The Elder Scrolls Online

Permalänk
Medlem

@Larsp777:

Kan någon förklara detta på in karaktärs sida:

Mite
Nord
Level 5 Dragonknight
Stros Mkai

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define C || Processor: Intel i7-8700K || Grafikkort: ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming || Moderkort: Gigabyte Z370 AORUS ULTRA WIFI || Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32 Gb || Lagring: Samsung 860 EVO 1TB SSD || PSU: Seasonic Focus+ 850W 85+ GOLD PSU || Skärm:Samsung Odyssey G9 || Windows 10

Permalänk
Medlem
Skrivet av Goteborgan:

Det du kan köpa som rustning, är bara visuellt. Inget som påverkar din gubbes stats. Att köpa häst kan nog bara mer ge fördel, om man inte orkar springa hela tiden.

Om du slutar betala, enda som händer är att DLC'na blir inaktiva om du inte köper dem lösa för ~2000 crowns. Eller börjar betala igen. Det du har gjort försvinner inte.

Hest eller mount (dvs alt du kan bruke til å ride på) er en ganske viktig oppgradering av din karakters inventory (mulighet for å beholde/lagre ting ute på eventyr; viktig også å ha ledig plass ved crafting). Priset øker kraftig for hver tiende plass for både inventory (det du kan bære med deg på din karakter) og for mer plass i banken. Det er totalt 60 plasser for ting en kan bære med seg på sin karakter gjennom å ha en hest eller mount bare gjennom å oppgradere en gang hver 20 time for 250 Gold. Det er altså en tidskrevende prosess, men dette vil gi deg skrittvis 1 plass opp til 60 plasser i inventory for din karakter. Dette er også noe du kan gjøre på en alternativ karakter fra start dvs en du bare skaper for å ha som lagringsplass. Se til å overfør Gold via banken til den karakter du mangler Gold på og ta siden ut Gold med denne alternative karakter. På denne måte kan du oppgradere samtidig to karakterer med mer plass, noe der viktig for de våpen eller rustning som du ikke vil ha banken ettersom du vil ha så mye material du kan samle på deg for å bruke til crafting i banken.

Du vil ha tilgang til material lagret i banken når du siden skal skape våpen eller rustning direkte ved de steder der du skaper våpen eller rustning, så du vil helst bare ha ting som du vil bruke for crafting der. Du kan også se et symbol som ligner på en sekk i hjørnet for det du har lagret i inventory og det som ligger på banken har en symbol der ligner på kiste oppe i høyre kanten av tooltips. Vær altså forsiktig så du ikke bruker ting i tro at du også vil ha det liggende i banken når du befinner deg ved en stasjon for woodcrafting/blacksmithing/enchanting etc.

http://www.tentonhammer.com/guides/the-elder-scrolls-online-h...

Her kan OP se hvordan prisene fordeler seg på hver trinn av oppgradering for respektive bags (=inventory) og bank:http://teso.mmorpg-life.com/increase-inventory-space-eso/

Når det gjelder DLCer, så er Orsinium den de fleste på forumet for ESO TU synes er verdt pengene. Thieves Guild gir deg adgang til en Skill linje med passive for å snike og stjele ting. Du vil også finne kister der hører til DLCn rundt om i verden, men da gjelder det å ikke bli sett for da kan en få en bounty på seg eller enda verre omgang der en havner i fengsel eller må betale en bot til noen vakt. (Påminner om TES Oblivion.)

Imperial City er mer rettet mot PvP og Dungeons (i grupp).

Ved prioritering av DLC: Orsinium>Imperial City>Thieves Guild

Sjekk på YouTube for å få et intrykk av hva disse DLCer handler om!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Larsp777:

@Larsp777:

Kan någon förklara detta på in karaktärs sida:

Mite
Nord
Level 5 Dragonknight
Stros Mkai

Er du sikker på at du sett Mite? Vet ikke hva det kan være for noe.

Mite - ukjent

Nord - din karakters ras (se hvilke her passive trekk for Nord)
Level 5 Dragonknight - (Nivå din karakter befinner seg på nå; styrer hvilke våpen og utrustning du kan bruke (du vil noen gang finne våpen/utrustning merket i rødt, da må du vente til du befinner deg på det nivå som tooltip viser inntil du kan bruke det på din karakter eller så kan du bruke det på research/decon for å lære deg trekkene (eng. traits); Dragknight eller DK er definerer hvilke tre klass linjer du har tilgang til, hvilket du kan lese her!)

Stros Mkai (Den plass du befinner deg på med din DK - åpne kart [standard key bind "M"] så vil du se hvor du befinner deg; zoome in med venstre mus klikk og ut med høyer)

Nord har best passive for to handvåpen gjennom å samle XP hurtigere for denne skill linje. Greatsword (fyller hele våpen linjen i stedet for sword/shield der beskrives som 1H + 1OH (Off Hand for shield) i motsetning til to hand elller 2H (two Hand). Her kan du se skill linjen for 2H: http://elderscrollsonline.wiki.fextralife.com/Two-Handed+Skil...
Det er ikke noe du må velge bare fordi har en passive der gjør det hurtigere å bruke 2H våpen, så du velge hvilke våpen du vil, men tenk da på hvilke ressurser du må investere i når det gjelder attribute. Magi vs stamina for de fleste våpen skill og spesielt de andre skill linjene. Ikke noe våpen eller skill bruker helse som ren ressurs, men mer helse hjelper på holde seg ved liv lengre og visse skill kan omforme helse til stamina/magi ved behov.

