Permalänk
Melding Plague

Asus PC-DL Deluxe

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">Asus PC-DL Deluxe</b> <small class="small"> Onsdag den 13 Augusti 2003<a href="mailto:herman@sweclockers.com"> (Herman)</a><br /></small>
Vi rapporterade för en tid här sedan på SweClockers om ett kommande moderkort från Asus kallat PC-DL. Det intressanta med just detta moderkort var att det byggde på Intels moderkortskrets i875P (Canterwood) och stödde två processorer. <a href="http://www.digit-life.com/news.html">Digit-Life</a> har fått ett testmoderkort från Asus, och de har tagit bilder på det.<br><br>Moderkortet är till för Xeon-processorer, och har stöd för 4 GB DDR333-minne, RAID på både SerialATA och IDE-kontrollern samt 5 st 33 MHz PCI-platser. Moderkortet passar i ATX-chassin och är minst sagt fullspäckat. Det har även kylflänsar för de MOSFET:s som finns på moderkortet. För att se en stor bild, klicka <a href="http://www.sweclockers.com/nyhetsbilder/030813_pc-dl_deluxe.j...">här.</a> Det finns fler bilder hos Digit-Life. Ska bli mycket intressant hur detta moderkort presterar samt vilken marknad som kommer ta till sig detta högst anorlunda moderkort. <p>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width=100%>
<tr><td width="50%"><small class="small"> </small></td>
<td width="50%"><p align="right"><a href="http://forum.sweclockers.com/showthread.php?threadid=175467">Kommentera</a> | <a href=http://www.sweclockers.com/html/felanmal.php>Felanmäl</a></p></td></tr></table><p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk

Ett sådant kort hade varit trevligt att ha.
Hade ökat produktiviteten ett par hack minst sagt.
Pussar åt Asus.

Permalänk
Medlem

Ser phett ut! tänk att ha en sådan som server hemma *dräggel*

Permalänk
Medlem

ruskigt fint

Permalänk
Glömsk

Jag är skeptisk. Vetefan om 875P är så bra lämpad till 2 processorer...

Visa signatur

...man is not free unless government is limited. There's a clear cause and effect here that is as neat and predictable as a law of physics: As government expands, liberty contracts.

Permalänk
Avstängd

"kykflänsar"

Intresstant moderkort. Hoppas det presterar lite också för isåfall kanske man skulle kunna köpa sig ett sånt när man har pengar.

Visa signatur

H.T.I.D.
One man to rule them all.
Jag har en Powerbook G4 667MHz.

Permalänk
ASUS Nordic

Jag har dålig erfarenhet av Pentium 4 baserade Xeon. Klockar den bra? Den råkar inte ha upplåst multiplier nedåt? Så man kan sänka den och köra 16x200 och använda DDR400, eftersom ECC minne inte är nögvändigt.

Permalänk
Medlem

Ser trångt ut runt socklarna och det verkar inte vara några hål, taskigt för vattenkylare och såna med stora kylflänsar kanske.

Visa signatur

Indigoue hatar dubbla negationer.

Permalänk
ASUS Nordic

Hål finns. Det syns klart och tydligt.