Nya hörlurar, film/musik via dator. Sony MDR-1R VS Philips Fidelio X1?

Permalänk
Medlem

Nya hörlurar, film/musik via dator. Sony MDR-1R VS Philips Fidelio X1?

Hejsan.

Igår gick mina Sennheiser HD555 sönder och nu är jag på jakt efter nya högtalare. Har letat ett tag nu och de jag är mest intresserade av är;
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1421630 och http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1620379 precis som titeln säger. Jag läste lite tester om båda lurarna på http://www.ljudochbild.se/test/philips-fidelio-x1 och http://www.ljudochbild.se/test/sony-mdr-1r och det verkar som att Philips lurarna är bättre än Sony men de kostar även en hel del mer.

Tror ni att Fidelio är värda den extra summan eller ska man köra på Sony lurarna för att de verkar vara väldigt prisvärda? Vill helst att lurarna kostar någonstans under 2000 men tog med Fidelio för att de verkar vara grymma.

Det jag prioriterar högst är väl att de låter fint istället för att det bara är massa bas. Sen vill jag att de sitter bekvämt också och att det är hög kvalité så kåpan inte börjar spricka efter ett tag som på mina HD555.

Kom gärna med åsikter och rekommendera även andra hörlurar om ni vet några som låter bra och sitter bekvämt. Det är endast för hemmabruk så jag behöver inte någon microfon eller att de är enkla att ta med sig.

MVH Niklas

Permalänk
Medlem

Båda är väldigt bra, men man kan inte gå fel men Sony lurarna alltså

Permalänk
Medlem

^ser lite konstigt ut. Du gillade alltså Sony mer?

Hur som helst så vill jag lägga till http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1376462 i listan för de har rätt trevlig rabatt för tillfället. Är det något som någon har lyssnat på och kan jämföra med Sony eller Philips hörlurarna?