De har også passive der gir litt bedre motstand mot Frost (magi der baserer seg på Frost vil ikke gi like mye effekt som på andre raser) og alminnelig sett ha mer helse fra dine passive.

Nord tilhører Ebonheart Pact med start zonen Bleakrock Isle, dersom du ikke har "Any race, any alliance". Det er mulig å oppgradere til dette i spillet, dersom du ikke alle rede har mulighet til å velge hvilken rase og allianse denne rase skal tilhøre helt fritt når du skaper din karakter. Altså kan en Nord kan ikke skapes i annen Allianse eller har sin start et annet sted på kortet, dersom ditt konto ikke er blitt oppgradert til "Any race, any alliance".

PvP - Player versus Player
Valget Allianse er viktig dersom du skal spille i Alliance Wars (dvs Cyrodiil - denne del befinner seg i sentrum av kortet med Imperials City [DLC] som den sentrale punkt). Du kan ikke danne en gruppe med venner (eller det guild du er medlem av) der vil ha en Allianse enn deg selv. Ved level 10 kan du bruke [L] for å gå til Alliance War. Du kan også som ren PvE spillere (Player versus Environment) finne Skyshards, samle material og finne bøker for Mage Guild Skill linjen, men her er risken at andre spillere kan drepe deg utover de alminnelige NPCer der vakter disse steder du vil komme til.
Det er verdt i hvert fall å dra dit en gang, gjennomgå intro (NPCer der forklarer hvordan ting funker i Cyrodiil). Her er en hest/mount sentral for å ta seg til nærmeste Wayshrine (altså oppgradering der gjør at du vil ha bedre hastighet og kunne tåle litt mere fra fiende innen du faller av hesten (stamina)).

Når du befinner deg i Cyrodiil, så kan du se på kortet at hver allianse har en symmetrisk del kortet i form av en triangel, noen dekker et større område enn andre pga hvor mange keep/tower/scrolls etc ta tatt i beslag. Så lenge du holder deg innenfor din egen allianses farve (rød er for eksempel EP farve), så vil du være relativ sikker mot overfall fra andre spillere, men det kan finnes NPC fiende også her, så du må holde et øye og være litt mere skeptisk til snakke med alle NPCer når du befinner deg her enn i resten av Tamriel.

Transport linjene (Wayshrines) utgjør her en ressurs i seg selv (noe PvPer slåss om) gjennom linjer der må gå frem for å kunne bruke disse til å ta seg frem og tilbake. Det er derfor hest/mount er viktig for transportere seg litt hurtigere når disse WS/linjer er brutt sammen. Du finner også Delvs (solo dungeons) som kan være litt hardere enn de du normalt vil finne for din level (eller zone) med flere mobs og litt sterkere boss, men det er fullt mulig å klare disse til og med uten å ha alle skills og passive ennå bare du er litt forsiktig og har med deg et par stykk Soul Gems der du på forhånd ladet opp disse gjennom å bruke ( Soul Trap) skill. Når du først gjennomfører opplæring i hvordan du bruke siege våpen, hva og hvorfor scrolls er en ressurs i Cyrodiil etc, så vil du også få et par stykk soul gems som belønning (fungerer som quests).

_________
Du kan finne rett bra guider fra de sider jeg linket til, så de fleste av dine spørsmål burde du kunne selv finne ut. Det er bedre du bruker http://forums.elderscrollsonline.com/en/ og velger rett kategori for å svar på dine spørsmål enn bruke Sweclocker og dette under forum er neppe tenkt for skritt for skitt hjelpe nye spillere gjennom ESO TU. Spilet er alt for komplekst for gi en slik hjelp på detalj nivå og du kan selv hjelpe til å avgrense gjennom å forklare om du befinner deg på konsoll eller PC eller gjennom å gi tilstrekkelig med detaljer slik en kan gi bedre svar som svarer til hva du egentlig trenger å vite.

Gå med i et Guild! Du kan finne flere Guild der medlemmene er villig å hjelpe deg skritt for skitt og dersom du også har Teamspeak eller lignende, så kan du få muntlig hjelp de ting som kan være litt tung å beskrive i en chat eller på et forum.

/Lykke til

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gigantrix:

Er du sikker på at du sett Mite? Vet ikke hva det kan være for noe.

Tror Mite är hans karaktärs namn i spelet.

Visa signatur

Dator: Ryzen 7 3700X@Stock | X570 AORUS ELITE | G.Skill 16GB 3600MHz CL16 | ASUS 3080 TUF V2 NON-OC

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gigantrix:

Er du sikker på at du sett Mite? Vet ikke hva det kan være for noe.

