Permalänk
Medlem

Trasiga hörlurar?

Tjena, jag köpte mig en ModMic häromdagen och idag monterade jag den på mina hörlurar (Beyerdynamic DT990 Pro), på vänster sida. Sedan när jag använde mina hörlurar så märkte jag att volymen på just vänster sida av hörlurarna var riktigt låg. Det är som att den sidan är utan någon bas. Då tog jag bort modmicen på direkten. Detta är konstigt då Antlion (som gör ModMic) menar att dem aldrig fått några klagomål att magneten har på något sätt stört/förstört hörlurar.

Jag har kollat så att balansen är rätt, jag har kontrollerat alla kablar, jag har testat lurarna med en annan ljudkälla (iPhone). Men inget har funkat. Är det något jag har missat eller kan göra för att fixa detta problem eller är mina hörlurar förstörda?

Permalänk
Rekordmedlem

Hur ser din installation ut, har du nån bild ?

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem

Jaha, nu en dag senare så funkar dem normalt igen. Mycket märkligt då jag inte gjort någonting. Men jag kanske återkommer om det blir något igen.