Permalänk

Kommer inget ljud!

Jag har ett problem med mitt headset....

Det är Steelseries Siberia v2 som jag använder men på sistonde så har bara micken funkat. Alltså jag kan prata i mikrofon men hör inget ljud ur headsetet. Har testat i andra datorer och vissa mobiler.Går det att fixa eller är det bara att skrota skiten? För att förtydliga så har jag inte gjort något speciellt med dem och det är bara micken som funkar man hör alltså inte något ljud ur dem.

Tacksam för snabba svar!

Permalänk
Medlem

Tjejen fick byta kontakten. Så har man lödkolv hemma så är det kanske värt ett försök. Ny kontakt finns på Kjell o Co för en liten peng.

Permalänk

Byta kabel

Skrivet av KiWo:

Tjejen fick byta kontakten. Så har man lödkolv hemma så är det kanske värt ett försök. Ny kontakt finns på Kjell o Co för en liten peng.

Så jag måste ta bort sladden är det bara att dra bort den eller hur gör jag?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Som sagt kan absolut inte garantera att detta kommer lösa ditt problem men tjejen hade samma och då bytte hon hörlurskontakten. Klippte kabeln och lödde dit ny kontakt.

Permalänk
Avstängd

Siberia v2 är det sämsta headsetet. Min mic gick isönder bara efter 1 vecka och jag hade även hanterat headsetet varsamt. Släng skiten och köp ett annat bara.

Permalänk
Medlem

Jag har sj haft mit siberia v2 Orange i 3 år ca, inge fel på mit. Har väl tur, har till o med mit gamla seberia 1 fungerande förutom stel/stelnad slad vid headsetet ganska störigt. Men håller med köp nå nytt bättre ljudet är s*t för nåt annat än typ skype

Visa signatur

Intel i5 4690k. Kylning Hyper evo 212. Amd FxF 6870 1gb, Ram DDR3 8gb Corsair Lp 1600Mhz
Moderkort Msi z97m Gaming. SSD Samsung 830 series 256Gb. 3,5 tb lagring. Nätagg 550w Seasonic.
Skärm Asus 23" PA238Q IPS. Tangetbord Sidewinder x4, Mus Razer Naga.
Högtalare Edifier S330D 2.1, Headset Siberia V2

Permalänk
Avstängd

Lindrigast att köpa ett par nya riktiga lurar ist, Siberia V2 är överskattat skräp!

Visa signatur

MOBO: Asus M5A97 R2.0 - CPU: AMD FX6300 - GPU: Sapphire Radeon R9 280 - RAM: Corsair Vengeance 8GB LP - PSU: Cooler Master V550 - CPU Cooling: Cooler Master TX3 EVO - Monitor: Samsung S27D590P - Mouse: Steelseries Rival - Mousepad: Steelseries QCK+ - Keyboard: Corsair Strafe MX Brown - Headphones: Sennheiser HD558