Mite - ukjent

Nord - din karakters ras (se hvilke her passive trekk for Nord)
Level 5 Dragonknight - (Nivå din karakter befinner seg på nå; styrer hvilke våpen og utrustning du kan bruke (du vil noen gang finne våpen/utrustning merket i rødt, da må du vente til du befinner deg på det nivå som tooltip viser inntil du kan bruke det på din karakter eller så kan du bruke det på research/decon for å lære deg trekkene (eng. traits); Dragknight eller DK er definerer hvilke tre klass linjer du har tilgang til, hvilket du kan lese her!)

Stros Mkai (Den plass du befinner deg på med din DK - åpne kart [standard key bind "M"] så vil du se hvor du befinner deg; zoome in med venstre mus klikk og ut med høyer)

Nord har best passive for to handvåpen gjennom å samle XP hurtigere for denne skill linje. Greatsword (fyller hele våpen linjen i stedet for sword/shield der beskrives som 1H + 1OH (Off Hand for shield) i motsetning til to hand elller 2H (two Hand). Her kan du se skill linjen for 2H: http://elderscrollsonline.wiki.fextralife.com/Two-Handed+Skil...
Det er ikke noe du må velge bare fordi har en passive der gjør det hurtigere å bruke 2H våpen, så du velge hvilke våpen du vil, men tenk da på hvilke ressurser du må investere i når det gjelder attribute. Magi vs stamina for de fleste våpen skill og spesielt de andre skill linjene. Ikke noe våpen eller skill bruker helse som ren ressurs, men mer helse hjelper på holde seg ved liv lengre og visse skill kan omforme helse til stamina/magi ved behov.

De har også passive der gir litt bedre motstand mot Frost (magi der baserer seg på Frost vil ikke gi like mye effekt som på andre raser) og alminnelig sett ha mer helse fra dine passive.

Nord tilhører Ebonheart Pact med start zonen Bleakrock Isle, dersom du ikke har "Any race, any alliance". Det er mulig å oppgradere til dette i spillet, dersom du ikke alle rede har mulighet til å velge hvilken rase og allianse denne rase skal tilhøre helt fritt når du skaper din karakter. Altså kan en Nord kan ikke skapes i annen Allianse eller har sin start et annet sted på kortet, dersom ditt konto ikke er blitt oppgradert til "Any race, any alliance".

PvP - Player versus Player
Valget Allianse er viktig dersom du skal spille i Alliance Wars (dvs Cyrodiil - denne del befinner seg i sentrum av kortet med Imperials City [DLC] som den sentrale punkt). Du kan ikke danne en gruppe med venner (eller det guild du er medlem av) der vil ha en Allianse enn deg selv. Ved level 10 kan du bruke [L] for å gå til Alliance War. Du kan også som ren PvE spillere (Player versus Environment) finne Skyshards, samle material og finne bøker for Mage Guild Skill linjen, men her er risken at andre spillere kan drepe deg utover de alminnelige NPCer der vakter disse steder du vil komme til.
Det er verdt i hvert fall å dra dit en gang, gjennomgå intro (NPCer der forklarer hvordan ting funker i Cyrodiil). Her er en hest/mount sentral for å ta seg til nærmeste Wayshrine (altså oppgradering der gjør at du vil ha bedre hastighet og kunne tåle litt mere fra fiende innen du faller av hesten (stamina)).

Når du befinner deg i Cyrodiil, så kan du se på kortet at hver allianse har en symmetrisk del kortet i form av en triangel, noen dekker et større område enn andre pga hvor mange keep/tower/scrolls etc ta tatt i beslag. Så lenge du holder deg innenfor din egen allianses farve (rød er for eksempel EP farve), så vil du være relativ sikker mot overfall fra andre spillere, men det kan finnes NPC fiende også her, så du må holde et øye og være litt mere skeptisk til snakke med alle NPCer når du befinner deg her enn i resten av Tamriel.

Transport linjene (Wayshrines) utgjør her en ressurs i seg selv (noe PvPer slåss om) gjennom linjer der må gå frem for å kunne bruke disse til å ta seg frem og tilbake. Det er derfor hest/mount er viktig for transportere seg litt hurtigere når disse WS/linjer er brutt sammen. Du finner også Delvs (solo dungeons) som kan være litt hardere enn de du normalt vil finne for din level (eller zone) med flere mobs og litt sterkere boss, men det er fullt mulig å klare disse til og med uten å ha alle skills og passive ennå bare du er litt forsiktig og har med deg et par stykk Soul Gems der du på forhånd ladet opp disse gjennom å bruke ( Soul Trap) skill. Når du først gjennomfører opplæring i hvordan du bruke siege våpen, hva og hvorfor scrolls er en ressurs i Cyrodiil etc, så vil du også få et par stykk soul gems som belønning (fungerer som quests).

