Permalänk
Medlem

Problem: Samsung UE55JS8505 - hackar

Hej allihopa,

Köpte en Samsung UE55JS8505 på Elgigantens feta rea igår. När jag kollar på film direkt via TVn är rörelsehanteringen hur bra som helst. När jag däremot kollar film genom min stationära dator så blir rörelsehanteringen dålig och filmerna hackar till då och då. Jag har provat spela filmer/klipp på datan genom Vlc, Windows Media Player, Popcorn Time, Youtube - typ en gång per 30-60 sekunder fryser filmen en halv sekund.

Laddade ned programmet Kodia och ställde in så att TVns refresh rate anpassar sig efter filmens refresh rate och alla filmer som spelades upp genom Kodia flöt på riktigt fint därefter. Dock vill jag kunna se film och klipp genom annat än bara Kodia och undrar därmed hur jag blir kvitt detta problem? Det är troligtvis inget fel på TVn?

TVn är kopplad till datorn genom HDMI, datorn är även ansluten till en 2.1 stereoförstärkare med optisk kabel, jag har två högtalare kopplade till förstärkaren.

Uppskattar och tackar för all hjälp jag kan få.

Permalänk
Medlem

Ingen som vet hur man löser detta?

Permalänk
Medlem
Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst i enlighet med §4*

Trots tidigare tillsägelse fortsätter du att bumpa dina trådar. Detta tvingar mig tyvärr att låsa din tråd. Observera att du inte får lov att skapa en ny tråd, ämnet anses vara förbrukat.

Citat:

§4.1 Bumpning
Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...