PCI-E till Athlon64 försenat

Permalänk
Melding Plague

PCI-E till Athlon64 försenat

<font style="font-size: 10pt"><b>PCI-E till Athlon64 försenat</b></font> <small class="small">onsdag 15 september av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
<a href="http://www.digitimes.com/news/a20040915B1063.html" target="_blank" >DigiTimes</a> rapporterar att moderkortskretstillverkarna VIA och SiS tidigast kommer släppa PCI-Express-baserade moderkortskretsar för Athlon64-plattformen i oktober, eller ännu senare.<br /><br />Det verkar som utvecklingen av respektive tillverkares kretsuppsättning för PCI-Express går segt, samma gäller tillverkningen. Efterfrågan hos entusiasterna är enormt stor för nya kretsar med stöd för PCI-Express till Athlon64-plattformen och den tillverkare som kommer ut med moderkort först kommer troligen sälja en hel del. Många går idag och väntar med att köpa grafikkort då PCI-Express x16 har lanserats nyligen.<br /><br />Just nu är det VIA, SiS, ULi, ATi samt Nvidia som har moderkortskretsar på gång med PCI-Expresstöd så troligen kommer det bli en rush för att få ut nya moderkort, och därmed också möjligen ett priskrig.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

"Just nu är det VIA, SiS, ULi, Nviida samt ATi som har moderkortskretsar på gång med PCI-Expresstöd så troligen kommer det bli en rush för att få ut nya moderkort, och därmed också möjligen ett priskrig."

Nviida ? hehe

Permalänk

tråkigt att höra, såg fram imot ett datorköp denna månaden men icke....:(

Visa signatur

foo shizzle'

Permalänk
Medlem

Vad sjutton det var news för mig det! ULi och ATi göra moderkortskretasr I DIDNT KNOW! (what is the ULi btw)?