Att bli fäst vid datorprodukter

Permalänk
Medlem

Det lär bli den nya 3.0an men jag kommer ändå avvakta lite för Microsoft feat. Razer - Habu som släpps i Oktober (om jag inte har fel för mig) ser riktigt braaaaaaa ut

http://www.razerzone.com/The-News/Press-Releases/Game-On!-Microsoft-and-Razer-Team-Up-to-Rejuvenate-PC-Gaming-Experience-With-New-Peripherals/

Permalänk
Medlem

Tangentbord är jätteviktigt. Sitter just nu på skolans HP dator. Blev lite smått irriterad ett tag då jag var ovan de små knapparna som känns som de sitter för nära varandra men tittar man så ser man egentligen ingen större skillnad i jämförelse med andra tangentbord. Mycket av det här beror naturligtvis på små anatomiska/ergonomiska orsaker men också en hel del på vana som sitter inbakad i våran "Lilla Hjärna", motorcortex och sensomotoriska områden. Det här blev flummigt och jag vet med säkerhet att jag kommer ha fel i framtiden då vetenskapen hela tiden förändras

Permalänk

Sitter på Ultraflat + Mx518 + corepad. Oj, den bästa kombination jag nånsin ägt +Att det ser något fruktansvärt snyggt ut.

Har testat ett antal möss genom tiderna. Känner just nu på min Mx500 och känner på mx 518..... Mx 500 kan slängas i soptunnan i jämförelse

Permalänk
Medlem

Härligt, är också Keytronic KT2001 fantast, bästa tangentbordet som funnits Har också ett litet lager för framtiden.

Mus kör jag dock med en jävla massa år gammal Logitech Mouseman Wheel

Fick senast idag göra ett återupplivningsförsök på den som även lyckades denna gång. Synd att dom inte säljs längre för då skulle jag garanterat bytt ut den.

Visa signatur

Fd. "Redbull" här på forumet.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av redbull
Mus kör jag dock med en jävla massa år gammal Logitech Mouseman Wheel
http://www.geting.se/image.php/5207-logitech-mouseman-wheel.j...http://www.geting.se/image.php/5208-logitech-mouseman-wheel-2...

Det är lätt den bästa musen som gjorts, just in case så har jag tre.
Två trådlösa och en med sladd, den med sladd är klart bättre och lite rappare om man spelar, men de trådlösa är grymma de med. Kan dessutom tillägga att den med sladd är riktigt riktigt gammal, skulle tippa på pre 2000 tal. De trådlösa är nog från cirkus 2001-2002, men varför ska man byta när man har dess exakta mönster och motstånd inprogramerat i armen.

Sen har jag nog världens tuffaste tangentbord, tror IBM gjord det från början men detta är av märket keytronic och det är ta mig fan gjort i metall, förutom knapparna då. Man kan med lätthet dräpa en kaskelott med det utan att det slutar att fungerar. Nackdelen är att det väger som satan och låter som en mindre svärm skördetröskor när man använder det.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Intenso
Det är lätt den bästa musen som gjorts, just in case så har jag tre.
Två trådlösa och en med sladd, den med sladd är klart bättre och lite rappare om man spelar, men de trådlösa är grymma de med. Kan dessutom tillägga att den med sladd är riktigt riktigt gammal, skulle tippa på pre 2000 tal. De trådlösa är nog från cirkus 2001-2002, men varför ska man byta när man har dess exakta mönster och motstånd inprogramerat i armen.

Åh jag är inte ensam

Tror även min är inköp före 2000, kommer inte riktigt ihåg.. Men bra många år sedan

Har även den tidigare varianten kvar fullt fungerande, dock är det ju kulmus. En trådlös av samma modell har jag också haft, denna dog dock efter en öl eller vad det nu var den fick över sig.

En bonusbild på undersidan, ”skates” vafan är det?

Mvh

Visa signatur

Fd. "Redbull" här på forumet.

Permalänk
Medlem

Va fan optisk, dessa moderniteter!
Btw så har jag samma problem med skatesen på de trådlösa modellerna, har kört på fäljen där ett tag. På den med sladd är alla skatesen intakta och fungerar klockrent.

Permalänk
Medlem

Desperat behov av ny mus

Jag har anvent logitech´s ps2 3-knappars standard kul mus sedan 1997,
och är så beroende av dess smidighet men framför allt de 3 knapparna att jag ennu inte hittat en enda mus som lever upp till den.
Men nu är det 9 år sedan, den är nu teknist långt efter.
Den har slutat tillverkas sen ett par år sedan, så de få ex som jag har kvar kommer snart gå sönder ganska snart, och det fins inte vad jag vet enn enda mus på marknaden med bra kvalité som är fri från skråll, vilket jag inte vill ha då jag mycket ofta anvender mittenknappen till både spel och 3dprogram samt firefox.

