Apple ska bli grönare

Permalänk

Blubben, tyvärr är hans påstående inte sant. Inget i borgarnas politik har gjort så miljöpolitiken avstannat sedan dom vann valet. Det jag kan hålla med att Reinfeldt har fel om är att folk inte ska känna skuld om drar runt i en besinare. Klart dom ska, precis på samma sätt som jag med etanolare bör känna skuld till att jag skitar ner. Det är däri problemet ligger, att gemene man skiter fullständigt i hur hans beteende skadar omvärlden.

Visa signatur

"You know what's fun to do? Rent an adult movie, take it home, record over it with The Wizard of Oz, then return it so the next guy that rents it is thinking. 'When is this Dorothy chick going to get naked?'"
- Mark Pitta

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Domifuling
Snacka om att göra sig dum. Bara idioter tror att den riktiga miljöfaran har med fossilt bränsle att göra. Problemet är konsumtionen, precis det och inget annat och det innefattar absolut hela elektronikbranschen som ligger i spetsen för våra växande sopbärg. Självklart måste vi förbättra våra fordon också, men att säga att det är skitsamma är bra blåögt. Läs på.

För övrigt borde dom som klagar för att någon inte börjat förän nu tänka om. Bekräfta istället det ni verkar påstå vilja ha (dock misstänker jag att ni mest vill gnälla). Patetiskt att gnälla när någon förbättrar.

Foola Zoola, helt seriöst. Läste du hela artikeln? Du vänder och vrider saker till något som absolut inte sagts utan du tolkar det själv, på ett väl negativt sätt. Lägg av om du inte kan snacka sanning.

Idiot kan du vara själv! Lär dig respektera andras åsikter! Tänker därav inte svara på ditt patetiska inlägg...

Visa signatur

Ryzen 1700 | ASRock X370 Gaming K4 | 16 GB G.Skill Flare X | Corsair AX 750W | Noctua NH-D15 | Samsung EVO 960 | Fractal Design Define C

Permalänk

Jag ber om ursäkt för att min formulering var dum, men det är fortfarande min åsikt även om jag inte borde ventilera den så ärligt som jag gjorde. Jag skall hålla igen för den goda stämningens skull.

Sorry.

Visa signatur

"You know what's fun to do? Rent an adult movie, take it home, record over it with The Wizard of Oz, then return it so the next guy that rents it is thinking. 'When is this Dorothy chick going to get naked?'"
- Mark Pitta

Permalänk

Det känns lite som ett kasst försök att skapa lite positiv gratisreklam för Apple. Men (!), det är bra att det händer lite på miljöfronten i vilket fall, med tanke på det mediala tryck som Apple utövar på jordens befolkning kan detta få upp ögonen för mijöfrågan på även den mest felvaggade amerikanen

Permalänk
Avstängd

Väldigt bra att de ska bli grönare.
Hoppas att de tar det långt och seriöst.

Hoppas att andra företag hakar på också.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Peter_86
Personligen så hatar jag miljövänligt skit. Dom håller max en vecka sen pajjar dom =/=/=/

jag tycker illa om miljöfarlig skit med men miljövänlig kvalitet är ju bättre än miljöfarlig kvalitet

[quote}Det värsta är att hans mest lojala kunder givetvis inte kommer att se detta, utan de kommer hylla honom som en nytänkare inom miljöarbetet.[/quote]
ja, men sådana är de, fanboys.