Permalänk
Melding Plague

NV35 på E3

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">NV35 på E3</b> <small class="small">Skrivet Söndag, 6 April, 2003 av <a href="mailto:herman@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
Det har gått rykten runtom på internet idag att Nvidia ska lansera sin nya grafikkrets kallad NV35 på spelmässan E3 som hålls 13-16 Maj. Det har tyvärr inte dykt upp någon information om vad NV35 egentligen kommer att heta, det finns vilka spekulationer. Det vi med stor säkerhet kan säga är att det kommer heta GeforceFX, sen om det är 6000, 6800 eller 11600 återstår att se. Nvidia kommer stå i monter 1636 på E3-mässan, och vilka andra speltillverkare och hårdvarutillverkare som ställer ut kan du se på <a href="http://www.e3expo.com/current_exhibitors/?search=M-P">denna</a> sida.<br><br>Vi väntar med stor spänning på NV35, om det kommer kunna slå Radeon 9800 Pro i prestanda eller inte.<p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Man kan ju lika gärna vänta ut NV35 nu och se hur det står sig mot ATI.... betvivlar att NVIDIA gör om samma mistag igen och underskattar ATI...... NV35 borde om dom är smarta bli ett rätt stort lyfft över NV30.
måste ju ändå hålla mot R400. Det bör man la räkna mer är upp mot 50% snabbare än R350 om man vill vara på den säkra sidan.

Permalänk
Medlem

Alltså allvarligt:
-"Det bör man la räkan mer är upp mot 50% snabbare än R350 om man vill vara på den säkra sidan."
Vad har räkor med detta att göra?

Visa signatur

Datorer, ett enkelt sätt att dagligen träffa idioter....

Permalänk

jag tycker iaf inte om räkor, men ATI tycker jag om (",)

Visa signatur

-[Chieftec DX]-[ASUS P4G8X Deluxe]-[P4 2.4b C1]-[TM/wB 2x256 3200/400Mhz]-

"Alla kan ta fel ibland" sa pedofilen och hjälpte den nyknullade dvärgen upp på benen igen.

Permalänk
Medlem

Mjo, rätt säkert kan man ju säga att det borde slå 9800 med en rätt ordentlig marginal... sen är ju frågan när det finns ute att köpa...

Permalänk
Medlem

frågan är väl egentligen, vad kommer skiten kosta?

Permalänk
Medlem

Tror det blir ungefär samma sak som för amd när dom lancerade t-bred..
A-versionen suger medan B- vart ordentligt bra.

Visa signatur

:: System 1 | 2500+ -M | 9800se |
::

saknar öä - Är på semester till ~januari

Permalänk
Medlem

jag tror räkan spöar både ATi och nVidia

Permalänk
Medlem

Och glöm inte att räkor (till och med färska) har ett MYCKET lägre kilopris än moderna grafikkort. Kan bli ett bra budgetalternativ alltså.

Permalänk
Medlem

Tja, det där 50% snabbaresnacket bör man nog ta med en rejäl nypa salt!

Min trovärdighet för nvidias lovord är lika med noll. Efter all vilseledande information (Åtta pixel pipelines som blev fyra) och de extremoptimerade drivrutinerna till 3DMakr 2003 kan man bara konstatera att det är ett riktigt "skitföretag" som bara är ute efter att pracka på oss kunder en massa grafikkort oavsett vilken metod man måste använda sig av.

Nvidia har iaf. förlorat mig som kund.

Permalänk

Jag slutande handla Nvidia för länge sedan...