_________
Du kan finne rett bra guider fra de sider jeg linket til, så de fleste av dine spørsmål burde du kunne selv finne ut. Det er bedre du bruker http://forums.elderscrollsonline.com/en/ og velger rett kategori for å svar på dine spørsmål enn bruke Sweclocker og dette under forum er neppe tenkt for skritt for skitt hjelpe nye spillere gjennom ESO TU. Spilet er alt for komplekst for gi en slik hjelp på detalj nivå og du kan selv hjelpe til å avgrense gjennom å forklare om du befinner deg på konsoll eller PC eller gjennom å gi tilstrekkelig med detaljer slik en kan gi bedre svar som svarer til hva du egentlig trenger å vite.

Gå med i et Guild! Du kan finne flere Guild der medlemmene er villig å hjelpe deg skritt for skitt og dersom du også har Teamspeak eller lignende, så kan du få muntlig hjelp de ting som kan være litt tung å beskrive i en chat eller på et forum.

/Lykke til

Tack! Uppskattat med all information men tar tid att lära sig allt. Fast det är kanske en del av charmen.

Skrivet av Goteborgan:

Tror Mite är hans karaktärs namn i spelet.

Kan det vara. Står i vitt ovanför Nord m.m.

Lite andra frågor:

Jag dör ju en hel del nu i början. Är det utrustningen som tar skada då? Några andra nackdelar med att dö s.a.s?

Har också ett "repair kit". Trodde man skulle kunna högklicka på t.ex. svärdet och reparera men ser inte det alternativet. Kan man se hur mycket ens vapen är skadat t.ex?

Har i alla fall skaffat häst nu ("fuskade" och köpte för de crowns jag fick via ESO plus)

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define C || Processor: Intel i7-8700K || Grafikkort: ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming || Moderkort: Gigabyte Z370 AORUS ULTRA WIFI || Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32 Gb || Lagring: Samsung 860 EVO 1TB SSD || PSU: Seasonic Focus+ 850W 85+ GOLD PSU || Skärm:Samsung Odyssey G9 || Windows 10

Permalänk
Medlem
Skrivet av Larsp777:

Tack! Uppskattat med all information men tar tid att lära sig allt. Fast det är kanske en del av charmen.

Kan det vara. Står i vitt ovanför Nord m.m.

Lite andra frågor:

Jag dör ju en hel del nu i början. Är det utrustningen som tar skada då? Några andra nackdelar med att dö s.a.s?

Har också ett "repair kit". Trodde man skulle kunna högklicka på t.ex. svärdet och reparera men ser inte det alternativet. Kan man se hur mycket ens vapen är skadat t.ex?

Har i alla fall skaffat häst nu ("fuskade" och köpte för de crowns jag fick via ESO plus)

I begynnelsen har du jo veldig begrenset tilgang med skill du kan bruke fra dine klass linjer og ditt våpen (og ev skill fra våpen). Det som er viktig er å tidlig legge disse skill på din aktive bar. Gjennom å bruke disse så vil du samle xp poeng som gjør at når du vil få skill point kan åpne opp disse.

Du vil også ha veldig lite ressurser fra dine attribute (magi, helse og stamina), hvilket også gjør det vanskelig å bruke dine skills. Du må passe på så du velger skill enten med magi eller stamina som bas og konsentrere dine attribute poeng så du kan bruke dine skill mer.

Mat (ca 35 min virkning) eller potions (ofte en kort effekt) kan hjelpe deg med å få en buff utover det du har fra attribute poengene. Disse legger du Quickslot (et kort trykk aktiverer buffen; en lengre trykk på tasten for quickslot viser hvilke ledige plasser og du kan flytte fra inventory til quickslot).

En annen ting som gjør du lett vil bli drept er at du ikke kanskje har så mye utrustning når du starter en ny karakter. Her gjelder det samme sak som for våpen og de skill (fra klass linjene og litt senere fra andre linjer som Mages Guild, Fighters Guild etc) at når du bærer light så vokser xp poeng for light, bærer noe fra medium eller heavy så vokser også xp for disse, men da er risken at du ikke vil ha en optimal fordelning for å få mest ut av magi eller stamina som ressurs for dine aktive skill+det våpen.

Trykk "c" og du vil kunne se blå linjer på hver del av din utrusting. Dette representerer hvor mye skade (full blå=hel; nesten tom=snart vil denne del av rustning ikke har noen effekt lenge).

For våpen med enchantment, vil denne blå linje være lik laddningen av magi (som du kan enten lade opp med Soul Gems eller så bruker du en ny glyph).

Merk: opptil level 5 vil du kunne klare seg uten Soul Gem dersom du ville dø for å kunne komme til liv på samme sted igjen eller måtte bruke nærmeste Wayshrine. (Husker ikke eksakt level, men det vil selv finne ut og jeg tror du vil få opp en forklaring til hvordan Soul Gem virker innen du må bruke én for å kunne komme tilbake fra å blitt drept.)

Har du noen skill som vil gi deg helse tilbake? Kanskje du burde bruke våpen der du kan holde avstand fra fiende og kombinere dette med noen form av stun/crowd control [cc] eller lignende for å få mer tid til senke fiendens helse innen du befinner deg for nære med risk for å havne i de røde AoE?