Sen har jag ganska nyligen mot min vilga fasnat för ett rett ruttet tangentbord också ett LapPower orginal med imprinsip konflikter mellan alla tangenter
men den har en kortare space tangent vilken jag bara moste han när jag tex lirar war3.

Det är inte heller så enkelt att jag bara är en stofil som inte fill prova nya produkter har testat hur monga möss som hels köpt och lemnat tillbaka en razor tex. och flera nya tangentbor har också koplats ur efter några timmars frusteration. Har även försökt tvinga mig att anvenda nya under en perjod för att försöka vänja mig utan att lyckas.

Har funderat ut en dröm mus jag vill ha ( kanske ska starta eget :). ) en 3-knappars ja kanske med nåra sidoknappar och sånt gött med men huvudsakligen ska skrållen bytas ut mot en vanlig knapp med en styrplatte funktion på sån som fins på vissa laptops för scrollning. Men det blir nog ingen det kanske bara är jag som hatar skrållen men mistenker att de flesta andra 3d-grafiker också är beroende av den tredje knappen och får dryga sig med att trycka in ett vingligt scrolljul.

Permalänk
Hedersmedlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kjell Brel
Men hallå?! Keytronic-bord går ju inte sönder över huvud taget. Du behöver inget i reserv och kan då sälja ett till mig för pengar (istället för din eller min själ ).

Ett har faktiskt gått sönder. Råkade spilla ut ett stort glas (typ 1 liter) multivitamin över tangentbordet. Dum som jag var spolade jag inte av det, så det började klippa som rackarns. Även fast jag tog bort knapparna var det omöjligt att få det normalt igen. Så... de kan gå sönder, även fast det är extremt sällsynt.

Visa signatur

SWECLOCKERS.COM :: If Quake was done today ::
WS: Gigabyte Z690 UD DDR5 :: Core i5 12600K :: 32 GB RAM :: Geforce RTX 3060 Ti :: 10 GbE NIC :: AOC C32G1 32" :: Seagate FireCuda 530 1TB :: Deepcool Matrexx 55
NAS: SM X10-SLM-F :: Mellanox Connect2X SFP+ :: Intel XL710-QDA1 QSFP+

Permalänk
Medlem

hahaha, när mitt tangentbord började glappa vart jag så sur att jag kastade ut det genom fönstret.. :>
(var dock tvungen att springa ut och slänga det i soporna eftersom jag är en sådan duktig medborgare) ;D

Permalänk

Trasigt keytronic

Jag är nog också en av dom få som pajjat ett keytronic. Det bara gled ner på golvet XD och sen funkade det inte :(... men mitt andra där emot har fått stå emot många slag från en dålig förlorare och det funkar fortfarande kör dessutom microsofts första intellimouse med kula och scroll, kula är väl lite gammalt men 75 prcent av mössen jag äger är trots allt med kula

Visa signatur

Node 304: MSI Z87-I - Core i5 4670K - 8GB DDR3 1600Mhz Kingston HYPERX - Sapphire RX480 8GB - Crucial MX100 256GB
HTPC: ASRock H67M-GE - Core i3 2130 - 8GB DDR3 1600Mhz Corsair Vengeance - Intel X25-M G2 80GB
Laptop: Xiaomi Mi Notebook Air 13.3″

Permalänk
Medlem

Jag kör med en microsoft intellimouse 3.0 och jag är as nöjd, min har bara börjat glappa och tjärva i hjulet, och den är också nött där tummen ska ligga. Hur som helst, jag tror absolut inte att den nya modellen är nått sämre, tvärtom, den ser ju likadan ut i formen också så det kan nog bli bra

Visa signatur

-+ PaynE +-

Permalänk

Jag har också en 3.0 som jag aldrig ska skiljas från, den är nött på samma satt som din men den krånglar aldrig.

Permalänk
Medlem

är grymmt fäst i min mus, kuddarna på undersidan är heeelt slut, så jag har fått sätta skates över hela undersidan
För övrigt så kan jag inte skiljas från mitt g15, man känner sig nöjjd nu när de kostar flera hundra kronor mer än när den var ny!

Visa signatur

Varför får inte rika bli rikare? Varför är det så farligt att va rasist? Vad är vitsen med att ha minst en särskrivning per mening? Hur kan man med att ge sig själv ett oseriöst intryck genom att skriva dåligt? 100% av alla mac-ägare kan inte ha fel.

Permalänk
Medlem

Tangentborde ( Memorex för tillfället) har en väl fått bytt några gånger på grund av att bokstävarna har blevit borta, skulle finnas nya knapper så en kunde byta dem bara.
Musen jag har är en HB optisk med sladd den bästa än så länge tror jag
och då har det blevit några stycken på 25år.

Visa signatur

Christer
www.varmlandsfynd.com¨

Permalänk
Medlem

helt klart en av klassikerna. riktigt skön är den. köpte en ny idag som fick ersätta min Habou Razer

Visa signatur

Jag har en SpElDaTa