Permalänk
Medlem

Välskriver. Jävlar vad han kunde spy galla över kunder när dom gått ibland. Härlig kille att jobba med.
Till er som verkar tro något annat; han var en otroligt bra säljare och väldigt kompetent. Jag jobbar med reklamationer på Webhallen svea, så jag hade märkt om något annat var fallet. Hann bli god vän med honom också.

Som många säger så är det oftast kunden som har bett om fel produkt när de anser sig ha blivit felinformerade av "dåliga säljare".
"Jamen, jag har ju fått fel vara! Ok, jag bad om en switch när jag skulle handla, men ni måste ju fatta att det är en router jag ska ha!"
Man står som ett frågetecken efter dessa kunder. Vad gick snett?

Man ska inte tro allt man läser om dåliga säljare, även om mycket stämmer.

Du saknas, Bijan.

Visa signatur

Var med och vik proteiner med Sweclockers du också!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mattias_b70
Var till en butik för att inhandla ett stycke ide, sata till usb konverter, nämmner ej butiken men don har lila vitt och gult i loggan. Hittar en säljare i 25-års åldern och frågar om dom har en sådan varpå han ser osäker ut och säger att han inte är så bra på sådana prylar....... Ok. Vi går och frågar pc-supporten i butiken, tar killen där 20sek att få fram på datan att dom har 19st på lager, men då säger min kära säljare att killen på lagret har gått för dagen så jag får återkomma nästa dag om jag vill ha en sådan. Ja tänk om han skulle bli tvungen att gå ut på lagret och göra den andres jobb. Tänker inte ens börja diskutera den tanken med honom. Åker hem tomhänt förundrad hur han kunde få ett jobb där. Ja säljare. Köper på nätet hädanefter.

Haha värsta jag hört! På mitt jobb, en stormarknad inom elektronik, går vi säljare ut i lagret och hämtar produkten till kunden. Det enda den lageransvarige gör egentligen för oss när vi letar produkt är att de vet lite mer exakt vart den kan vara och att de kan köra truck.

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eXtranj3rO
-edit- anledningen till hans bortgång stod i en annan tråd, var tydligen cancer.

Cancer e fan inte kul asså.
Bra läge o börja folda med Swec!

Visa signatur

q6600 2gig ram 8800gt osv

Permalänk
Medlem

Bijan, ruskigt synd att du aldrig hann komma och testa på hur det är för oss i Sumpan, hade varit kul att träffas.

Artikeln var förresten klockren, riktigt bra skrivet.

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Prophan
Haha värsta jag hört! På mitt jobb, en stormarknad inom elektronik, går vi säljare ut i lagret och hämtar produkten till kunden. Det enda den lageransvarige gör egentligen för oss när vi letar produkt är att de vet lite mer exakt vart den kan vara och att de kan köra truck.

Låter som en vettig butik, hade nog bara otur och få tag i en Beta-säljare.Kanske en annan El-kedja.

Visa signatur

Jigoku

Permalänk
Medlem

Riktigt bra artikel.

Jag känner till allt det du skrivit och mycket har man hört

Vila i frid!

Visa signatur

Intel i9 13900k delid (4090) (Jobb/Lek)
Vattenkylning från EK på rubbet.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
Så löjlig reklam att jag inte orkar kommentera allt.
Kan nämna några nackdelar med att ta det skitkortet.
Allmänna villkor
Kontokort första stycket - Kortet är RB egendom och är skyldig att på begäran återlämna kortet. Om det medför kostnader skall kunden själv stå för det.
Ränta och avgifter stycket - Ange en ok ränta vid första köpet, sedan låt det löpa med statslåneräntan +16procentenheter, kunden tror man konstant får samma ränta som vid första köpet.
Adm avgift 29kr/gång

Känner jag inte att jag behöver kommentera eftersom alla avbetalningar i princip fungerar på det viset.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
En annan rolig del är detta
"Tänk på att det kan ta upp till fem dagar för banksystemet innan din inbetalning når mottagaren Resurs Bank. Därför är det alltid bra att betala räkningen i god tid innan förfallodagen"
Hrm vad är det för piss system de kör, låter lite kul med tanke på att många betalar räkningar på förfallodagar och att Resurs Banks system ibland då kanske registrerar det några dagar försent varpå kunden påförs dröjsmålsavgifter och dröjsmålsränta. Alla orkar ju inte ringa och klaga, gratis pengar.

