Bestulen på värdesaker i incheckat bagage

Permalänk
Inaktiv

Gött att det löser sig. Ibland är det skönt att ha rejäl försäkring!

Permalänk
Avstängd

Vad har de för beviskrav för att få ersättning på försäkringen? Annars kan det ju bli som "Våra värsta år"-avsnittet där Al Bundy får sin bil stulen och han kommer på mer och mer som han "hade" i bagageutrymmet. (Lite synd bara att polisen hittade bilen utan åverkan på bagaget och att det tyvärr inte fanns några saker där )

Permalänk
Medlem

@videopac: tror tyvärr det är riktigt svårt att bevisa vad man har haft i väskan, inte så att jag haft en live kamera i väskan Haahah, enda beviset är att jag inte kan klicka fast löparen från dragkedjan i väskan, hade bara två saker av värde i väskan förutom kläder etc. Sedan har jag kvitto bilder garantibevis på mina prylar. Får se vad dom säger, antingen får jag ingen ersättning alls eller så blir det sänkt ersättning. Dom kan alltid kolla övervaknings kameror och röntgenbilder om de finns kvar, anmälde direkt efter jag upptäckte det.

Riktigt bra Al Bubdy avsnitt Btw 😂😂

Permalänk
Medlem

Du borde ju absolut få ersättning, oavsett att du har grejorna i handbagage eller i resväskan. Du ska ju kunna ha lite vadsom i resväskan utan att det blir stulet eller bort-tappat, men allting kan ju ske tyvärr. Åkte till USA nyligen med bettskenan inpackad i resväskan (i efterhand, idiotiskt). Självklart slarvade de bort väskan så gick utan bettskena i 4-5 dagar...

Kika med LF, de brukar oftast vara bra med att hjälpa till! Hoppas det löser sig för dig med grejerna tillbaka eller iallafall en schysst ersättning!

Visa signatur

CPU [Ryzen 7 3800XT] GPU [Red Devil RX 5700 XT 8GB]
PSU [Antec HCG Gold 750W]
MOBO [MSI B550-A Pro]
Chassi [Phanteks Entoo Pro M]

Permalänk
Skrivet av Sirresnake:

Fy fan va surt om så är fallet, fan ska man med försäkring till

om du blir rånad, får saker stulna från hotellet, etc (värdesaker ska vara inlåst i kassaskåpet på hotellet).

har du vidtagit tillräckliga försiktighetsåtgärder men ändå blir av med saker ex: väpnat rån / saker försvinner ur kassaskåpet ja då kan du troligen få ersättning.
Givetvis har du fått ett kvitto på saker som du lämnat in om hotellet bara har ett kassaskåp.

dragkedjor är ingen säkerhet spelar ingen roll om det är med tsa-lås eller inte.

Visa signatur

hej Achmed Länken till bästa tråden #15549644