Omoraliskt och gratis?

Permalänk
Medlem

Omoraliskt och gratis?

Jag pluggar i Frankrike ett ar och bor rätt langt ute pa landet, sa när jag vill handla nagot som har med elektronik att göra sa är det bara internet som gäller, och närmsta postkontor ligger en bit bort, sa postförskott fungerar inte, alltsa maste jag handla med kort pa nätet, jag har varit lite rädd för att ge kort nr till företag pa internet, men nu har jag gjort det.

Och min rädsla var berättigad, jag handlade en bluetoothadapter, hörlurar och ett compact flash kort pa internet, och det levererades snabbt och pengarna drogs direkt fran mitt konto.
Men nu nastan tva manader senare sa har dom skickat en case logic väska till bärbara datorer och ett par nya hörlurar av samma modell som jag handlade innan är pa väg.
Jag har INTE varit pa deras hemsida pa tva manader och dom har inte dragit nagra pengar fran mitt konto.. Borde jag vara glad eller orolig?

Jag fattar ingenting.

PS. Att aka hit var som att sätta sig i en tidsmaskin och aka tillbaka till mitten av nittiotalet.

Permalänk
Medlem

Jag fattar inte varför du är rädd ? Dom har ju inte dragigt några pengar.
Om dom var ute etfter att blåsa dig så skulle dom inte ha skickat någonting alls.

Skicka tillbaks produkterna , Kanske inte så kul att hamna i problem med rättvisan i frankrike.

Permalänk

klaga om de tar pengar...annars kan du vänta ett tag..

Permalänk
Medlem

man kan skapa ett engångskod med en viss summa och ge ut den när man ska betala för en produkt. Koden går inte att spåras till kortets riktiga nummer. Gå in på bankens hemsida där du har kortet samt kontot och leta efter e-betalning.

Nu är det kanske för sent men det är i alla fall bra information för framtid internetköp.

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Helt klart är att vissa personer som skriver inlägg här skulle "få" någon form av hedersutmärkelse och den utmärkelsen går idag till....Wizzler!!! för sitt kanon fina tips vad avser köp via konto kort och dylikt. Helt enkelt kanon...

Permalänk
Medlem

Man får vara försiktig med "skitländer" som Frankrike. Vet ju inte vad deras lag säger...

Spontant hade jag inte skickat tillbaks grejjerna. Vill dom skicka dig gratis grejer så får dom väl det? Du har inte beställt något, och så länge dom inte drar pengarna så är det väl lungt. I Sverige så är man iaf. inte tvungen att skicka tillbaks grejerna. (Däremot ska dom få komma och hämta dom tror jag.)

Visa signatur

Det socialistiska liket lever medelst frankensteinliknande åtgärder.
Flygande anka! Akta den bitts!
Gud är som Alfons osynliga kompis. Få ut det ur skallen och bli en normal människa... För guds skull... Väx upp.