Frost lanserar ny musikdator i bärbart format

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kenoo
Det är varken någon hemlighet eller fördom att Apple erbjuder en betydligt stabilare arbetsmiljö. Att det inte spelar någon roll för dem som sitter i miljonstudios är väl självklart då de slipper mecka med setupen själva, men för proffesionella hemmasnickrare erbjuder Apple en helt annan trygghet.

Skitsnack.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kenoo
[B]Det är varken någon hemlighet eller fördom att Apple erbjuder en betydligt stabilare arbetsmiljö. Att det inte spelar någon roll för dem som sitter i miljonstudios är väl självklart då de slipper mecka med setupen själva, men för proffesionella hemmasnickrare erbjuder Apple en helt annan trygghet.

Apple erbjuder inte någonting extra i form av trygghet för en studio!? Vad skulle det vara?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kenoo Sen finns Logic nuförtiden endast till Apple vilket för många musikproducenter är en väsentlig fördel. Numera är inte Cubase så allsmäktigt som det en gång var.

Det finns ju bara EN anledning till att logic endast finns för Mac OS och det är för att Apple köpte Emagic för att försöka stärka sin andel i musikvärlden.

Och på vilket sätt har det förbättrat för slutanvändaren? Inte mycket! Ring till Apple support och ställ en Logicfråga Om den du talar med på Apple vet om att de faktist säljer en proffsmjukvara för musikproduktion (förutom Garageband) så är kunskapen om det under all kritik.

Nä. Det är märkligt att Apple kommer undan med att folk faktist fortfarande propagerar för att det skulle på något sätt vara bättre än andra plattformar när de är ikappsprugna på alla fronter för länge sedan och faktist har BETYDLIGT SÄMRE kompatibilitet för ljudkort än vad tex Windows XP har.

Apple försöker ju desperat hooka en ljudkortstillverkare av märket större som helt skall överge PC plattformen. Men underligt nog är ingen intresserad :):)

Jag kör själv en G5:a 1,8 och en Frost ACM-40 (två år gammal) i min studio. Båda rockar fett. ( även om G5:an används mindre och mindre, mest för att de inte har fått till PDC:n ordentligt i Logic än om man kör DSP-kort. ) Men det är en jävla tur att man kan Logic alltså! Tänk om man skulle behöva hjälp nångång

Visa signatur

/Rålennart i ändlennart