Permalänk

Köpa ny dator med GTX 1080

Hej,

Jag är på jakt efter en tyst och framtidssäkrad dator som kan ta sig an de senaste spelen likaså hela adobe suiten utan några strul.

Jag började med att kolla på Inet, och såg deras Taurus Overkill för 19k. Min prisklass och verkar stadig, men tyvärr inte så vacker. Så jag bad dom göra en modifierad Taurus med ett enkelt och stilrent chassi. Nedan kommer länk till bygget, om någon har tid/intresse för sånt här hade jag uppskattat era utlåtanden. Är det ett bra bygge? Jag är inte så insatt.

Inet bygge

Allt gott,
G

Permalänk
Medlem

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9433433/

Permalänk
Avstängd

Personligen hade jag velat ha mer SSD kapacitet då 250gb aldrig räcker till steambiblioteket. (Fast det är ju personlig preferens)

Annars så tycker jag att bygget ser helt ok ut..

Permalänk
Medlem

Håller med om uppgraderingspaket, däremot tycker jag det är onödigt att öka på nätagregat. Ska du köra med redigering vill du nog gärna ha 500 gb ssd. Ta den storleken på mekanisk hårddisk som du känner att du behöver.

Permalänk
Medlem

1090:- för en nätdel som inte ens är modulärt?

Corsair RMx och EVGA G2 för nästan samma pris.
Skillnaden mellan 550w och 750w är typ 100-150k.
Liten summa i sammanhanget om man skulle få för sig att Köra SLI.

Permalänk
Medlem

@SUMITOMO: Håller med dig, såg först att nätagregat kostade 799. Skulle dock hellre gå ner till lägre effekt och lägga pengarna på mer SSD

Permalänk

@SUMITOMO: Tjena, jag var tänkte faktiskt investera i exakt de delar som du föreslog, då det verkade passa mig perfekt. De har dock slutat sälja Uppgraderingspaketet som du hade med. Jag är inte mer insatt än att jag vet vad delarna i en dator gör och vilka grafikkort som är bättre än andra, så jag undrar om du skulle kunna rekommendera ett annat uppgraderingspaket? Helst med i7 6700k.

Tack så mycket på förhand!

Permalänk
Medlem

@Leffe Fattar Inget: Uppgraderingspaketet innehåller Corsair 16GB RAM och Pure Rock kylare.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/9443697/

Permalänk

@SUMITOMO: Tack, skönt att ha någon kunnig som bekräftar och hjälper till

Ha en bra dag mannen!