Gateway köper eMachines?

Permalänk
Melding Plague

Gateway köper eMachines?

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif" alt="Nyhet"><b class="red">Gateway köper eMachines?</b> <small class="small">Fredag den 30 Januari 2004 Herman<br /></small>
<a href="http://news.com.com/2100-1003_3-5150616.html?tag=nefd_lede" target="_blank" >News.com</a> rapporterar att OEM-tillverkaren Gateway har lagt ett bud på att köpa upp den amerikanska OEM-tillverkaren eMachines för cirka 1,7 miljarder svenska kronor. eMachines är en av Amerikas snabbast växande OEM-tillverkare och är med i top10-tillverkare i landet. Genom att köpa eMachines planerar Gateway att fördubbla försäljningen samt att man öppnar vägar till europa och gör produktsortimentet bredare.<br /><br />Läs mer hos <a href="http://news.com.com/2100-1003_3-5150616.html?tag=nefd_lede" target="_blank" >News.com</a>.<p>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tr><td width="50%"><small class="small"> </small></td>
<td width="50%"></td></tr></table><p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk

Är Gateway på väg tillbaka måntro?

Långt tillbaka i tiden, innan Dell blivit så stora, kunde man beställa online hit till Sverige. De öppnade till och med en butik på Sveavägen fast den fick läggas ner ganska snart tror jag.
Sen försvann de helt från Europa...

Visa signatur

««« »»»

Permalänk
Avstängd

Hoppas det blir ett uppköp och ingen sammanslagning likt HP-Compaq. Riktigt dåligt blev det tillslut! Inte hårdvaran, utan själva företaget. Ehm, ja, ni förstår vad jag menar.

Visa signatur

H.T.I.D.
One man to rule them all.
Jag har en Powerbook G4 667MHz.

Permalänk
Medlem

Ko-datorer har vi fått nog av...

Visa signatur

Nej är också service.

Permalänk
Medlem

Har en Gateway P4 som "personalköp" och är nog en av de bästa datorer jag haft. Osar kvalite i allt.

Tyvärr stack dom efter vi köpte vår burkar. Hoppas dom kommer tillbaka.