

Gör jag något fel? HUUUR fixar jag detta?
Tack på förhand /Johan Wennström

Permalänk

Lugna ner dig några hekton. Apples servrar är kraftigt överbelastade efter alla som laddar ner iOS 7. *** raderat ***

Redigerat
Permalänk

Så detta kan alltså vara problemet? Tänkte faktiskt på det innan.. Det kändes iallafall betryggande

Permalänk

*** raderat ***

Skrivet av Johanwennstrm:

Så detta kan alltså vara problemet? Tänkte faktiskt på det innan.. Det kändes iallafall betryggande

Yes. Det kommer gå bättre sen.

Redigerat
Permalänk

Skönt att höra! Tack för svaret

Permalänk
Medlem

Ta skydd! PK maffian är på ingång!

Visa signatur

Ducky shine 4
Ducky mini PBT caps

Permalänk
Avstängd

Dagens i-landsproblem. Har samma problem med aktivering, har alltså ingen mobil att sätta larm med så jag kommer upp imorgon. Huehue

Visa signatur

Mr. Scriptman

Permalänk
Avstängd

Det brukar ju alltid vara så här när de släpper en större uppdatering som denna så det är ingenting ovanligt. Det är bara att gilla läget och vänta.

Visa signatur

:¨·.·¨:
`·.  Det spelar ingen roll vad du än säger för min Mac är bättre än din PC.

Permalänk
Medlem

Samma problem här, försökt säkert 20 ggr blir väl till o vänta tills imorrn..

Visa signatur

ASUS K7M, AMD Athlon 1000 MHz Slot A, 3dfx Voodoo5 5500 64 MB AGP, 512 MB SDRAM @ CL 2-2-2-5, Cooler Master ATC-100-SX Aluminum Mid Tower.

Permalänk
Medlem

Jag behöver också hjälp. För ett tag sen laddade jag ner iOS 7 Beta 6 eller vad det hette och idag när nya uppdateringen kom skulle jag uppdatera till den istället. Återställde telefonen, men när jag startade upp den kom '' Sätt i ett giltligt simkort utan pinkod'' låste iallafall upp telefonen och då kom " iPhone kunde inte aktiveras eftersom aktiveringsservern inte kunde nås. Försök aktivera genom att ansluta iPhone till iTunes eller försök igen om ett par minuter. " upp. Ingenting fungerade, så jag väntade ett tag, eller ja ett par timmar innan jag försökte igen och då kom istället '' Aktiveringsfel. Den här enheten är inte registrerad i iPhone Develope Program, om du är medlem i iPhone Develope Program registrerar du enheten på http://developer.apple.com/iphone. Hur fasen gör jag?
haha, jag är dessutom tjej så jag har absolut ingen aning om någonting!

Permalänk
Medlem

Du har själv satt dig i det där problemet genom att installera betor du inte borde installerat. Betor som endast var för utvecklare. Du får försöka nergradera till IOS 6 och sen uppdatera igen.
En annan lösning är att betala 100 dollar eller vad det nu kostar att gå med i deras developer program.

Permalänk
Hedersmedlem

*** tråd modererad ***

Jag har putsat lite och tagit bort ett onödigt inlägg enligt forumreglerna § 1.

/KimTjik