Permalänk
Medlem

mic funkar inte

Tjena! Jag har ett par Turtle Beach PX21, Imorse funkade min mic hur bra som helst. Sen plockade jag ihop datorn och allt och drog till min far. Då när jag kopplade in allt så funkar inte micen men allt ljud funkar. Det är som att micen är helt avstängd. Nån som vet vad problemet kan va?

http://gyazo.com/179faa46e08f92380025038fea6e1f9f

Den är aktiverad å allt

SKRIK på HJÄLP i trådrubriken raderat [mod]
Permalänk
Medlem

Testa installera om den, alternativt kolla ljudinställningarna.

Permalänk
Medlem
Skrivet av krilleoh:

Testa installera om den, alternativt kolla ljudinställningarna.

prövade installera om, funkade ej. Nån annat jag ska pröva*?

Permalänk
Medlem

Ingen som har någon annan lösning?

Permalänk
Moderator
Moderator

*Korspost, tråd låst.*

Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

§ 4
Bumpning

Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

http://www.sweclockers.com/forum/regler

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.