Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dool
Nu är ju just chips känt som ett bra desinfektionsmedel. Fetterna i chipsen tar död på det mesta i bakterieväg.

Perfekt, då är det inte en bakterie på mitt tangentbord! ^^

Permalänk
Medlem

Hehe... ryckte av alla tgt i förrmiddags, tvättade av dem och dammsugade.. nu har jag faktiskt ett vit tangentbord och inte gul/snus/cola färgat

Permalänk
Medlem

Hehe, vad folk blev äcklade när det väl uppmärksammades att tangentbordet är fyllt med bakterier.
Då vill ni inte veta vad ni har under naglarna

Eller vad som finns i fil och mjölk.

Permalänk
Medlem

Som vanligt är såna här undersökningar helt irrelevanta. Antalet bakterier som redan finns i era magar överskrider tangentbordets antal med råge, vågar jag lova. Faktum är att kroppen behöver dessa bakterier för att fungera bra. Olika fil- och youghurtsorter marknadsförs som nyttiga för magen, därför att de innehåller mycket bakterier.

Det är inte antalet bakterier som räknas, utan av vilken sort de är och hur de kommer i kontakt med kroppen. Bakterier på fingrarna är ofarligt. Bakterier i munnen kan bli farligt om de är av fel sort. Bakterier i sår kan gå riktigt illa.

Visa signatur

Är det inte Fingal Olsson som sitter där borta?

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _2FST_
Nu är du väl ändå och cyklar lite? Min första PC För Alla tidning som jag har är nr1 1998. Den innehåller även tidningen Attack Games. Tidningen är för övrigt inte ett dugg sliten Kul att läsa om dator på 266MHz En PII 233MHz med 32MB SDRAM, 4GB HDD och lite annat kostade 15495:- hos DATA Centrum förövrigt. Värsting låg på runt 300MHz såg det ut som...

Oj, det var visst "PC-Tidningen" som "Komputer för alla" har bytt namn till, sorry

Visa signatur

Systemet: Win10 x64, SilverStone Temjin TJ08-E, Corsair RM650X 650W, Intel i5 3570k, Be quiet! Shadow Rock Slim, ASUS GeForce GTX 1060 6GB DUAL OC, Asus P8Z77-M Pro, 16GB Corsair Vengaence LP, Samsung 860 QVO 1TB, Asus VG248QE 24".