Windows Media Center 2005

Permalänk
Melding Plague

Windows Media Center 2005

<font style="font-size: 10pt"><b>Windows Media Center 2005</b></font> <small class="small">fredag 22 oktober av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
Svenska <a href="http://www.nordichardware.se/Recensioner/?skrivelse=310&PHPSE..." target="_blank" >NordicHardware</a> har publicerat en lång artikel som handlar om Microsofts senaste tillskott på HTPC-marknaden: Windows Media Center Edition 2005.<br /><br />Artikeln är mycket lång och går igenom grundfunktionerna hos operativsystemet. En stor skillnad med detta operativsystem är att det inte måste levereras med en dator som det tidigare Windows Media Center Edition 2004.<br /><br />Det har även Servicepack 2 integrerat vilket är en förbättring säkerhetsmässigt mot tidigare operativsystem. En mycket intressant artikel för er som pysslar med HTPC-system.<br /><br /><I>Det är nu ungefär tre år sedan Microsoft lanserade Windows XP Media Center 2002. Hewlett Packard var först ut med att leverera en dator med operativsystemet och sedan dess har utvecklingen rullat på. Ungefär ett år senare kom ett rejält ansiktslyft i form av Windows XP Media Center 2004 och antalet företag som erbjöd en produkt med operativsystemet var då uppe i cirka 40.<br /><br />Nu är det alltså dags för Windows XP Media Center 2005 som Microsoft släppte för allmänheten den 12:e oktober. <br /></I><br /><br />Läs artikeln hos <a href="http://www.nordichardware.se/Recensioner/?page=1&skrivelse=31..." target="_blank" >Nordic Hardware</a>.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Vad kan WMC som inte xp kan?

Visa signatur

(\_/)
(='.') • warpdrive - svenska citatdatabasen
(")-(")

Permalänk
Hedersmedlem

Du kan inte köra Media Center-applikationen på vanliga Windows XP. Sen är det bara tillägg, roterande teddybjörnar osv. som skiljer.

Permalänk
Medlem

Så detta skulle alltså kunna funka bra på en bärbar dator som OS då med tanke på att man får både XP OCH WMCE2005?

"Media Extender för XBOX till Media Center 2005 kommer i mitten på November." Detta tycker jag lät som en väldigt trevlig nyhet!!

Visa signatur

Moderator på Sveriges största sida om saltvattensakvarier.

Permalänk
Hedersmedlem

Ja det funkar utmärkt på en bärbar dator, det är ju trots allt Windows XP i grunden och sedan applikationen Media Center 2005.

Permalänk

Vet nån om de WMC 2005 funkar med ati wonder 9800?

Visa signatur

STATIONÄR - Asus A7N8X - AMD Barton 2500+ @ 3200+ - 512 DDR 400mhz - Ati 9800SE AIW - Soundblaster 1024 live

BÄRBAR - iBook G4 1,2 GHz-768 DDR-60 gb-Blåtand-Airport

Permalänk
Hedersmedlem

Läs denna tråd till att börja med, står lite information där.

http://www.xpmce.com/forum/ftopic78447.html

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zingoalla
Vet nån om de WMC 2005 funkar med ati wonder 9800?

japp stämmer... funkar

Visa signatur

Gammal är gubbe