Jeg gikk inn i controll> key bindings og satte interrupt til å være på høyre mus klikk og block når jeg holder nede begge mus knappene samtidig. Det gjør det litt lettere å avbryte en kaster (ofte magiker, finner også på alt der du vil se en animering innen en kraftfull angrep) fra fullføre sitt angrep. Når du lykkes med dine interrupt så vil du se hvite ringer rundt angriperen som nå er sårbar for dine angrep. Du bør også trene på å blokkere angrep for å redusere å ta skade. Blokkering, interrupt og dodge roll vil spise opp din stamina, så bruk disse teknikker med fornuft. Dodge roll ut fra AoE i tid og du vil ikke ta skade fra AoE (spesielt viktig når handler om AoE der også vil gi en negativ effekt som blødning, gift eller ild - Damage over Time [DoT]).

Trene på de å få til interrupt på bamser ettersom de har en veldig tydlig fas der de reiser seg på bakbeina innen de vil gjennomføre sitt angrep. Du vil også se en rød kone (triangel) der du kan gjøre en dodge roll ut innen du vil få blødning fra denne AoE som debuff på deg. Du finner bamser ved vatten kanten litt lengre inn landet og de er lett å finne i Orsinium dersom du har denne DLC.

Pass bare på hvordan du trekker aggro, så du ikke vil få for mange bamse etter deg! Det er også noe du vil ha nytte av å trene, så du vil ha litt bedre kontroll over hvilke fienden du slåss med når du befinner deg i en Dolme eller Dungeon

Dersom du fortsatt vil ha problem å overleve, så kan det kanskje være bedre å starte en Templar i stedet med Breton eller High Elf på grunn av de passive begge rasene har for magi. Templar funker like bra for DPS, healing som tank og noen ganger i kombinasjon med DPS/healing, så du vil sikkert kunne fylle forskjellige roller alt ettersom du vil komme deg videre i spillet og kanskje vil delta mere i gruppe dungeons.

Templer har fordelen gjennom en morph av Puncturing Strikes til Puncturing Sweep vil både kunne få helse tilbake under angrep og gjør ganske mye skade på fienden i nærkamp der til og med en gruppe (2-3) vil hurtig dø og denne skill er rett hurtig å samle tilstrekkelig XP i skill linjen for å kunne gjøre morph. Kombinert med restoration staff (du trenger ikke bruke skill fra din ability bar fra resto staff) vil du få tilgang til passive der kombinerer angrep med healing til deg selv (Essence Drain). Med Resto staff vil du også ha ranged attack for å kunne fortsette presse på når Puncturing Strikes/Sweep knuffer tilbake fienden.

Sun Fire>Vampire's Bane gir bl a DoT fra fire damage, 40 % reduksjon av bevegelse og øker spell critical for en kort tid. Den er ranged til 28 meter og ganske hurtig til å nå sitt mål. Kombinert med den litt langsommere Solar Flare (cast time 1.1 sec) så vil du hurtig ta ned helsen på fienden alle rede på avstand. Bruk først Solar Flare (pga cast time), når den siden er på vei aktiverer du Sun Fire/Vampire's bane og begge vil nå målet samtidig. Gjennom Vampire's Bane vil du også ha en effektiv DoT (fire), så du trenger bare få litt avstand og de fienden som ikke blitt drept innen de når frem vil dø når du bruker Puncturing Strikes/Sweep. Det er altså kun tre skill der to etter morph er svært effektive gjennom å samtidig gi deg mere helse under det du bruker Puncturing Sweep i kombinajon med Restoration Staffs passive der vil gi deg healing fra heavy attack (lang venstre klikk; se animering). Gjør en kort klikk og du vil ha en light attack dvs når du kombinerer dine skill fra klass linjen, så slenger du inn noen light attack for å gjøre disse sterkere og du vil ha en bedre sjanse til å overleve til og med bosser med 100 000 HP.

De første level er det vanskelig å holde seg ved liv uansett hvilken klasse eller rase en bruker som grunn, men etter å få tilgang til alt fler morph, så vil du nok føle at du kan klare deg mye bedre. Har selv erfaring fra Sorcerer opp til level 43 og jeg kan si Templar føles mye lettere å spille enn Sorc og da brukte jeg mest Twillight Matriarch (TM)/Deadric Summon for å trekke aggro og heal. Både Sorc og Templar er High Elf, så det er en viss forskjell mellom hvordan klass skillene funker og hvor hardt det kan være å holde seg ved liv.

Her er et bra sted for å få en oversikt over morph og når du kan låse opp respektive skill med Skill Point: http://esohead.com/classes
(Det virke som ESOHead ikke er blitt oppdatert med de siste forandringer. F.eks. TM gir nå heal on demand (først summon; neste trykk vil gi en heal i stedet for gi heal med 30 sec interval, så bruk linken mere som en oversikt på når du kan låse opp morph og sjekk for mere oppdaterte side om selve skillene).

