Intel smiter från skatten

Permalänk
Hedersmedlem

Tror inte att det går ut över deras priser då det inte handlar om någon stor summa för Intel.

Tror inte att intel har så dåligt ställt att dom inte har råd med sånna engångskostnader, att säga att det alternativt skulle vara styselsen som får sänka sina löner så fort dom har en utgift är inte så troligt tex med tanke på vad det kostar att ta fram nya processorer och utveckla dom som finns....som att påstå att intels styrelsemedlemmar går ner på minimilön så fort som ska producera en ny produkt

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PsychoSaurus
$13 miljoner USD är inga stora pengar i sammanhanget...

Xorlon: vad har du för belägg för att intel går dåligt? Tror du skulle behöva se dig omkring innan du gör allt för stora påståenden.

För övrigt har AMD otroligt mycket mark att ta för att ens komma ikapp. Att sen börja prata om bristande kunkurrens åt det hållet är bara skrattretande i dagsläget.
Men visst, AMD har på senare år börjat bli en jämförbar konkurrent.

Menade faktiskt inte direkt att det var så det ser ut i dagsläget, utan snarare att om allt negativt fortsätter så kan AMD få mer mark.
Nu i dagsläget vore det bra bra så att AMD kan hävda sig bättre mot Intel, jag är mycket medveten om att Intel fortfarande har oerhört mycket er marknadskraft än AMD.
Mitt inlägg var endast hypotetiskt med andra ord.
Sen så har det gått dåligt för intel den senaste tiden, men deras nya processorer verkar ju vara mycket bra, fast som tidigare för dyra.