musen konstig efter jag installera windows 10

Permalänk

musen konstig efter jag installera windows 10

Ja som sagt, musen är konstig i windows 10, Logitech M705 trådlös.

När jag ska flytta en fil så öppnar den filen istället, när jag håller in ett fönster för att flytta den så förstorar/förminskar den fönstret istället, scrollningen funkar bitvis inte alls, bara på webben, inte på start.

Någon som har/har haft problemet och vet hur i F*n jag blir av med problemet? Nej batterierna är inte gamla. nya sitter i , usb stickan är ca 20 cm ifrån just nu och är upp till 10 meters räckvidd på den.

Visa signatur

Overloaded

Permalänk
Hedersmedlem

Vilka drivrutiner och mjukvara? Dessa för W10? http://support.logitech.com/en_us/product/marathon-mouse-m705

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk

Den har jag.

Visa signatur

Overloaded

Permalänk
Medlem

Finns det nån möjlighet att det kan vara musen som börjar bli sliten? Ålder?

Det första och vanligaste symptomet på en sliten mus(knapp) är att den lätt dubbelklickar när den inte skall det och det låter ju som att det stämmer bra in på iaf 2 av 3 fel du har med musen.
Ett enkelt sätt att testa det är att växla knapparna (så högerklick blir på vänstersida) och se om samma problem uppstår.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Calle_p40:

Ja som sagt, musen är konstig i windows 10, Logitech M705 trådlös.

Kör du senaste Windows 10 Anniversary Update? Jag hade liknande problem med min Logitech Anywhere Mouse MX (nära nog identisk med M705 funktionsmässigt). Vanligt vänsterklick blev högerklick etc. Efter omstart fungerade det däremot som vanligt igen (har blivit en vanlig lösning på problem i Windows 10 för mig).

Däremot kör jag inte Anniversary Update på någon dator längre, då detta var bara en av många buggar jag upptäckte.