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Hur är det med skills.

Används de passiva automatiskt utan att jag behöver göra något?

De aktiva, måste jag "aktivera dom"?

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define C || Processor: Intel i7-8700K || Grafikkort: ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming || Moderkort: Gigabyte Z370 AORUS ULTRA WIFI || Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32 Gb || Lagring: Samsung 860 EVO 1TB SSD || PSU: Seasonic Focus+ 850W 85+ GOLD PSU || Skärm:Samsung Odyssey G9 || Windows 10

Permalänk
Skrivet av Larsp777:

Hur är det med skills.

Används de passiva automatiskt utan att jag behöver göra något?

De aktiva, måste jag "aktivera dom"?

Brukar vara så, aktiva skills måste du aktivt använda för att de ska hjälpa. Passiva skills används av sig själva (ofta saker som du gör extra skada, får mer liv eller något).

Visa signatur

Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2666MHz CL16 | Intel Core i7 6700 3,4 GHz 8MB | MSI Z170A KRAIT GAMING | Corsair Force Series 3 120 GB | Seagate SSHD Desktop 2 TB 7200 RPM 3,5" | Creative Sound Blaster Z PCIe | Western Digital 500 GB | Samsung Writemaster | Corsair TX750 V2 750 W | EVGA GeForce GTX 970 4GB SSC ACX 2.0+| Fractal Design Define R5 (Svart)

Permalänk
Medlem
Skrivet av gaminggirl:

Brukar vara så, aktiva skills måste du aktivt använda för att de ska hjälpa. Passiva skills används av sig själva (ofta saker som du gör extra skada, får mer liv eller något).

Ok, tack!

Köpte något som hette "Triffling glypht of flame" eller liknande för att förbättra mitt vapen. Måste man aktivera det på något sätt?

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define C || Processor: Intel i7-8700K || Grafikkort: ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming || Moderkort: Gigabyte Z370 AORUS ULTRA WIFI || Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32 Gb || Lagring: Samsung 860 EVO 1TB SSD || PSU: Seasonic Focus+ 850W 85+ GOLD PSU || Skärm:Samsung Odyssey G9 || Windows 10

Permalänk
Skrivet av Larsp777:

Ok, tack!

Köpte något som hette "Triffling glypht of flame" eller liknande för att förbättra mitt vapen. Måste man aktivera det på något sätt?

Ja, högerklicka på ditt vapen och välj enchant. Välj sedan din glyph
https://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1za7is/h...

Visa signatur

Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2666MHz CL16 | Intel Core i7 6700 3,4 GHz 8MB | MSI Z170A KRAIT GAMING | Corsair Force Series 3 120 GB | Seagate SSHD Desktop 2 TB 7200 RPM 3,5" | Creative Sound Blaster Z PCIe | Western Digital 500 GB | Samsung Writemaster | Corsair TX750 V2 750 W | EVGA GeForce GTX 970 4GB SSC ACX 2.0+| Fractal Design Define R5 (Svart)

Permalänk
Medlem
Skrivet av gaminggirl:

Ja, högerklicka på ditt vapen och välj enchant. Välj sedan din glyph
https://www.reddit.com/r/elderscrollsonline/comments/1za7is/h...

Aha! Tack så mycket!

Kan man använda flera på en gång eller en i taget?

Visa signatur

Chassi: Fractal Design Define C || Processor: Intel i7-8700K || Grafikkort: ASUS GeForce GTX 1080Ti ROG Strix Gaming || Moderkort: Gigabyte Z370 AORUS ULTRA WIFI || Minne: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000MHz 32 Gb || Lagring: Samsung 860 EVO 1TB SSD || PSU: Seasonic Focus+ 850W 85+ GOLD PSU || Skärm:Samsung Odyssey G9 || Windows 10

Permalänk
Skrivet av Larsp777:

Aha! Tack så mycket!

Kan man använda flera på en gång eller en i taget?

En i taget. Eller ja per föremål då, så man kan ha en på sitt vapen och en på rustningen som hjälper för armor t.ex.

Skrivet av http://elderscrollsonline.info/crafting/enchanting:

Don’t forget that each item has only 1 slot for enchanting in ESO. If you apply another enchantment, the previous one will disappear.

Visa signatur

Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2666MHz CL16 | Intel Core i7 6700 3,4 GHz 8MB | MSI Z170A KRAIT GAMING | Corsair Force Series 3 120 GB | Seagate SSHD Desktop 2 TB 7200 RPM 3,5" | Creative Sound Blaster Z PCIe | Western Digital 500 GB | Samsung Writemaster | Corsair TX750 V2 750 W | EVGA GeForce GTX 970 4GB SSC ACX 2.0+| Fractal Design Define R5 (Svart)

Permalänk

Lyckades i helgen nå VR12 med min karaktär, har ett par zoner kvar i "Cadwells Gold" som borde ta mig till VR14 innan jag gör de sista nivåerna i Craglorn, Orsinium och Cyro. Nu läser jag att VR snart försvinner.
Hur hade ni agerat? Sista tiden har en nivå tagit mig 3-4 veckor att nå.
Är tanken fortfarande att man efter att VR försvinner ska köra Cadwells Almanac?