KAN ta, inte kommer ta. Det är för att reservera sig för felinbetalningar och liknande. Det är jättekul att sitta och gå igenom papper för att kunden betalat in utan OCR-nummer, jag lovar.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
Kul att du säger att du skriver reklamen och sedan säger att du inte har något egenintresse. Som halvsmart passar du på att om du betalar direkt så slipper man uppläggningsavgiftt, administrationsavgift och fakturaavgift. Vilket är ganska självklart. Om du inte delbetalar så är det som att du köpt det direkt, att påföra avgifter då lockar ingen.
Sedan i samma "icke-egenintresse" som innan så nämner du att du kan delbetala i 12månader utan ränta, men såklart råkar du lämna ut infon att det bara råkar tillkomma en uppläggningsavgift på 295kr samt 29kr i admavgift/månad. Vilket medför en extrakostnad på 643kr, fast det är ju räntefritt så.

Se ovan.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
Sedan villkoren för Onoff-mastercard köp/uttag är så kassa att jag inte tänker kommentera de.

Man behöver inte välja kort med MasterCard.
Kanske ska tillägga att jag sitter på Solid och inte på Resurs, men jag har en del inblick. Om du vill ta det som reklam så be my guest men det är ju skitsnack från båda hållen här så.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Unit01
Sedan angående krönikan så verkar det som de flest som vanligt missar en poäng med den.

Yupp, välkommen till internet.

RIP Bijan för övrigt.

Visa signatur

11600K@5.1 GHz + 32GB Corsair Vengeance RGB PRO 3200@3400 MHz + MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio +
WDC Blue SN550 1TB + Black OEM SN730 500GB + Kingston A1000 480GB + A2000 500GB + NV2 1TB + 2TB R10 + RGB most of THE THINGS! + Corsair 4000D Airflow + 2*ZyXEL NSA326 2*3TB @ R1 + Netgear RN2100 4*3TB @ R10 + RN204 4*4TB @ R5 + Synology DS216j 2*4TB @ SHR R1 + DS418 4*8TB @ SHR R6
| tmp: R5 3600@4.2 GHz + 32GB 2666@3066MHz + 1060 6GB@2100/4500MHz + 1 TB NV2 & 512GB SN730

Permalänk
Hedersmedlem

Vila i frid Bijan, var ett tag sedan, men du var alltid ödmjuk och hade lösningar på allt mellan himmel och jord.

Permalänk
Medlem

Vila i frid mannen. Surfa lugnt nu i oändligheten.

Visa signatur

Moderator på Sveriges största sida om saltvattensakvarier.

Permalänk
Hedersmedlem

Vila i frid Bijan, vi träffades bara en gång men den gången varade i över 3 dygn, det var på dreamhack, du jag och mårten och min dåvarande sambo hade fruktansvärt roligt på småtimmarna när alla sov, det var den första "Swec-Straße" någonsin på dreamhack, vi satt rygg mot rygg har jag för mig, du var en mycket trevlig människa, synd att vi bara träffades den gången.

Visa signatur

PSN: SoL-WiK (PS3 250gb + 1000gb My Book + 500gb My Book @ Sony BRAVIA + Logitech Z-5500 + PS Vita)
Eigenbrötler - I dont give a FööK, cant fail if i dont try.

Permalänk

Har i princip inte varit inne på detta forum på flera år (tidigare användare som är bannad, men det var många år sedan så det är nog preskiberat och förlåtet.) men jag pratade mycket med Bijan för 5-7 år sedan på ICQ. Som många andra så övergick ICQandet mer till MSN och jag har glömt av vissa sweclockersprofiler jag chattade en del med så har tyvärr inte pratat något med honom alls.

Jävligt tråkigt att höra, han var en rätt speciell prick tyckte jag då i alla fall. Trevlig att prata med. Jag var ju bara en liten högstadieelev på den tiden och minns att jag tyckte att han var rätt häftig. :8

Trodde för övrigt att cancern var helt borta. Kommer ihåg att han pratade om att det var det värsta som hänt honom och att det var sjukt plågsam jävla sjukdom men som förmodligen var borta. Jag vet inte anledning till hans bortgång och det spelar inte så stor roll även om jag känner på mig lite vad anledningen kunde ha varit.

Permalänk
Hedersmedlem

För information vänligen besök www.bijan.se

Det var inte cancern som avslutade Bijans tid med oss utan det var ett beslut han tog själv.

Tråden låses efter gemensamt beslut i redaktionen.

*Låst*

Visa signatur

Numera nöjd med en Chromebook.