Permalänk
Medlem

Filer kopieras inte

Jag har bytt hårddisk i och fört över alla dokument, bilder och filmer från den gamla HD:n med en adapter. För att vara säker på att allt kom med har jag jämfört storlek, antal mappar och filer och det stämmer utom när det gäller mappen med musik. På den ursprungliga HD:n ligger det 5430 filer i mappen Musik men när jag fört över dem saknas några. Vad som är ännu märkligare är att det blir olika antal, t.ex. 5269, 5280 och 5279.

Jag kör bara drag and drop, inga felmeddelande kommer upp. Det märkliga är att det gick bra med de andra mapparna - där stämmer storlek och antal till pricka.

Permalänk
Medlem

Har du ibockat under Verktyg/Mappalternativ/Visning/Visa dolda filer och mappar?
Kan vara så att det ligger dolda mappinställningar och indexfiler för bilder som inte föjer med.
Bara en gissning, men du kan ju kolla det..

Permalänk
Medlem

Det har jag gjort. Det konstiga är ju att det blir olika antal varje gång.....

Brainstorming: kan det ha att göra med DRM?

Permalänk
Rekordmedlem

Vad är det för typ av filer ? hur stora och vilket format ?

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem
Skrivet av dynaflux:

Det har jag gjort. Det konstiga är ju att det blir olika antal varje gång.....

Brainstorming: kan det ha att göra med DRM?

Kan ju vara så, men skumt att det skulle visa olika antal. Jah har 2 1TB ext diskar där jag lagrar musik och i ett av biblioteken på diskarna ligger det 35621 filer och 2076 mappar, och dom visar exakt lika antal (ska även nämnas att jag har kopierat ifrån den ena till den andra rakt av)