AMD prissänker kompakta Radeon R9 Nano

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Almtom:

Du har ju knappast slängt pengarna i sjön om du använt datorn under tiden? Jävlar va konstig uppfattning du har om ekonomi.... Du kanske borde sluta äta? Du köper mat för 200kr och 10min senare är den slut... Jävlar va du kastat pengar i sjön?

Skickades från m.sweclockers.com

Mat är något livsnödvändigt vilket grafikkort inte är! Mat är något du konsumerar för att leva och som sedan försvinner, det går inte att ändra! Grafikkort och många andra tekniska saker är inte sådant som du behöver för att leva så jag förstår verkligen inte din jämförelse här alls! Du kanske borde göra en matbudget för köp av livsmedel, restaurangbesök och krogbesök istället för varje månad så slänger du inte många hundra i månaden i onödan?

Jag tycker man borde planera sina teknikinköp noga om det handlar om dyra saker/komponenter till datorn som man tänker behålla länge. Jag köper inte ett grafikkort för 7000kr att spela i ett år och sedan sälja det för mycket mindre efter ett år såvida inte ett riktigt stort teknikskifte har skett och rört om marknaden eller om man är entusiast med gott om pengar. Grafikkort är känsliga vid generationsskiftningar då prestandan kan variera mycket och har kortare livslängd än många andra komponenter i en dator.

Jag försöker bara visa att man kan planera sina inköp lite bättre än att just nu går och köper det dyraste grafikkortet när nästa väntar runt hörnet med prestanda som förmodligen är mycket högre än mellan de generationerna släppts de senaste fyra åren! De graffkort som finns idag är gammal burkmat från 2011 som legat kvar på samma gamla process sedan dess.

Permalänk
Medlem

Går att hitta för under 5000:- nu vilket känns prisvärt med tanke på att det presterar bättre än GTX 980 i högre upplösning och är både mindre och tystare.

Visa signatur

ASUS K7M, AMD Athlon 1000 MHz Slot A, 3dfx Voodoo5 5500 64 MB AGP, 512 MB SDRAM @ CL 2-2-2-5, Cooler Master ATC-100-SX Aluminum Mid Tower.