Bästa cpukylare till AM2+ till en lat jävel?

Permalänk
Medlem

Bästa cpukylare till AM2+ till en lat jävel?

Hej,

Jo som tråden lyder så letar jag efter en processorkylare till min gamla AM2+ AMD phenom x2 BE 3,1ghz. Saken är den att stockkylaren låter förjävligt så jag vill sänka ljudnivån, det är prioritet ett men den får gärna kyla ner några grader också.

Har ni tips på en kylare där jag _inte_ behöver flytta bort hela åbäket för att sätt distanser/plattor etc. Jag vet att jag är lat men jag är verkligen inte sugen på det, har tittat på evo 212 men är som sagt inte sugen på att hålla på för mycket med en så pass gammal dator.

Finns det bra kylare som har smidigare installation och som fortfarande har okej kylning samt ljudnivå?

Mvh

Sebbe

Visa signatur

"Happiness is only real when shared"

Permalänk
Medlem

Cooler Master TX3 EVO bör passa bra för en lat person eftersom man inte behöver ta loss moderkortet http://www.inet.se/produkt/5322073/cooler-master-tx3-evo

Visa signatur

janee

Permalänk
Medlem

212 EVO är faktiskt, tro det eller ej, rätt simpel att montera. Bara skruva fast en grej på baksidan av moderkortet, sen skruva på kylaren och köra. Den kyler även väldigt bra, och tyst. Jämfört med originalkylare, blev det knäpptyst samtidigt som det blev 20 grader kallare.

Permalänk
Medlem

Tack för svar!
Absolut, det är egentligen inte världens jobbigaste sak att göra och det är inte speciellt "svårt" men jag drar mig från att göra det haha. Den ligger dock kvar i tankarna helt klart för nog är det en bra kylare alltid.

Får titta närmare på TX3 också, tack!

Visa signatur

"Happiness is only real when shared"