Permalänk

a7n8x-e deluxe bootproblem

Jag har idag inskaffat mig ett a7n8x-e deluxe moderkort och kopplade raskt in det i min lilla låda.. Men nu är det så att datorn inte bootar.. Jag kopplar in alla saker.. trycker på powerknappen och fläktarna å moderkortet sätts igång i ca 3-5 sekunder innan det stängs av. Jag har testat med ett annat nätagg och samma sak händer. Jag har aldrig kommit in i bios så jag har inte gjort några ändringar. Jag har även testat att koppla ut allt från nätagget förutom moderkortet och samma sak händer.. så nått e mysko med moderkortet(?)

Någon som har en aning om vad jag kan göra för att få datorn å boota får gärna säga hej.

System:
Asus A7N8X-E DELUXE
AMD 2400 XP-Mobile
ATI Radeon PC 9800 XT
350 watts nätagg
256+256+512 twinmos 3200 minnen

MVH

*EDIT*

Hittade problemet själv.

Permalänk
Medlem

Och problemet var?

Permalänk
Medlem

jag hade samma prob med mitt vanliga A7N8X. Då var det minnena som spökade, bios var tydligen för lågt inställt så minnena ville inte, startade med ett annat minne och lekte lite i bios och simsalabim.

Permalänk

Paef, skulle vara til stor hjälp om du beskrev exakt vad du gjorde. Jag har också problem med mitt Asus A7N8X-E Deluxe kort. Kan inte kallstarta..Måste reset:a typ 20-30 ggr. innan skiten vill starta...

Permalänk
Medlem

ta bort så att du har ett lågt minne i ,typ 256, och fixa inställningar i bois. sen stoppa i ksiten

Visa signatur

Varför får inte rika bli rikare? Varför är det så farligt att va rasist? Vad är vitsen med att ha minst en särskrivning per mening? Hur kan man med att ge sig själv ett oseriöst intryck genom att skriva dåligt? 100% av alla mac-ägare kan inte ha fel.

Permalänk
Medlem

hur fixade du det har likande probs?