Bindestreck vid uppstart av datorn. Startar ej.

Permalänk

Bindestreck vid uppstart av datorn. Startar ej.

Tjenare!
Vid flera tillfällen vid uppstart av min dator så visas bara ett vid bindestreck uppe i vänstra hörnet och systemet går inte vidare. Drar jag ut nätverkssladden så fungerar det.
Vad kan det bero på?
Är det MOBO det är fel på eller kringutrustningen?
Specs:
Intel i5 4690k 4,2ghz
Asus Z97-P
Samsung 850 120gb SYSTEMDISK
Äldre WD 750gb green

Steelseries Rival
Xtrfy xg1-r led
A4TECH Webbkamera.

Tack på förhand!

Visa signatur

Less is more

Permalänk
Medlem

Har faktiskt exakt samma problem, händer kanske vart 20e uppstart så det är inget stort problem. Men om fler har det så gissar jag starkt på att det är nåt med windows 10 eller asus drivers.

Permalänk

Får det hela tiden när jag håller på att clocka CPUn ^^ Så sjukt störigt

Visa signatur

Less is more

Permalänk
Hedersmedlem

Det är mest troligt en drivrutin som har med USB att göra som inte kommer igång som den ska. Börja med att se till att du har de senaste drivrutinerna till dina USB-prylar samt styrkretsarna på moderkortet. I andra hand hade jag provat att köra utan dessa tre prylar ett tag för att se om problemet kommer då. Om inte så sätt tillbaka dem en och en och kolla när problemet kommer tillbaka. Kopplar du allt till en USB-hubb så kan det även vara den som strular. Tänk på att det även kan vara så att problemet kommer tillbaka oavsett vilken av de tre du kopplar tillbaka först, i så fall är det moderkortet eller hubben om du har en sådan som är den troliga boven. Samma sak om problemet finns även om du kopplar bort de tre enheterna som verkar skapa problemet nu.

Visa signatur

Använd gilla för att markera nyttiga inlägg!