Visa signatur

Nvidia RTX 2080Ti | Intel Core i7 3,7GHz | RAM 32Gb 1333Mhz | Acer Z-321QU 32' 2560x1440@144HZ|

Permalänk
Medlem

Hej alla!
Jag har återupptagit eso igen eftersom det verkar äntligen hända saker i spelet 😁 jag spelar nu en Bosmer Nightblade och tycker det är kul att spela med båge. Är nu strax lvl 20 och funderar på hur jag skall tweka min char. Satsat på stamina och medium gear. Jag vill spela PVE i endgame men har hört att bow tydligen skall vara dåligt?
Behöver tips på bra levelingbuilds och endgame pve builds. Som andravapen kommer jag använda 2 handare.

Visa signatur

Chassie Louqe Ghost S1 MKIII Limestone, Moderkort Gigabyte B550I AORUS PRO AX, RAM minnen G.SKill Trident Z Neo RGB 32GB, CPU AMD Ryzen 7 5800X, KylareNoctua Ghost S1 Edition, GPU Powercolor Radeon RX 6800 16GB, Systemdisk Samsung 970 EVO Plus series 500GB M.2, Sel/programdisk SSD 2x Samsung 850 EVO 120/500 GB, PSU Corsair sf750w, Skärm Samsung c32hg70 144hz,Mus Logitech g603 wireless gamingmouse, Tangentbord Logitech g613 wireless gaming keyboard

Permalänk
Medlem
Skrivet av KingCobra:

Hej alla!
Jag har återupptagit eso igen eftersom det verkar äntligen hända saker i spelet 😁 jag spelar nu en Bosmer Nightblade och tycker det är kul att spela med båge. Är nu strax lvl 20 och funderar på hur jag skall tweka min char. Satsat på stamina och medium gear. Jag vill spela PVE i endgame men har hört att bow tydligen skall vara dåligt?
Behöver tips på bra levelingbuilds och endgame pve builds. Som andravapen kommer jag använda 2 handare.

Upp till lvl 50 spelar det inte så stor roll vad man gör. Det är en bra idé att levla lite olika vapen för att se vad man tycker är kul samt underlätta om man ångrar sina val när man väl kommit upp i levlarna.

Det stämmer att båge inte är riktigt optimalt för DPS i Endgame. De flesta Stamina builds använder Dualwield som huvudvapen och har Båge på sin andra ability-bar för att lägga upp buffar och lite DOT/AOE.

En bra sida att kolla in optimala endgame builds är Tamrielfoundrys forum: http://tamrielfoundry.com/forums/

Permalänk

Mycket Mustigt spel! Känns som att det har blivit mycket bättre sedan starten .
Har dock stött på några quest relaterade buggar men det fixar dom säkert snart.
Kul Mmorpg!

Permalänk
Medlem

Är det free to play eller månadskostnad nu för tiden?

Permalänk
Skrivet av Dushatar:

Är det free to play eller månadskostnad nu för tiden?

En inköpskostnad från början sedan fritt att spela så mycket man vill.

Visa signatur

Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2666MHz CL16 | Intel Core i7 6700 3,4 GHz 8MB | MSI Z170A KRAIT GAMING | Corsair Force Series 3 120 GB | Seagate SSHD Desktop 2 TB 7200 RPM 3,5" | Creative Sound Blaster Z PCIe | Western Digital 500 GB | Samsung Writemaster | Corsair TX750 V2 750 W | EVGA GeForce GTX 970 4GB SSC ACX 2.0+| Fractal Design Define R5 (Svart)

Permalänk

Tjena!
Finns det några aktiva spelare här på SweC? Jag spelade vid launch men tröttnade snabbt när jag kom till Veteran level 9, nu har jag dock installerat igen och spelet verkar betydligt mer polerat i dagsläget.
Lite tråkigt att det fortfarande är så svårt att hitta grupper till dungeons om man inte har ett guild, jag spelar nämligen solo.

Permalänk
Medlem

@Bardropper:
Jodå, när jag hinner så spelar jag. Nu finns PUG funktion i spelet som fungerar sisådär. Oftast får man lite wipes men de står man ut med.
Stora ändringar i spelet sedan launch är:
Poison. Enchant som fungerar i 3 sekunder tills de tar slut. Sen blir det vanliga enchanten som slår på.
Veteran nivåerna blev Champion points, förkortas tyvärr cp. 160 är max för vapen och rustning så det är lättare att geara upp sig till endgame. Vilket leder till färre gimps från pick up groups rent teoretiskt.
64bitars klienten fungerar nu.

Annars är det expansionerna och de tar evigheter att förklara.
Enchanting länk : Vad de olika betyder så man får rätt från början. Då slipper man förlora material.
Hoofman

Visa signatur

Homer Simpson: "Internet! Is that thing still around?"

