Consumer Electronics Show rullar igång

Permalänk
Melding Plague

Consumer Electronics Show rullar igång

I natt inleddes årets upplaga av Consumer Electronics Show i Las Vegas. Den nyfikne kan se fram emot ny teknik, demonstrationer och produktlanseringar.

Läs nyheten

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Hoppas en massa skojiga nyheter kommer fram

Visa signatur

---

Permalänk

Återstår att se i dagarna

Visa signatur

I am Extrazz.

Permalänk

Verkar som oled gör en mindre comeback på CES i år. Eller åtminstone håller liv i tidigare löften. Även om oled fanns med förra året också, så hade man sen dess fått intrycket av att oled nästan var uträknat, eller möjligen låg långt fram i tiden. Var tydligen något patent som fördyrade tekniken plus problem med livslängden. Nu ser det ut som en del av dom orosmolnen har skingrats. LG säger att de ska lansera en 15" senare i år och Sony har tydligen en 19" på gång. Tror Samsung också visar upp ett par oled-skärmar. Fast man vet ju att det brukar snackas en hel del på sådana här mässor, så man kanske ska skruva ner förhoppningarna lite tills något av detta realiseras.

Samtidigt visar Samsung upp en ny serie LED-skärmar som ser väldigt fina ut: http://www.youtube.com/watch?v=sUhRR4Vdamg

Permalänk
Medlem

http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2009/01/07/ces-200...

Spel i 3d, de spelen som ars har testat är Gran turismo:prolouge och wipeout hd.

Visa signatur

Q6600 @ 2,8Ghz | 8800GT 512MB | 8gb A-data pc-6400 | GA-P35-DS4 |Antec sonata 3 | HP W2207