När vågar man köpa xbox 360?

Permalänk
Medlem

När vågar man köpa xbox 360?

Efter att ha hört om alla kvalitetsproblem med xbox 360 så är man tyvärr lite osäker på att köpa en. När kan man räkna med att det mesta är åtgärdat?

Visa signatur

IBM R40

Permalänk
Medlem

Kvalitetsproblemen borde ha varit åtgärdade för länge sedan så det kan man ju spekulera i.

Permalänk
Medlem

De BORDE ju vara det ja.

Sedan spekuleras det ju i om det kommer en version med inbyggd HD-DVD, någon som hört något om detta? innebär detta en prishöjning? Eller kommer det att finnas flera versioner?

Visa signatur

IBM R40

Permalänk
Medlem

jag köpte en direkt när det kom ut (förhandsbokad) och jag har inte haft ett enda fel, spelar varje dag!

Permalänk
Medlem

vet inte om 360n med inbyggd hddvd är officiellt utannonserad ännu, mest rykten verkar det som. finns inget datum för den vad jag vet iallafall. men dyker den upp så ska man nog räkna med att priset bör ligga på runt 3000:- om inte mer. med tanke på vad den enheten kostar separat

xilli: Lucky you.. men kvalitetsproblemen är rätt välkända så att ett antal personer inte har haft problem med dem innebär inte att problemet inte finns.

Permalänk
Medlem

Just nu har jag hört att det är fel på ca 12% av konsollerna.

Visa signatur

IBM R40

Permalänk
Medlem

Det låter som en väldigt hög siffra.. Även jag har haft det problemfritt med min 360.
Har heller inte hört något från bekanta som haft något problem, så att alla skulle
krångla låter som en dum ide någon har kommit på.. spring o köp en bara, den håller nog

Visa signatur

rigg: |e6400@3440, Freezer 7 Pro| gigabyte DS4| Corsair5400 2gb| 8800gts@650/2000| 250gb samsung + 250gb seagate| hiper 580w | 22" viewsonic | Aplus Miditower XClio II | 10780p 3dmark06

Permalänk
Medlem

Tycker MS har misslyckats med 360 på så många punkter, att de hottar upp 360 med saker som borde vart med från början är väl inte så lyckat imho, när utvecklarna ändå måste ta hänsyn till de som äger core så känns det meningslöst. De borde spara resurserna till Xbox 3 istället för att göra en 2,5.

Jag hade en releasemaskin, där erkännde MS att de var mer eller mindre defekta, men man hör fortfarande att folk drabbas av ROD rätt ofta tyvärr.

Personligen väntar jag på Xbox 3 istället.

Visa signatur

”Ingen må utsättas för godtyckliga ingripanden i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens.
Artikel 12, FN:s deklaration för mänskliga rättigheter

Permalänk
Avstängd

Inbygd hd-dvd kommer aldrig hända, har dom sagt tusen gånger.
Större hd och hdmi, svalare cpu typ om den nu kommer.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av definition
Inbygd hd-dvd kommer aldrig hända, har dom sagt tusen gånger.
Större hd och hdmi, svalare cpu typ om den nu kommer.

Men det var ju någon som sa det här på forumet att det kommer till hösten?

Visa signatur

IBM R40

Permalänk
Medlem

Jag och tre andra polare köpte alla varsin 360 på realease (stavning?). Dessvärre har allihopa pajat. 2 av dom fick ut ny på garanti, den andra sket i det (då han inte har kvar nån garanti) och jag har väll lagat min temporärt 4ggr nu (värmepistol).

Jag har faktiskt ingen aning om kvaliten har blivit bättre på senare tid, men jag kommer fortsätta grilla min tills det kommer en ny version eller en prissänkning.

Edit. glömde en person ^^ så då är det jag + 4a andra till sammanlagt..

Visa signatur

AMD 5800X | MSI X570 Tomahawk | 4x8GB 3600CL18 | Palit 4080 OC Game Rock | Corsair AX860

Permalänk
Medlem

UPS hämtade min andra defekta maskin i Fredags, båda två dog utav tre röda ringar. Själv tycker jag det är lite skitsamma ifall releasemaskinerna är kassa, MS är rätt generösa med garantin och är i regel rätt snabba på det. Skulle även tippa på att de nya revisionerna utav maskinen är bättre, då 90 % utav alla fel satt i att det vart kassa lödningar på GPU:n. Detsamma kan dessvärre inte sägas om den värdelösa lasern på PS2, där jag har vart tvungen att köpa 3 nya maskiner, då SONY vägrat ta det som ett fabrikationsfel, utan klandrat mig.

Visa signatur

<cidec> anybody here that can translate a swedish sentence for me pls ?
<Zaq> shot
<cidec> må din pung bli överkörd av femhundra siamesiska elefantbögar samtidigt som du får en ananas uppkörd långt upp i rektum

Permalänk

Har haft mitt XBOX360 i 6 veckor eller så. Det har hängt sig 3 eller 4 ggr och Gears of war skivan har repats. Dock har jag hört från andra att bara deras gears of war skivor repats så jag vet inte om det är just GoW skivan som är kass. Repan blev ytlig och kunde repareras med DVD-repair från klasse.

Inget som stör mig alltså. Allt vägs upp av de grymt läckra liren och trådlösa handkontrollerna. Jag fattar inte att jag spelat konsollspel sen -86 med sladdkontroller och nu inte kan leva utan trådlöst.

PS2an som står och samlar damm har dock varit en riktig klippa. Har aldrig strulat en enda gång sen jag köpte den -03. Dock suger handkontrollerna (har aldrig förstått mig på Sonys handkontroller, ägde en PS1 innan.. samma skitkontroller där med) så nu duger den bara att spela Guitar Hero 2 på.

Så köp en xbox360, skulle det skita sig så fixar MS det. Och köp Crackdown!

Visa signatur

(Don't) Pay attention to the parenthesis.

Permalänk
Medlem

Det har väl varit lite si och så med kvaliteten på en hel del 360 - dock ska ju sägas till MS försvar att de (i Europa) skött sitt garantiåtagande väldigt väl.

Till trådskaparen - om det inte brinner i knutarna skulle jag nog vänta lite mest pga nästa version som _ryktas_ komma till sommaren eller så. Om du inte är intresserad av HDMI och större hårddisk samt tystare fläkt/läsare så kommer säkert priset på Premiumpaketet att sjunka ytterligare!

Massa spekulationer av mig ovan och känner du att 360-suget är för stort så köp, det finns massor med goa spel ute nu.

Problem med konsolen behöver du knappast bekymra dig om, får du en felaktig konsol sköter MS om servicen!

EDIT: Glömde att peta in min meningslösa 360-statistik, två polare köpte på release båda går som tåget fortfarande utan mankemang, jag köpte mitt i dec -06 och det är helt problemfritt också.

Visa signatur

Stulen slö sked

Permalänk
Medlem

Kan också meddela att jag köpte på release dagen och spelar ofta och aldrig haft problem med min!! hel nöjd med andra ord!

/northrider