Permalänk
Medlem

Bra videoredigeringsprogram?

Använder idag Moviemaker men skulle vilja testa nåt lite mer avancerat. Funktioner som jag är ute efter är bla möjlighet till att ha olika speed i samma clip (dvs utan att behöva dela klippet som man måste göra i Moviemaker)

Har letat efter diverse gratisprogram men hittar inget med denna funktion så åker väl på att betala för ett men behöver som sagt tips på ett bra program.

Tack!

Permalänk
Medlem

Video Vegas? Dock inte gratis

Visa signatur

Progamer

Permalänk
Medlem

Sony Vegas är nog den enda som faktiskt har den funktionen att ändra "velocity" i klippet utan att behöva dela upp det, som är ett utav de lite mer simplare programmen. Sen har du ju Adobe programmen men dem är rätt avancerade. Gratis är det ju inte

§7
Permalänk
Medlem

Jo, testade en trial version av Adobes Premiere (kostar ca 695:-) och detta tyckte jag var ganska bra. Egentligen duger Moviemaker men det är just funktionen med att kunna ändra "velocity" i ett och samma klipp som är intressant. Gör man detta i Moviemaker genom uppdelning av klipp så blir det lite hackigt i filmen tyvärr, eller finns det kanske nåt tricks för detta månntro?

Permalänk
Medlem

Om du orkar och har tur, har aldrig provat, men ett sätt som kanske kunde jämna ut det är att klippa mindre delar i klippet och höja hastigheten lite för varje klippning tills du kommer upp i den hastighet du vill. När du sedan vill bromsa ner hastigheten igen gör du samma grej fast bakvänt. Hur bra detta blir har jag ingen aning, antar att det beror på hur många gånger man klippt och vad det är för video

Permalänk
Medlem

https://www.blackmagicdesign.com/se/products/davinciresolve avancerat och gratisversion. Om just hastighetsgrejen finns där vet jag inte.

Permalänk
Medlem

Tetstade Black Magic men tyvär har jag bara 32 bitar Windows och detta program krävde 64.

Permalänk
Visa signatur

1TB Western Digital Green | 120gb Intel 530 SSD | HyperX Fury 8gb 1600MHz | Cooler Master Hyper 212 EVO | Gigabyte GTX 980 G1 Gaming | Fractal Design Define R4 | Fractal Design Integra M 550W | ASUS Z97-A | Intel Core i5 4690k | Windows 10

Permalänk
Medlem

Kräver även den 64 bitars Windows tyärr......

Permalänk
Medlem

Jag har testat flash integro video editor och det har haft en hel del fina avancerade effekter. Om det kan göra just det du vill är jag dock inte säker på. Håller fortfarande på att lära mig programmet. Om du testar det så se upp för dom "extra" programmen som vill installeras innan programmet. Har dock inte märkt av några dolda program som installerats med programmet i hemlighet.

http://www.videosoftdev.com/free-video-editor

Visa signatur

AMD Ryzen 5600X, 4x8GB@3600MHz Crucial DDR4,MSI MAG X570 TOMAHAWK-WIFI & Asus RTX 3070 8GB

Permalänk
Medlem

Jag använder mig av Adobes Premiere i skolan och tycker det funkar riktigt bra, många bra funktioner osv. Inte så jättesvårt att lära sig heller.
Dock kostar det ju pengar men jag tycker det är värt priset!

Permalänk
Medlem

hittade detta: http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/programvar...

Vet inte vad det är, men kika lite på det kanske?

Visa signatur

[IT-Dept]
Ryzen 1700 OC - 32 - 1070

Permalänk
Medlem
Skrivet av martin_cs:

hittade detta: http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/programvar...

Vet inte vad det är, men kika lite på det kanske?

Nu var det flera år sedan jag använda Pinnacle Studio. Då hade dem inte just den funktionen som ts letade efter, att gradvis öka hastigheten. Pinnacle var trots allt ett simplare program, om de har utvecklats det vet jag inte.

Permalänk
Medlem

Jag testade Vegas Pro 13 i natt och jag blev förvånad över hur enkel, men ändå kraftfull programmet var. Rekommenderas starkt!

Visa signatur

Citera mig om du vill att jag ska hitta till ditt svar.
airikr.me /device:desktop. Andra projekt: Keizai, Koroth & Serenum.

Permalänk
Medlem

Installera 64-bitars windows. Går på samma licens som 32-bitars.