Continuously updating

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bardropper:

Tjena!
Finns det några aktiva spelare här på SweC? Jag spelade vid launch men tröttnade snabbt när jag kom till Veteran level 9, nu har jag dock installerat igen och spelet verkar betydligt mer polerat i dagsläget.
Lite tråkigt att det fortfarande är så svårt att hitta grupper till dungeons om man inte har ett guild, jag spelar nämligen solo.

Gå med i ett gille! Finns ingenting att förlora.

Friskyttarna har ett hundratal aktiva medlemmar och det är sällan några problem att få ihop folk till en dungeon.

Permalänk
Medlem

Friskyttarna öppnar nu dörrarna för medlemmar från alla allianser i ESO!

Tidigare har Friskyttarna endast hållt till på Aldmeri Dominion-sidan, men i och med senaste patchen "One Tamriel", lämnar vi nu dörren öppen för alla!

I "One Tamriel" öppnas världen upp mer än någonsin, och du kan gruppa med dina kompisar, både i dungeons och vanliga världen, oavsett allians och level.

Ansök via hemisdan: http://friskyttarna.eu

Permalänk

Någon som spelar ESO på Xbox One och kan väga in om hur populationen är? Funderar starkt på att skaffa detta till krysslådan, då jag är ett stort Elder Scrolls fan.

Permalänk

Finns de några som lirar på PC? Funderar dra igång nu när Morrowind är på ingående.. Finns de nå svenska guilder som är igång etc?

Visa signatur

Desktop: Geforce GTX 770 | 8gb DDR3 1600mhz | Intel i5-4670k | SSD 120gb | OS Win 8.1 |

Permalänk
Skrivet av Gurrasson:

Finns de några som lirar på PC? Funderar dra igång nu när Morrowind är på ingående.. Finns de nå svenska guilder som är igång etc?

Jag hade jättegärna spelat om jag bara lyckas få igång spelet.

Permalänk
Medlem

Jag skulle också vilja hitta en guild. Känns lite tråkigt att inte ha någon att snacka med

Visa signatur

"What doesn't kill you makes you smaller." -Super Mario

Permalänk
Skrivet av Krigarvarg:

Jag hade jättegärna spelat om jag bara lyckas få igång spelet.

Hade problem med det oxå, laddade ner ESO.exe (intsall-filen) från hemsidan.. Den startade upp InstallAnywhere men när de babbla om Java stängde den ner..

Såg dock en video på tuben om ESO-fix om Win10 2017.. Då de verkar vara ett vanligt fel. Löste det direkt av att följa den guiden

Länkar här videon/guiden jag följde: https://www.youtube.com/watch?v=ihZQgFCzSUA

Visa signatur

Desktop: Geforce GTX 770 | 8gb DDR3 1600mhz | Intel i5-4670k | SSD 120gb | OS Win 8.1 |

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gurrasson:

Finns de några som lirar på PC? Funderar dra igång nu när Morrowind är på ingående.. Finns de nå svenska guilder som är igång etc?

Skrivet av Krigarvarg:

Jag hade jättegärna spelat om jag bara lyckas få igång spelet.

Skrivet av StenmanJones:

Jag skulle också vilja hitta en guild. Känns lite tråkigt att inte ha någon att snacka med

Om ni spelar på PC så är Friskyttarna ett väldigt aktivt gille! Vi har ca ~100 aktiva medlemmar i ESO. Vi har mumble-server där det alltid finns någon att snacka med eller få hjälp av. Vi kör dungeons dagligen och kör även trials 2 gånger i veckan.

Ansök via hemsidan: http://friskyttarna.eu

Permalänk
Medlem
Skrivet av sebban80:

Om ni spelar på PC så är Friskyttarna ett väldigt aktivt gille! Vi har ca ~100 aktiva medlemmar i ESO. Vi har mumble-server där det alltid finns någon att snacka med eller få hjälp av. Vi kör dungeons dagligen och kör även trials 2 gånger i veckan.

Ansök via hemsidan: http://friskyttarna.eu

Hade varit med igen, men eftersom man gör pauser efter några veckors spelande. Så känns det jobbigt att ansöka till guilden varje gång.

Om det finns plats för inaktiva, varför kicka dem? Visst är dem inaktiva över 6 månader eller något. Då kan jag förstå.

Visa signatur

Dator: Ryzen 7 3700X@Stock | X570 AORUS ELITE | G.Skill 16GB 3600MHz CL16 | ASUS 3080 TUF V2 NON-OC

Permalänk
Medlem
Skrivet av Goteborgan:

Hade varit med igen, men eftersom man gör pauser efter några veckors spelande. Så känns det jobbigt att ansöka till guilden varje gång.

Om det finns plats för inaktiva, varför kicka dem? Visst är dem inaktiva över 6 månader eller något. Då kan jag förstå.

VI kickar inaktiva efter 4 månaders frånvaro. Vill man komma tillbaka så finns det en dedikerad tråd för det på forumet där du bara behöver länka till din gamla ansökan för att få en invite på nytt.

Skickades från m.sweclockers.com