Permalänk
Medlem

win 7 update problem

Halloj, såg att det fanns några trådar ang detta, men då jag kikat på dem och inte fått ut någon större hjälp, kanske någon kan tillföra något i denna tråd som kanske ordnar mitt problem.

Formaterat min dator precis och installerat win 7 ultimate (bränd version) haft denna version installerad massvis med gånger förr och har även just denna på flera andra datorer, på dessa datorer fungerar allt utmärkt, dock på min dator så har jag bara lyckats updatera till sp1 efter det så söker den bara, men hittar inget nytt. Står inte att datorn är "up to date" utan att jag kan söka för att hitta uppdateringar till datorn(dock så kommer det varken lista ller dylkt när man gör detta utan den sökjer bara somsagt) har varit inne på någon microsoft sida och felsökt enbart windows update, tydligen har jag några uppdateringarn enligt det där programet som inte vill lira, men progammet har löst problemet och jag rebootat datorn och försöker söka på nytt så händer nada. Så hur lyckats jag få min update att ge mig sp2 osv rätt så ledsamt detta.

tack på förhand

Permalänk
Medlem

Kika lite där, det löste problemet för mig med långsamma uppdateringar på en dator jag skulle fixa.

http://www.infoworld.com/article/3058260/microsoft-windows/he...

Visa signatur

Ryzen 9 5900X, Asus TUF X570-PLUS, XFX 6950XT, 48GB G.Skill 3600Mhz, Corsair HX650, Samsung 840 EVO 250Gb, Kingston A2000 M.2 500GB, 1+2 Tb HDD, MSI Optix MPG321UR-QD

Permalänk
Medlem

Hade ett liknande problem för någon månad sedan, försökte uppdatera win update, men datorn stod bara och tuggade på, sökte efter uppdateringar väldigt länge utan några resultat.

Om det är samma problem så googla Windows6.1-KB3135445-x64, ska finnas och ladda ner denna fix via ms, kolla bara att det är rätt version du laddar ner.

Permalänk
Inaktiv

Microsoft har låg prioritet på win 7 update nu och det än ta 24-72 timmar innan den hittar uppdateringar. Sådet kan tugga på flera dygn innan Microsoft släpper på uppdateringar till din dator.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst i enlighet med §7*

Citat:

§7 Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

/moderator

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...