Hemliga AMD-processorer

Permalänk
Melding Plague

Hemliga AMD-processorer

<font style="font-size: 10pt"><b>Hemliga AMD-processorer</b></font> <small class="small">fredag 28 oktober av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Bjorn</a></small><br>
Vi har <a href="http://forum.sweclockers.com/showthread.php?threadid=517065"> tidigare</a> skrivit om Athlon FX 60 och Athlon 64 X2 5000. Informationen om dessa processorer kom från interna dokument läckta till sidan <a href="http://www.avault.com/">Adrenaline Vault</a>. AMD gillade inte detta och har nu sett till att alla dokument och nyheter om de nya processorerna försvunnit från den sidan. Frågan man kan ställa sig här är varför AMD är så angelägna om att informationen om dessa processorer inte sprider sig.
<br />
<br />Athlon FX 60 kommer att ha en klockfrekvens på 3,0 GHz och är den sista FX-processorn med en kärna. Anledningen att processorn heter FX 60 och inte FX 59 är för att namnen ska vara mer synkroniserade med Opteron och gradvis ändras till namnen som socket M2-processorerna kommer att ha i framtiden. Athlon 64 X2 5000 kommer enligt uppgifter att ligga på 2,6 Ghz. Båda processorerna har har en prislapp på runt $1000 dollar.
<br />
<br />Läs mer om detta hos <a href="http://www.theinquirer.net/?article=27283" target="_blank">The Inquirer</a>.

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Kan juh var ai publicitets syfte dom gör detta.

Visa signatur

Gigabyte P43-ES3G|E6700 2.67GHz 4MB Cache|XFX Radeon HD 5870|2*2048 XMS2-8500

Permalänk
Avstängd

Det har visserligen spekulerats att FX-60 skulle kunna vara en dual-core processor, dock så kommer det vara en singelkärnig processor på 3.0Ghz då FX-serien är gjort sådan att vara snabb i singelthread/dagens spel.

Visa signatur

Att kunna ha rätt är en självklarhet, man kan ha olika uppfattning om VISSA saker, men inte VISSA andra, t.ex att jorden är platt när den är RUND! Eller andra uppenbara saker som att en processor ÄR bättre än en annan.

Permalänk

det är rätt normalt att företag vill styra vilken information som släpps och inte släpps av flera olika anledningar. tex vill man förmodligen att den allmänna diskussionen skall handla om de processorer som finns att köpa som dom precis har sänkt priset på.